05 / 05 / 2024

Dekar DK Bahçeli ev projeleri

Dekar DK Bahçeli ev projeleri

Dekar DK Yönetim kurulu Başkanı Salih Kuzu, " 2015 baharında daha fazla sayıda kişiyi bahçeli ev sahibi yapacak projemizin lansmanını yapmayı planlıyoruz " dedi. Hareketliliğin devam edeceğini de ekledi.

Dekar Asmalı Bahçe Şehir basın toplantısı 27 Eylül'de!

Bahçeli ev konusunda akla ilk gelen isimlerden biri olan Dekar Gayrimenkul A.Ş., Demiröz Grup ortaklığı ile Bahçeşehir’de hayata geçireceği yeni projesi “Asmalı Bahçe Şehir”i tanıtıyor.

Dekar Asmalı Bahçeler’in son etabı teslim edildi!

“Her eve bir bahçe” anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de 50 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler’in son etabıda zamanında teslim edildi.

Dekar Asmalı Bahçeler’in 2. etabı tam zamanında teslim edildi!

“Her eve bir bahçe” anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de 50 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler’in ikinci etabı da tam zamanında teslim edildi.

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü'nde bahçeli bir yaşam başlıyor!

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü'nde bahçeli bir yaşam başlıyor. 244 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Hayat projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 900 liradan başlıyor...

Dekar DK Asmalı Sokaklar Projesi!

Dekar DK Asmalı Sokaklar Projesi İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede dairelerin alanları 123 ile 158 metrekare arasında değişiyor.

Dekar DK Asmalı Sokaklar Projesi!

Dekar DK Asmalı Sokaklar Projesi İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Toplam arsa alanı 48 bin 327 metrekare olarak belirlenen proje 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor.

Dekar Asmalı Bahçeler'de teslime son 8 ay!

DEKAR DK Konut tarafından İstanbul Bahçeşehir'de inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler de ilk etap evler 8 ay sonra teslim edilecek.

Dekar Asmalı Bahçeler'in ilk etap teslimleri 8 ay sonra!

Dekar DK Konut A.Ş'nin Bahçeşehir'de inşa ettiği Dekar Aşmalı Bahçeler'de yüzde 5 peşinat fırsatı sunuluyor. 3 etaptan oluşan Dekar Aşmalı Bahçeler'de ilk etap 8 ay sonra teslim edilecek.

'Dekar Asmalı Bahçeler'den yüzde 5 peşinat fırsatı!

Bahçeşehir'de, 3 etaptan oluşan Dekar Asmalı Bahçeler, yüzde 5 peşinat ile bahçeli bir ev sahibi olma imkanı sunuyor. Projenin ilk etabı 8 ay sonra tamamlanacak.

Dekar Asmalı Bahçeler'de yüzde 5 peşinat imkanı!

Dekar DK Konut A.Ş. tarafından Bahçeşehir’de inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler’de hayalinizdeki bahçeli eve kavuşmak artık çok daha kolay. İlk etabı 8 ay sonra teslim edilecek projeden ev alacaklara, yüzde 5 peşinat kolaylığı sunuluyor.

Dekar DK'dan yüzde 5 peşinatlık kampanya!

DEKAR DK tarafından Bahçeşehir 'de inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler 'de yeni bir kampanya başlatıldı. Her evin 30 ile 300 metrekare arasında değişen bahçeleri bulunuyor.

Asmalı Bahçeler'de yüzde 5 peşinatla bahçeli ev!

DEKAR DK tarafından Bahçeşehir'de inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler'de yeni bir satış kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşinat ödemesi ve banka kredisini taşındıktan sonra ödemeye başlama fırsatı sunuluyor.

Dekar Asmalı Bahçeler'de beklenen kampanya!

Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler’de yeni bir satış kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşinat ödemesi ve banka kredisini taşındıktan sonra ödemeye başlama fırsatı sunuluyor.

Dekar DK Bahçeli ev projeleri Haberi

Dekar DK Bahçeli ev projeleri

2015 yılında inşaat sektöründe son yıllarda görülen hareketliliğin devam edeceğini öngören Dekar DK Yönetim kurulu Başkanı Salih Kuzu, "Gayrimenkul sektörü son yıllarda Türk ekonomisinin lokomotifi oldu. Önümüzdeki yıllarda da bu özelliğini sürdüreceğini düşünüyorum" diye konuştu. 

¦ 2015'te başlayacak projelerinizle ilgili bilgi verir misiniz? 

2015 yılında Beylikdüzü'nde yeni projemizi hayata geçireceğiz. 

2015 bahar aylarında daha fazla sayıda kişiyi bahçeli ev sahibi yapacak Beylikdüzü projemizin lansmanını yapacağız. 

¦ DEKAR 2014 yılım nasıl geçirdi? Hangi projelere başladı? 

2014 yılı DEKAR için oldukça verimli geçti. Çengelköy'de inşaa ettiğimiz Bahçeli Vadi projesini tamamladık. 2014 yılı Nisan ayında Aşmalı Sokaklar ve Kasım ayında ise Aşmalı Bahçeler projelerimizi hayata geçirdik. 

¦ 2015'e dair öngörüleriniz neler? 

2015'TE inşaat sektöründe son yıllarda gördüğümüz hareketliliğin devam edeceğini öngörüyorum. 

Gayrimenkul sektörü son yıllarda ekonominin lokomotifi oldu. Önümüzdeki yıllarda...