04 / 05 / 2024

dekorasyon detayları

dekorasyon detayları

Özellikle kadınların ev dekorasyonunda en önem verdiği mekân olan mutfaklar aynı zamanda evin en çok değiştirilen ya da değiştirilmek istenen yerlerinden biri olarak dikkat çekiyor.

Linens'ten dekorasyon, mutfak ve banyo ürünlerine yüzde 30 bahar indirimi! İşte Linens güncel fiyat listesi

Bahar geldiğinde ev dekorasyonunu yenilemek isteyenler için harika bir fırsat doğdu! Linens, dekorasyon, mutfak ve banyo ürünlerinde %30 indirim kampanyası başlattı. Bu fırsatı kaçırmayın ve evinizi güzelleştirmek için gerekenleri uygun fiyata edinin. İşte detaylar ve fiyat listesi...

Ham:m plus, iyi tasarım kolay mimarlık hizmeti veriyor!

İnsanın iç dünyasına hitap eden tasarımlar ortaya koyan ham:m, dekorasyon detaylarında ham:m yaşam felsefesini benimseyenlere “ham:m plus” adı altında “iyi tasarım kolay mimarlık hizmeti” veriyor.

Umay Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umay Mimarlık Dekorasyon İnşaat ve Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi, Ayşe Melek Çakmak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Mart'ta Esenler, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Evmambo’dan ilkbahara özel dekorasyon önerileri!

Evmambo ilkbahara özel dekorasyon önerileri sunuyor. İşte mekanlarını baharın enerjisi ile yenilemek ve daha canlı hale getirmek isteyenler için evmambo.com’un deneyimli uzmanlarından birkaç küçük öneri.

Kiptaş Hadımköy 3. Etap 20 soruda tüm detaylarıyla!

1.472 konutun satışa çıktığı Kiptaş Hadımköy 3. Etap, 20 soruda tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor. Kiptaş Hadımköy 3. Etap başvuru tarihleri ne zaman? Başvurular için ne gerekli? Katılım ücreti nereye ödeniyor?

Maltepe Başıbüyük havaray hattının detayları açıklandı! İlk görseller!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş; 12 istasyondan meydana gelecek olan Maltepe Başıbüyük havaray hattının detaylarını açıkladı... Maltepe Başıbüyük havaray hattı 9 kilometre olarak planlandı

Ankara Boğazı detayları!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Melih Gökçek tarafından açıklanan Ankara Boğazı detayları nı haberimizde bulabilirsiniz. Ankara Boğazı nerede yer alıyor? Ankara Boğazı ne zaman tamamlanacak?

Kuzu Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzu Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ercan Kuzu tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 13 Mart'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Hürriyet Bulvarı Caddesi'nde kuruldu.

Akbey Mobilya Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbey Mobilya Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kenan Durdu Büyüktaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Mart'ta Kağıthane, Çağlayan Mahallesi, Yüzyıl Sokak'ta kuruldu.

Özyurtlar N Logo Esenyurt'ta 2 bin 504 konut inşa edecek! İşte tüm detaylar!

Esenyurt'ta Tulip 360'ın arazisini satın alan Özyurtlar, arazide 2 bin 504 konut ve 59 dükkanlık "N Logo" projesini inşa edecek. 5 Mayıs'ta satışa çıkacak olan N Logo Esenyurt projesinin tüm detayları...

Aphorm Dizayn Mimarlık Dekorasyon ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aphorm Dizayn Mimarlık Dekorasyon ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bilge Çiçekciler, Yıldız Kurt tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 10 Mart 2014 tarihinde kuruldu.

Aydınsaray Yapı Mimarlık Mühendislik Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınsaray Yapı Mimarlık Mühendislik Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Aydın, Canan Nilüfer Aydın tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Mart'ta Eyüp'te kuruldu.

Pastel Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pastel Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Türk tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Mart 'ta Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi, Altınay Caddesi'nde kuruldu.

dekorasyon detayları Haberi

dekorasyon detayları

Dekorasyon alanında yaptığı çalışmalarla bilinen Yüksek Mimar Bahar Aykaç konuyla ilgili birkaç püf noktası ile mutfak dekorasyonunda farklılık yaratmanın yollarını anlatıyor.


-  Öncelikle uzun zaman kullanacağımız kalıcı bir mutfak istiyorsak, renk seçiminde dikkatli olmalıyız. Çabuk sıkılabileceğimiz ya da ortamı boğabilecek vurgulu renklerden kaçınmakta fayda var. Mutfaklar zaten işlevleri gereği çok fazla malzeme girdisi olan mekânlar, küçük ev aletleri, bıçak setleri, kuru gıdalar, meyveler, sebzeler vb. Sonuçta mutfakta daha dingin renkler kullanmak uygun bir baz yaratılmasını sağlayacak. Beyaz ve bejler, açık ahşap tonları iyi birer alternatif olabilir.


-  Mutfağımıza kullanacağımız aksesuarlarla renk getirebiliriz. Tezgâhın üstüne koyacağımız özgün tasarımlı, renkli bir ekmek kızartıcı, meyve sıkıcı, bıçak seti ya da bunların kombinasyonu işimizi görebilir. Ayrıca kavanozlardaki domates konserveleri, kurutulmuş sebzeler süper olur.

Saksılardaki renkli biberler,...