30 / 04 / 2024

DEİK Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan

DEİK Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan

DEİK Yönetim Kurulu Başkanı Vardan, "Kazakistan'da işletme ve firmalarımızın sorunlarını dinlemek, yeni alacakları işler ve projeler konusunda destek olmak yönünde çalışmalarımız olacak" şeklinde konuştu.

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Ahmet Akbalık, yeniden Özak GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Özak GYO'nun 20 Nisan'da gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Ahmet Akbalık Yönetim Kurulu Başkanı, Ürfi Akbalık ise Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu.

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Üyeleri arasında görev taksimi gerçekleştirdi. Bu kapsamda, Raif Ali Dinçkök Yönetim Kurulu Başkanı, Murat Gigin Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu. 

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu tarafından, Raif Ali Dinçkök'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Ahmet Cemal Dördüncü'nün Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi. 

Yavuz Işık, yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 24 Haziran'da yaptığı 34. Olağan Genel Kurulunda yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerini açıkladı. Yavuz Işık, Yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ahmet Akbalık, yeniden Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanlığına Ahmet Akbalık'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ürfi Akbalık'ın seçilmelerine karar verildi.

Raif Ali Dinçkök, Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akmerkez GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına Raif Ali Dinçkök'ün seçilmesine, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Murat Gigin'in seçilmesine karar verildi. 

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Raif Ali Dinçkök, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ahmet Cemal Dördüncü seçildi. 

Yapı Kredi Koray GYO yönetim kurulu üyelerine yıllık 127 bin 200 TL ödeyecek!

Yapı Kredi Koray GYO olağanüstü genel kurul toplantısında, Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerine her biri için yıllık brüt 127 bin 200 TL, diğer Yönetim Kurulu üyelerinin her birine yıllık brüt 62 bin 400 TL ücret ödenmesi kararı aldı. 

Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo intibak yasasını değerlendirdi!

Türkiye Yapı Tasarruf Finansman Derneği Kurucu Genel Başkanı ve Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo, intibak yasası hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Emlak Konut GYO'nun yönetim kurulu ve komite üyeleri değişti!

Emlak Konut GYO'nun 25 Mart 2021 tarihli Olağan Genel Kurulu'nda seçilen Yönetim Kurulu'nun ilk toplantısındaki müzakere ve oylama sonucunda; yönetim kurulu ve komite üyeleri değişti. 

Körfez GYO'nun yönetim kurulu raporu yayınlandı!

Körfez GYO'nun 25 Aralık 2020 tarih ve 20 no.lu yönetim kurulu raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

DEİK Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan Haberi

DEİK Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan, "Emtia fiyatlarının düşmesi Kazakistan'daki yatırımlarımızı etkiliyor ama yapabileceğimiz ne varsa yapacağız" dedi.


Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun bugün Kazakistan'a yapacağı ziyarete eşlik eden Vardan, AA muhabirine, ekonomik ilişkileri geliştirmek adına bu ülkede görüşmeler gerçekleştireceklerini söyledi. 


Vardan, Başbakan Davutoğlu'nun katılacağı ve 15 Türk işadamı ile 15 Kazak iş adamının bir araya geleceği bir toplantı organize ettiklerini belirterek, "Kazakistan'da işletme ve firmalarımızın sorunlarını dinlemek, yeni alacakları işler ve projeler konusunda destek olmak yönünde çalışmalarımız olacak" dedi.


Vardan, yer altı zenginlikleri ve bölgedeki gelişmişlik açısından değerlendirildiğinde Kazakistan'ın Orta Asya'da çok önemli bir ülke olduğunu ifade etti. Türk iş adamlarının ülkede yıllardır özellikle inşaat sektöründe faaliyet gösterdiğine işaret eden Vardan, "Otomotiv bayiliklerimiz var, otel yapan, otel işleten...