08 / 05 / 2024

dekorasyon 2015 trendleri

dekorasyon 2015 trendleri

Doğal kumaşlar, renkli retro koltuklar, altın aynalar, desenli duvar kağıtları... Birbiriyle hiç ilgisi olmayan bu parçalar; bu yıl ev dekorasyonunda başrolü üstleniyor...

2020 yılı dekorasyon trendleri!

2020 yaklaşırken yeni yılın trendleri de konuşulmaya başlandı. Ödüllü konut projeleri ile uluslararası çapta başarılara imza atan EDDA Mimarlık Kurucusu İç Mimar Eda Tahmaz, 2020 yılı dekorasyon trendlerini anlattı.

2019 ev dekorasyon trendleri!

Mimar Figen Erdağ Demircan 2019 dekorasyon trendleri hakkında bilgi verdi. Demircan, "70’li yıllara dönüş, betonun birçok alanda kullanımı, geometrik desenler gibi temalar 2019’da karşımıza çıkacak" dedi...

Yazlık evlerin dekorasyon trendleri için öneriler!

Bursa çıkışlı firma f2ms Grup Mimarlarından Figen Erdağ Demircan yazlık evlerde fazla masraf yapmadan ufak dokunuşlarla 2018 dekorasyon fikirlerini anlattı.

2018 yazına özel 9 önemli dekorasyon önerisi!

Bursa çıkışlı firma F2Ms Grup Mimarlarından Figen Erdağ Demircan 2018 yaz dekorasyon trendleri hakkında bilgi verdi.

İşte 2017'nin dekorasyon trendleri!

Eğer siz de her eve geldiğinizde bir değişikliğe ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız 2017 yılının dekorasyon trendlerine göz gezdirebilirsiniz.

İşte yeni dekorasyon trendleri!

Her mevsim dekorasyon trendleri değişiyor. Ancak çok radikal değişiklikler olmadığı sürece bir yazlık evin çok demode kalması mümkün değil ama yine de yenilikleri bilmekte fayda var.

AGT, İhracatın Yıldızları 2015'ten iki ödül aldı!

Mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerinde 30 yılı aşkın süredir 60’tan fazla ülkede, 5 kıtada faaliyet gösteren AGT Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği tarafından düzenlenen “İhracatın Yıldızları 2015” ödül töreninden iki ödülle birden ayrıldı.

EVA'nın ekonomide Aralık ayı 2015 trendleri analizi yayınlandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık her ay yayınladığı 'Periskop Analiz' yayınının 25. sayısı yayınladı. Analizde merak edilebilecek piyasa verilerinin analizleri, istatistiki veriler ve yorumlar yer alıyor..

Eva'nın ekonomide Eylül ayı 2015 trendleri analizi yayınlandı!

Eva Gayrimenkul Danışmanlık, ekonomide Eylül ayı 2015 trendleri periskop analizi 22. sayısını yayınladı. İçerisinde konut kredilerindeki değişim bilgilerini de barındıran sayının içeriği şöyle;

Eva'nın ekonomide Ağustos ayı 2015 trendleri analizi yayınlandı!

Eva Gayrimenkul Danışmanlık, ekonomide Ağustos ayı 2015 trendleri periskop analizi 21. sayısını yayınladı. İçerisinde konut kredilerindeki değişim bilgilerini de barındıran sayının içerikleri şu şekilde;

Eva'nın ekonomide Temmuz ayı 2015 trendleri analizi yayınlandı!

Eva Gayrimenkul Danışmanlık, ekonomide Temmuz ayı 2015 trendleri periskop analizi 20. sayısını yayınladı. İçerisinde konut kredilerindeki değişim bilgilerini de barındıran sayının içerikleri şu şekilde;

Dizayn Akustik Dekorasyon İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dizayn Akustik Dekorasyon İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Turhan Karagöz tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Bayrampaşa'da kuruldu.

Marşan Emlak Danışmanlığı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marşan Emlak Danışmanlığı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yusuf Salih Marşan tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

dekorasyon 2015 trendleri Haberi

dekorasyon 2015 trendleri

Doğal kumaşlar, renkli retro koltuklar, altın aynalar, desenli duvar kağıtları... Birbiriyle hiç ilgisi olmayan bu parçalar; bu yıl ev dekorasyonunda başrolü üstleniyor. Uyumsuzluğun uyumunun yaşanacağı 2015'te, mobilyanızı seçerken 70'li yıllardan ilham alabilirsiniz.


Bu yıl evler, gümüş veya çelik aksesuvarların hakimiyetinden kurtuluyor. Yaşam alanınıza altın rengi avizeler, aydınlatma elemanları ve dekoratif objelerle ihtişam katabilirsiniz. Bunları, kahverengi veya bronz mobilyalarla bir arada kullanabilir veya biraz cesur olup tümünü altın tonlarından seçebilirsiniz. Unutmadan; banyo ve mutfaklarda altın musluklar da çok popüler. 


ALTIN YANSIMALAR

Rengi ve tarzıyla birbirine tamamen uyumlu mobilyaları ve tek renk boyanmış duvarları unutun! 2015; mobilya ve dekorasyon dünyasına uyumsuzluğun uyumunu getiriyor. 1950'ler ve 70'lerin nostaljik koltukları, karışık desenli duvar kağıtlarıyla birleşiyor. Altın renkli aksesuvarlar ile dana derisi desenli halılar ve yastıklar bir...