26 / 06 / 2024

DekoPro dekoratif zemin karoları

DekoPro dekoratif zemin karoları

DekoPro dekoratif zemin karoları; restoranlar, çocuk yuvaları, eğlence alanları gibi mekanların ve yaratıcılıkta sınır tanımayan mimarların tercihi oluyor…

İzmir Konak'ta zemin etüdü yapılmayan yer kalmayacak!

İzmir’in kalbi konumundaki Konak’ta önceliği planlı bir kent yaratmaya verdiklerini dile getiren Başkan Pekdaş, plansız bölgelerde jeolojik etüt çalışmalarına başladıklarını belirterek, “Konak’ta zemin etüdü yapılmayan yer kalmayacak” dedi.

Konak'ta zemin etüdü yapılmayan yer kalmayacak!

Konak Belediyesi Fuar Evlendirme Dairesi'nde 113 mahalle muhtarı ile biraraya gelen Sema Pekdaş, talep ve sıkıntılarını dinledi. Pekdaş Konak'ta zemin etüdü yapılmayan yer kalmayacağını belirtti.

Baumit'ten iklim etkilerine karşı dirençli hazır dekoratif kaplamalar!

Modern cephe kaplamalarının sunduğu çok yönlü tasarım olanakları, büyük oranda boya ve kaplama malzemeleri alanındaki yeniliklere dayanıyor. Baumit’in hazır dekoratif kaplama ürünleri iklim etkilerine karşı dirençli olmasıyla tercih ediliyor.

Aydın Külliye Camisi'nin zemin kısmı ibadete açıldı!

Aydın İl Müftülüğü Külliyesinin en önemli yapısı olan Külliye Camisi’nin zemin kısmı, Ramazan ayı vesilesiyle bulunduğu bölgeye hizmet verebilmek için ibadete açıldı.

Aydın Külliye Camisi’nin zemin kısmı hizmete açıldı!

Aydın İl Müftülüğü Külliyesinin en önemli yapısı olan Külliye Camisi’nin zemin kısmı, Ramazan ayı vesilesiyle bulunduğu bölgeye hizmet verebilmek için ibadete açıldı.

Özgür Zemin Araştırma Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Zemin Araştırma Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Saadet Turan tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Haziran 2015 tarihinde Eyüp'te kuruldu.

Servet GYO, Kağıthane Projesi'nde zemin iyileştirmesi yapacak!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu, Kağıthane Projesi zemin iyileştirme ihalesi verilmesi yönündeki kararını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle...

Han Güçlendirme Zemin Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Güçlendirme Zemin Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile Nihat Uçar ve Halilibrahim Deniz ortaklığı tarafından 18 Haziran'da Güngören'de kuruldu.

Kocaeli Başiskele'de zemin etüt çalışması bitti!

Başiskele'de her geçen gün nüfus artışıyla birlikte yeni yapılaşma talepleri geliyor. Başiskele Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Zemin ve Deprem İnceleme Birimi, ilçedeki toplam 49 hektarlık alanda başlattığı zemin etüt çalışmalarını tamamladı.

Başiskele Belediyesi 49 hektar alanda zemin etüt çalışmaları yaptı!

Başiskele Belediyesi, ilçede her geçen gün arta nüfusa bağlı olarak gelen yapılaşma taleplerine karşılık 49 hektar alanda zemin etüt çalışmalarını tamamladı.

Ekos Klinker Tuğla Bozüyük'te fabrika açıyor!

Dekoratif cephe ve zemin kaplama tuğlaları, klinker tuğla, cotto ve terracotta ürünlerinin satış ve pazarlamasını gerçekleştiren Ekos Klinker Tuğla, faaliyete geçecek yeni fabrikası ile üretim kapasitesini 3 katına çıkarmayı hedefliyor.

Yertaş Zemin Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yertaş Zemin Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Yunus Emre Şahin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta Aura Residence B Blok Kartal'da kuruldu.

Taksim Meydan Düzenleme Projesi'nin zemin yenileme çalışması başladı!

Büyükşehir Belediyesi’nin projelendirip hayata geçirdiği Taksim Meydan Düzenleme Projesi’nin en önemli ayaklarından olan zemin yenileme çalışması başladı. Çalışma kapsamında uzun süredir beton kaplı olan zemine parke taşı döşeniyor.

DekoPro dekoratif zemin karoları Haberi

DekoPro dekoratif zemin karoları


Üzerine basıldığında renk ve desen değiştiren zemin karoları, dekorasyonda farklılık arayanların ve mekanlarına değer katmak isteyenlerin ilgisini çekiyor. DekoPro dekoratif zemin karoları; restoranlar, çocuk yuvaları, eğlence alanları gibi mekanların ve yaratıcılıkta sınır tanımayan mimarların tercihi oluyor…


Turkuaz, yeşil, kırmızı, mor, lila, turuncu ya da kendi yarattığınız renkler… Sınırsız renk alternatifiyle göz alan, üzerine basıldığında anında deseni ve rengi değişen DekoPro dekoratif zemin karoları, yaratıcı düşünceler için yaratıcı seçenekler sunuyor. Mekanlarına değer katarak fark yaratmak isteyenler, çocukların bulunduğu alanları eğlenceli hale getirmek isteyenler ve yaratıcılıkta sınır tanımayan mimarların kullandığı bu karolar, istenilen zemine rahatlıkla uygulanabiliyor.


Uran Holding bünyesinde faaliyet gösteren Aray Dış Ticaret, alternatif dekorasyon arayışlarına renkli zemin karolarıyla eğlenceli çözümler sunuyor. DekoPro markası altında satışa sunulan zemin karoları, dekorasyonlarında farklılık yaratmak...