04 / 10 / 2024

deko fikir

deko fikir

Evde stilinizi yansıtmanın yollarından biri de sandalyeleriniz. Sandalye, formu itibariyle farklı tasarımlara izin verir. Yemek bölümünün gücü bana göre sandalyelerinin tasarımından geliyor. Sandalye seçerken rahat ve şık olmasına da dikkat edilmeli.

Evde para nasıl kazanılır? Evde para kazanmanın yolları neler? İşte evde para kazanabileceğiniz 10 fikir

Evde para kazanmak ofis hayatından bunalmış birçok beyaz yakalının hayali. İstediğin saatte, istediğin zaman aralığında çalışmak oldukça cazip bir fikir. Peki evden nasıl para kazanılabilir? Evden para kazanmanın yolları neler? İşte evde para kazanabileceğiniz 10 fikir...

Fikir Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Fikir Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyed Javad Hosseınıan tarafından kuruldu.

İyi Fikir Proje Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

İyi Fikir Proje Mimarlık Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Uçar tarafından kuruldu.

Galatasaray’ın Riva projesinde fikir ayrılığı: Burak Elmas yeni yol haritasını çizecek!

Galatasaray'ın Riva projesinde fikir anlaşmazlıkları yaşanmaya başladı. Başkan Burak Elmas, 500 milyon Türk Lirası alıp süreci tamamlamayı hedeflerken bazı üyeler ise gelirin 1.5 milyar Türk Lirası olabileceğini ön görüyor.

ÇEDBİK Sürdürülebilirlik Fikir Yarışması sonuçlandı!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) tarafından gerçekleştirilen “ÇEDBİK Sürdürülebilirlik Fikir Yarışması - 2020” sonuçlandı ve ödüller sahiplerini buldu.

ÇEDBİK Sürdürülebilirlik Fikir Yarışması 2020 başlıyor!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) Sürdürülebilirlik Fikir Yarışması 2020 başlıyor...

Deko Metalik Epoksi Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deko Metalik Epoksi Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Feyzi Durmuş ve Muhammet Durmuş ortaklığında kuruldu.

2019 Ytong Mimari Fikir Yarışması'nda 3 projeye ödül! 

Mimarlar tarafından ilgiyle takip edilen Ytong Mimari Fikir Yarışması'nın bu yıl 20'ncisi düzenlendi. “Plan B: Akıntıya Karşı Bir Mimarlık Okulu” konulu yarışmanın kazananları açıklandı...

Ytong Mimari Fikir Yarışması’na katılım için son gün 2 Aralık!

Türk Ytong tarafından 20’ncisi gerçekleştirilen Mimari Fikir Yarışması başvuru sürecinde geri sayım başladı. Yarışma için son katılım tarihi 02 Aralık 2019 olarak belirlendi.

Yaratıcı ve İlham Veren Kentler Ulusal Fikir Yarışması düzenlenecek!

Archisections tarafından Yaratıcı ve İlham Veren Kentler Ulusal Fikir Yarışması düzenlenecek. Yarışmaya başvurular; Mimarlık, İç Mimarlık, Kentsel Tasarım ve Peyzaj Mimarlığı alanlarından alınacak…

Sakarya'nın imar planını aktaran fikir yarışması düzenlenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce yaptığı açıklamada "2071 Kent Vizyonu" çerçevesinde şehrin gelecekteki imar planını aktaran uluslararası bir fikir yarışması düzenlemek için hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.

Fikir Group İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fikir Group İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman Sharifh ve Ahmed Moustafa Elshahat Dahroug ortaklığında kuruldu.

Cami Tasarımı Fikir Yarışması'nın ödülleri sahiplerini buldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İller Bankası ve Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen “Cami Tasarımı Fikir Yarışması”nın ödülleri sahiplerini buldu. İlk kez düzenlenen yarışmada iki kategoride birinci olan gençlere toplam 200 bin TL ödül verildi. 

deko fikir Haberi

deko fikir

Bir evin dekorasyonunda genel havanın dışında ilk baktığım yer yemek bölümü oluyor. Neden bilmiyorum ama dergiye (Home Art) yeni bir ev çekimi geldiğinde yemek bölümünü görmek için sabırsızlanıyorum hep. Sandalyeleri görmek istiyorum. Yemek bölümünün gücü bana göre sandalyelerinin tasarımından geliyor. Eğer masanın etrafında güzel tasarımlı ve konforlu sandalyeler varsa başka hiçbir şeyin çok da önemi yok aslında. 


SANDALYE SEÇİMİ 

Sandalyeler rahat olmalı.Yemek masasında uzun saatler süren sohbetlerinizi bölmemeli. Bir yandan da sandalye evde stilinizi yansıtmanızı kolaylaştıracak bir araç. Formu itibariyle çok farklı tasarımlara izin veren bir nesne. Sandalye seçerken masanızın şekli ve boyutu, yemek yenecek alanın boyutları ve etraftaki dolap vs gibi etkenleri de göz önünde bulundurmalısınız. 


KOLÇAKLI MI KOLÇAKSIZ MI? 

Diz ya da bel problemi yaşayanların rahat oturup kalkması için kolçaklı olanları...