15 / 05 / 2024

Deha İnşaat Gebze Çayırova

Deha İnşaat Gebze Çayırova

Deha İnşaat Yatırım Otelcilik Turizm Bilişim Tic. ve Sanayi A.Ş., Gebze Çayırova'daki 22 bin 466 metrekare araziyi satışa çıkardı. İhale, 18 Temmuz 2012 Çarşamba günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek

Deha 34 Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deha 34 Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yaşarali Kurtuluş tarafından kuruldu.

Deha Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deha Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Demet Sezgin ve Şenol Değirmenci ortaklığında kuruldu.

Gebze Özalp Turizm Taşımacılık Otomotiv Petrol İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gebze Özalp Turizm Taşımacılık Otomotiv Petrol İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Şahvan Çakar tarafından kuruldu.

TOKİ Gebze 301 konut ihalesi bugün!

Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Kirazpınar Mevkii 301 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Gebze 301 konut ihalesi yarın!

Kocaeli İli, Gebze İlçesi, Kirazpınar Mevkii 301 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Deha Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deha Peyzaj İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Derya Çamliyurt tarafından kuruldu.

Alyans İnşaat’tan Çayırova’ya 1000 konutluk yeni proje!

Alyans İnşaat, Gebze’de hayata geçirdiği iki büyük projeden sonra üçüncü projesine Çayırova’da başlıyor. Şirket yıl sonunda satışa çıkacak olan 1.000 konutluk yeni proje için hazırlıklara devam ediyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

ENKA İnşaat'ın Adapazarı ve Gebze doğal gaz santrallerinde üretim durdu!

ENKA İnşaat ve Sanayi'nin Adapazarı ve Gebze doğal gaz kombine çevrim elektrik santrallerinin EÜAŞ ile olan Elektrik Satış Sözleşmesi'nin sonlanmasının ardından üretim durdu...

Deha Yap Sat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Deha Yap Sat İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cantaylan Bekdemir tarafından kuruldu. 

Gebze-Halkalı demiryolu hattının yüzde 78'i tamam!

Gebze-Halkalı demiryolu hattının yüzde 78'i tamamlandı. İnşaatında sona gelinen hat bu sene sonuna kadar tamamlanarak hizmete açılacak...

Akiş GYO, Gebze'deki arsasını 23.7 milyon dolara sattı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Gebze Balçık Köyü'nde yer alan  gayrimenkulü 23 milyon 728 bin 813 dolara 5M İnşaat'a sattı...

Larissa Göl Evleri projesi ile İzmir'e 1200 konut geliyor!

Erden İnşaat, Gebze, İzmit, Ankara ve İstanbul'dan sonra İzmir'de de konut projesine başlıyor. Menemen'de inşa edilecek 1200 konutluk Larissa Göl Evleri projesinin yüzde 80'ini 1+1 daireler oluşturacak.

Deha İnşaat Gebze Çayırova Haberi

Deha İnşaat Gebze Çayırova
Deha İnşaat Yatırım Otelcilik Turizm Bilişim Tic. ve Sanayi A.Ş., Gebze Çayırova mevkiinde E-5'e Karayolu'na paralel, 22 bin 466 metrekare toplam alan-ticari imarlı-emsalsiz araziyi kapalı teklif-açık artırma suretiyle satacağını duyurdu. 


Deha İnşaat, arazi ihalesinin 8 Temmuz 2012 Çarşamba günü saat 14:30'da yapılacağını açıkladı.


Adres ve iletişim bilgileri şöyle;


Deha İnşaat Yatırım Otelcilik Turizm Bilişim Tic. ve Sanayi A.Ş.


Akay Cadde No: 8/16-17 Bakanlıklar / ANKARA


Tel: (312) 425 87 44 Fax: (312) 425 95 90


www.de-ha.com.tr


İlan için