28 / 04 / 2024

Dekon İnşaat kentsel dönüşüm

Dekon İnşaat kentsel dönüşüm

DEKON İnşaat Sat ış ve Pazarlama Koordinatörü Mimar Nesrin Göken, " Konut sektöründe arzla talep çakışmıyor. Biz daha butik ama daha işlevsel projeleri daha doğru fiyatlarla satacağımızı planlayarak gidiyoruz" dedi.

Umay Mimari Mühendislik Proje İnşaat Kentsel Tasarım Taahhüt Dek. Ve Dan.Hiz.Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umay Mimari Mühendislik Proje İnşaat Kentsel Tasarım Taahhüt Dek. Ve Dan.Hiz.Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akar, Umut İpek, Yunus Altay Türköz tarafından kuruldu.

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Ali Bostancı İnşaat kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çekiyor!

Bursa'da 1984 yılından buyana çok sayıda konut üreten Ali Bostancı İnşaat, son dönemde yaptığı kentsel dönüşüm projeleriyle dikkat çekiyor...

Dekon İnşaat projelerinde bahar kampanyası!

Dekon İnşaat’ın 2019 yılında teslim edilecek projeleri Dekon Senkron ve Dekon Luna, Ataşehir Finans Merkezi Bölgesi’nde gerek yatırım, gerekse oturum için konut arayanları bekliyor.  

Uchan Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Kentsel Tasarım Dönüşüm Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kuruldu!

Uchan Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Kentsel Tasarım Dönüşüm Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.  bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Sultanbeyli’de Mustafa Uçan tarafından kuruldu.

Nüve Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nüve Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mesut Karakulak tarafından kuruldu. 

Aykaç Apartmanı İnşaat Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Aykaç Apartmanı İnşaat Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Nusret Çelebioğlu tarafından kuruldu.

Dekon İnşaat, İstanbul Finans Merkezi'nde yeni projeler yapacak!

Dekon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Erdem, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumdaki Dekon Senkron projesinin yatırımcıların gözdesi haline geldiğini söylüyor.

Seven İnşaat Kadıköy'de kentsel dönüşüme farklı bakış açısı getirdi!

Kadıköy bölgesinde faaliyet gösteren Seven İnşaat, kentsel dönüşüme farklı bir bakış açısı getirdi..

Dekon Luna'da avantajlı ön satışlar için son günler!

Dekon İnşaat’ın Finans Merkezi’nin yanında hayata geçirdiği Dekon Luna’da avantajlı ön satışlarda son günler yaşanıyor.

Dekon İnşaat'tan her ihtiyaca uygun 3 farklı proje!

Dekon İnşaat, Dekon Suadiye Ametist, Dekon Senkron ve Dekon Luna projeleriyle farklı zevk, ihtiyaç ve bütçelere hitap ediyor.

Dekon İnşaat'ın iki projesinde 36 ay sıfır faiz imkanı!

Dekon İnşaat, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu iki ayrı proje hayata geçiriyor. Dekon Senkron ve Dekon Luna projelerinin 2019 yılında sahiplerine teslim edilecek.

Dekon İnşaat iki projesiyle Sign Of The City Awards 2017’de!

Dekon İnşaat, Dekon Suadiye Ametist ve Dekon Senkron projeleriyle “Sign Of The City Awards 2017”ye başvurdu. Sign Of The City Awards’ın sonuçları Kasım ayında açıklanacak.

Dekon İnşaat kentsel dönüşüm Haberi

Dekon İnşaat kentsel dönüşüm

Dekon İnşaat, doğru lokasyonda, özellikleri olan, insanların yaşam beklentilerini karşılayabilecek, doğru fiyatlandırılmış projeler üretmeye devam ediyor. Dekon İnşaat olarak, butik projeler şeklinde tanımlanabilecek konut ve home ofis projeleri ürettiklerini söyleyen Dekon İnşaat Satış ve Pazarlama Koordinatörü Mimar Nesrin Göken, "Ataşehir ve çevresinde ilk kurulan inşaat firmalarından biriyiz. 2004 te A-Z İnşaat adı altında başlayıp, 2005 yılında Dekon İnşaat la devam eden faaliyetlerimiz sırasında Meritlife markası ile Göl Konakları, Park, Bulvar, Kent, Sempre Konutları olmak üzere toplam 2000 konutluk projeye imza attık. 2011 den sonra. 

Hayat Mertilife'ı teslim ettik. 2012 de Çekmeköy Bölgesinde Dekon Silva projesini başlattık ve şu sıralar 260 konutun teslim aşamasına yaklaşıyoruz. Bu yılın Mayıs ayında home ofis segmentinde Dekon Plus' a başladık. 


Bağdat Caddesi ve Kadıköy projeleri ile...