05 / 05 / 2024

dekorasyon fikirleri 2015

dekorasyon fikirleri 2015

Her Evlenecek çift için nişanlılık dönemlerinde en önemli kısmını mobilya seçimi ve ev dekorasyonu almaktadır. Zamandan faydalanmak için çiftler genellikle internetten araştırmalar yapmaktadır.Evlenecek çiftlere dekorasyon önerileri...

Öğrenci evi için dekorasyon fikirleri!

Öğrenci evi öğrencilerin çokça zamanını geçirdiği, hayatınızdaki en unutulmayacak hatıraların yer ettiği alanlardır. Ufak değişikliklerle çok daha iyi hissettirecek ortamlara kavuşabilirsiniz.İşte öğrenci evi için dekorasyon fikirleri...

Evinizin havasını değiştirecek pencere önü dekorasyon fikirleri!

Ev dekorasyonunda bütünleyici bir parçalardan biri pencere önü dekorasyonudur. İşte evinizin havasını tamamen değiştirecek pencere önü için dekorasyon fikirleri...

İşte küçük balkonlar için dekorasyon fikirleri!

Bir çoğumuz büyük şehirlerde yaşıyoruz ve dışarı çıkabileceğimiz bahçemiz veya verandamız bile yok. Küçük de olsa en azından bir balkonumuz var.Sıcak yaz akşamlarında dışarıda daha çok oturuyoruz. Neden balkonunuza şirin bir dokunuş eklemeyesiniz?

AGT, İhracatın Yıldızları 2015'ten iki ödül aldı!

Mobilya, dekorasyon ve inşaat sektörlerinde 30 yılı aşkın süredir 60’tan fazla ülkede, 5 kıtada faaliyet gösteren AGT Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği tarafından düzenlenen “İhracatın Yıldızları 2015” ödül töreninden iki ödülle birden ayrıldı.

Dizayn Akustik Dekorasyon İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dizayn Akustik Dekorasyon İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Turhan Karagöz tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Bayrampaşa'da kuruldu.

Marşan Emlak Danışmanlığı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marşan Emlak Danışmanlığı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yusuf Salih Marşan tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Kadıköy'de kuruldu.

Oğuzfidan İnşaat Yapı Ve Dekorasyon Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oğuzfidan İnşaat Yapı Ve Dekorasyon Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Özel Fidan tarafından 20 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Tuzla'da kuruldu.

Brn Dekorasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brn Dekorasyon İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Bayram Dülye tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Üsküdar'da kuruldu.

Derviş Dekorasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derviş Dekorasyon İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Muhammad Darwıch 10 bin TL sermaye ile 28 Temmuz 2015 tarihinde Fatih'te kuruldu.

Gökkubbe Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkubbe Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Erol Güngör ve Fikret Güngör tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Temmuz 2015 tarihinde Kağıthane'de kuruldu.

Erzi Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erzi Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sultan Gül tarafından 50 bin TL sermaye ile 21 Temmuz 2015 tarihinde Sarıyer'de kuruldu.

Santral Turizm Tekstil Mefruşat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Santral Turizm Tekstil Mefruşat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi 100 bin TL sermaye ile 20 Temmuz 2015 tarihinde Fatih'te açıldı.

İşte 2015'in en trend dekorasyonları!

Mobilya tasarımcısı Murat Erat mobilyada ve dekorasyonda 2015 trendlerini anlattı. İşte en moda ev dekorasyon ürünleri...

Spectrum İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Spectrum İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Can Altındal tarafından 20 bin TL sermaye ile 30 haziran 2015 tarihinde Bakırköy'de kuruldu.

dekorasyon fikirleri 2015 Haberi

dekorasyon fikirleri 2015

Her Evlenecek çift için nişanlılık dönemlerinde en önemli kısmını mobilya seçimi ve ev dekorasyonu almaktadır. Zamandan faydalanmak için çiftler genellikle internetten araştırmalar yapmaktadır. Daha sonra firma firma dolaşırlar. Biliyorlar’ki hayatlarını geçirecekleri mekanın güzel olması nodern ve çok özel olmasını isterler.


Tarzınızın ne olduğuna ve hangi tarz mobilyalardan hoşlandığınıza karar verin!

Çiftlerin her birinin farklı fikirleri ve hatta çiftlerin kendi aralarında bile düşüncel ve zevk anlamında farklılıklar olabilmektedir. Siz bu noktada neyi sevip neyi sevmediğinizi belirlemelisiniz, yani sizi ne mutlu eder bu soruyu mutlaka cevaplandırmalısınız. Örneğin, genç spor bir mobilya tarzı mı? Yoksa klasik çizgilerle donatılmış antikalardan oluşan bir mobilya tarzı mı? Görünüşten feragat etmek mi önemli yoksa son derece rahat edeceğiniz mobilya tarzı mı önemli? İşte bu sorular sizi doğru mobilyaya...