28 / 04 / 2024

Dekon Luna'da avantajlı ön satışlar için son günler!

Dekon Luna'da avantajlı ön satışlar için son günler!

Dekon İnşaat’ın Finans Merkezi’nin yanında hayata geçirdiği Dekon Luna’da avantajlı ön satışlarda son günler yaşanıyor.




Dekon İnşaat’ın Finans Merkezi’nin yanında inşa ettiği yeni projesi Dekon Luna’da avantajlı ön satışlarda son günler yaşanıyor. Lansman öncesi fiyatlarıyla hem yatırım yapmak isteyenler, hem de daha uygun fiyatlarla konforlu dairelerde oturmak isteyenler için tasarlanan Dekon Luna’da kaçırılmayacak fırsatlar 15 Ekim’de son buluyor. 


İstanbul Finans Merkezi’nin yanında, tek bina olarak inşa edilecek olan yeni proje Dekon Luna, konfordan vazgeçmeden daha sade bir yaşam arayan yeni evli ya da tek çocuklu çiftlerle genç profesyonellere hitap ediyor. 


Zemin + 14 kat ve 90 daireden meydana gelen  ve bir rezidansın gerektirdiği tüm konforu sunan Dekon Luna’da açık havuz, kapalı otopark ve balkonlu daire opsiyonu mevcut. 1+1 ve 2+1 olarak sunulan yeni projede, daire büyüklükleri 51 ile 116 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 

İki Yıl İçerisine Yüzde 40 Prim Yapacak

Uzmanlar tarafından yapılan çalışmalara göre, Dekon Luna’nın da içerisinde bulunduğu bölgenin fiyatlarının iki sene içerisinde yüzde 40 prim yapacak. Erişilebilir fiyatlarla satışa sunulan Dekon Luna, 15 Ekim’e kadar, 15 bin 500 TL’den başlayan peşinatlarla satılıyor. Projede ayrıca, yüzde 10+5 peşinat indirimi yapılıyor.


Tel :0216 364 00 12  

Web: http://www.dekonsenkron.com 



Geri Dön