27 / 04 / 2024

Deka İnşaat

Deka İnşaat

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Mersin Akdeniz Oyunları için hangi inşaat firmalarının hangi işleri yaptığını açıkladı...

Deka Hafriyat İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deka Hafriyat İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Değer tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Deka Yatırım İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deka Yatırım İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Koray Cora tarafından kuruldu.

Deka Yatırım İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deka Yatırım İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de kuruldu.

Deka Art Tasarım ve Uygulama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deka Art Tasarım ve Uygulama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Kahraman ve Nükhet Vurgun ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Şişli'de kuruldu.

Deka Paslanmaz Çelik Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deka Paslanmaz Çelik Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Semra Çiçek tarafından 20 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Kağıthane'de kuruldu.

Şanlıurfa Deka Towers Konutları nerede?

Deka İnşaat tarafından Şanlıurfa' da hayata geçirilen Şanlıurfa Deka Towers projesi daire tipleri 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde dizayn edildi. Peki, Şanlıurfa Deka Towers Konutları nerede?

Şanlıurfa Deka Towers daire fiyatları!

Deka İnşaat tarafından Şanlıurfa' da hayata geçirilen Şanlıurfa Deka Towers projesi toplam 880 adet daireden oluşuyor. Proje 11 blok şeklinde yükseliyor. Şanlıurfa Deka Towers daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Deka Towers Şanlıurfa projesinde teslimler 35 ay sonra!

Deka Towers Şanlıurfa projesi Deka İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projedeki daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Deka Towers Şanlıurfa projesinde teslimler 35 ay sonra yapılması planlanıyor.

Deka Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deka Gayrimenkul İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erhan Doğan tarafından 160 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım'da Vezüv Konakları D Blok Bakırköy'de kuruldu.

ZB Deka Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

ZB Deka Yapı İnşaat Limited Şirketi, Zeynelabidin Kara, Abubekir Demir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Ocak'ta Ümraniye, Dumlupınar Mahallesi, Göktaş Sokak'ta kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Deka Hafriyat Madencilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Deka Hafriyat Madencilik İnşaat Turizm Otomotiv Limited Şirketi, Enes Karanfil ve Resul Demir tarafından 160 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta kuruldu

Deka İnşaat Haberi

Deka İnşaat

Suat Kılıç için 2012'de, özel kalem müdürlüğüyle kendisine bağlı Yurt-Kur, Spor Toto ve Spor Genel Müdürlüğü bütçesinden 577 bin lira temsil ve tanıtım harcaması yapıldı.


Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç (41), göreve geldiği Temmuz 2011'de bakanlığından yapılacak harcamalarla ilgili olarak, "Harcamalar titizlikle ve hassasiyetle yapılmakta, tasarruf ilkelerine azami özen gösterilmektedir" dedi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu da görevinde 2. yılını geride bırakan Suat Kılıç'a, bakanlığına bağlı kurumlarda kendisinin katılacağı toplantılarda yapılan harcamaları sordu. 


Kılıç, özel kalem müdürlüğü, Spor Genel Müdürlüğü, Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı ve YurtKur' daki tanıtım ve temsil giderlerini şöyle açıkladı: 

Özel kalem müdürlüğü: 2012 yılında 125 bin 387 TL, 2013'te bugüne kadar 36 bin 877 TL. 

Spor Genel Müdürlüğü: 2012'de 350 bin 739 TL, bu yılın mayıs ayı...