28 / 04 / 2024

Dekon İnşaat ataşehir

Dekon İnşaat ataşehir

Suadiye'de Dekon İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Dekon Suadiye Residence projesinde satışlar önümüzdeki aylarda başlayacak. Firma Suadiye'de bu projeyle de sınırlı kalmayacak ve yeni projelere imza atacak...

Kozyatağı İnşaat'tan İçerenköy Carrefour arazisine 1.402 konutluk yeni proje!

Kozyatağı İnşaat, İstanbul Ataşehir İçerenköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 6 milyar 178 milyon 563 bin TL'ye mal olması beklenen Kozyatağı İnşaat Ataşehir projesi İçerenköy Carrefour arazisinde yükselecek.

Güneri Ataşehir için düğmeye basıldı! Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje geliyor!

Güneri Şehircilik İnşaat, Ataşehir'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 886 milyon 87 bin 682 TL'ye mal olacak Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlar yer alacak

TOKİ İstanbul Ataşehir Esatpaşa başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Ataşehir Esatpaşa projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Gergül İnşaat Ataşehir Modern İzmir!

Gergül İnşaat Ataşehir Modern İzmir projesinde satış süreci devam ediyor. 1,094 adet dairenin yer aldığı projede fiyatlar 297 bin TL'den başlıyor.

Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Gergül İnşaat imzasıyla İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek olan Ataşehir Modern projesi Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yükselecek. Peki, Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Gergül İnşaat Ataşehir Modern projesi!

Gergül İnşaat Ataşehir Modern projesi hakkındaki detaylar henüz netleşmedi. İzmir Karşıyaka'da inşa edilecek projede  satışlar henüz başlamadı.

Dekon İnşaat projelerinde bahar kampanyası!

Dekon İnşaat’ın 2019 yılında teslim edilecek projeleri Dekon Senkron ve Dekon Luna, Ataşehir Finans Merkezi Bölgesi’nde gerek yatırım, gerekse oturum için konut arayanları bekliyor.  

Cengiz İnşaat Mavişehir projesi yeni yılda tanıtılacak!

366 konut ve 33 adet ticari ünitenin yer alan Cengiz İnşaat Mavişehir projesinde 1+1’den 5+2’ye kadar değişen bağımsız üniteler sunuluyor. Cengiz İnşaat Mavişehir projesi yeni yılda tanıtılacak.

Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz oldu!

CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin geçtiğimiz hafta görevden alınması üzerine yerine aranacak vekil başkan seçimleri bugün tamamlandı. Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz oldu.

Dekon İnşaat, İstanbul Finans Merkezi'nde yeni projeler yapacak!

Dekon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Erdem, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumdaki Dekon Senkron projesinin yatırımcıların gözdesi haline geldiğini söylüyor.

Dekon İnşaat'tan her ihtiyaca uygun 3 farklı proje!

Dekon İnşaat, Dekon Suadiye Ametist, Dekon Senkron ve Dekon Luna projeleriyle farklı zevk, ihtiyaç ve bütçelere hitap ediyor.

Dekon İnşaat'ın iki projesinde 36 ay sıfır faiz imkanı!

Dekon İnşaat, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu iki ayrı proje hayata geçiriyor. Dekon Senkron ve Dekon Luna projelerinin 2019 yılında sahiplerine teslim edilecek.

Dekon İnşaat iki projesiyle Sign Of The City Awards 2017’de!

Dekon İnşaat, Dekon Suadiye Ametist ve Dekon Senkron projeleriyle “Sign Of The City Awards 2017”ye başvurdu. Sign Of The City Awards’ın sonuçları Kasım ayında açıklanacak.

Dekon İnşaat ataşehir Haberi

Dekon İnşaat ataşehir

Dekon İnşaat yeni projesini Suadiye'de hayata geçirecek. 2014 sonunda Suadiye'de  3 bin 500 ve 2 bin 400 metrekare arsa alanında iki ayrı yenileme projesine imza atacağını duyuran firmanın Suadiye'deki yeni projesinin görüntüleri yayınlandı. 



Doğu Ataşehir ve Batı Ataşehir'de de AVM, rezidans ve ofis projelerine imza atacak firma Suadiye'deki projesinde henüz satışlara başlamadı. Dekon Suadiye; tek blok halinde yükselecek. 





Dekon İnşaat şu an Çekmeköy'de Dekon Silva ve Doğu Ataşehir'de ise Dekon Plus projelerinde de satışlarına devam ediyor. 






Dekon İnşaat iletişim

Tel: 216 364 71 00

Web adresi: www.dekoninsaat.com.tr

Kübra...