23 / 07 / 2024

Dekor Center Mimarlık adres

Dekor Center Mimarlık adres

Dekor Center Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Koca tarafından kuruldu.

Building Design Center Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Building Design Center Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Çetin tarafından kuruldu.

Ede Dekor Mimarlık Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ede Dekor Mimarlık Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Tatar tarafından kuruldu.

Hf Dekor Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hf Dekor Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Alaeddin Haznevi tarafından kuruldu.

Kurumsal Dekor Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kurumsal Dekor Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Tezcan tarafından kuruldu.

Mimarlık Yıllığı Sergisi HOM Design Center'da açıldı!

HOM Design Center, “Mimarlık Yıllığı” sergisine ev sahipliği yapıyor. 70’e yakın projeyi buluşturan serginin kapıları 16 Temmuz'a kadar açık.

Dekor Center Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dekor Center Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Koca tarafından kuruldu.

DP Güzey Mimarlık'tan Kafkasya'da depreme meydan okuyan yapı!

DP + Güzey Mimarlık tarafından Kafkasya’nın tam kalbinde, Mineralnye Vody bölgesinde tasarlanan Minvody Expo Center’ın inşaatı tamamlandı. Bölge için önemli bir çekim merkezi olması beklenen yapının resmi açılışı önümüzdeki günlerde yapılacak.

MSF Dizayn Peyzaj Mimarlık Kentsel Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

MSF Dizayn Peyzaj Mimarlık Kentsel Tasarım Limited Şirketi, Mustafa Almak tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 2 Mayıs'ta Bayrampaşa, Mega Center İş Merkezi, A Blok'ta kuruldu.

Baz Mimarlık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baz Mimarlık Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burak Okan tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da Şişli, Esentepe, Büyükdere Caddesi, Maya Akar Center'da kuruldu.

Sertaç Akkoyun Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sertaç Akkoyun Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi, Sertaç Akkoyun tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak 2014 tarihinde Gaziosmanpaşa'da Gazi Center İş Merkezi'nde kuruldu

Zorlu Center'ın iç tasarımını HBA Mimarlık Ofisi yapacak!

İstanbul'da ilk otelini Zorlu Center içinde açmaya hazırlanan lüks otel zinciri Raffles'ın iç tasarımını, The Ritz Carlton Dubai, Four Seasons Jakarta'da imzası bulunan ünlü mimarlık ofisi HBA yapacak. Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Emre Zorlu, anlaşm

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Tebernüş Kireçci'nin Emlak Kulisi'nde konuğu: DB Mimarlık'ın kurucusu Bünyamin Derman!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk'teki programı Emlak Kulisi'nde DB Mimarlık'ın kurucusu Bünyamin Derman'ı ağırlıyor

Dekor Center Mimarlık adres Haberi

Dekor Center Mimarlık adres

Dekor Center Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Koca tarafından kuruldu.


Dekor Center Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleyeçıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapılar, her türlü mekanik, elektrik, tesisat ve inşaat işlerini bunlarla ilgilibütün ekipman ve malzeme alımı, satımı ve anahtar teslimi taahhüt etmek. Her türlü banka, Banka Genel Müdürlüğü, Toplu konut vesiteler, okul, hastane, hava meydanları, limanlar, sulama kanalları, köprü, yol, yol çizgi işleri, yol kenarlarındaki bariyerlerin düzenlemesi işlerini, sınai yapı ve fabrika inşaat işlerini taahhüt etmek yapmak ve yaptırmak veya emaneten...