10 / 05 / 2024

dekorasyon mobilya fuarı 2017

dekorasyon mobilya fuarı 2017

Samsun'da, TÜYAP Fuarcılık tarafından düzenlenen Samsun Mobilya Dekorasyon 2017 Fuarı bugün açılıyor. Fuarda, "Samsun Markasını" yukarılara taşımak hedefleniyor.

Fiba Dekorasyon Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Fiba Dekorasyon Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fiba Dekorasyon Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

İnegöl Mobilya Fuarı 21-26 Mart'ta başlıyor!

Her yıl Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen İnegöl Mobilya Fuarı, nisan ayının ilk haftasında açılacaktı. Ramazan dolayısıyla tarihler geri çekildi ve 21-26 Mart'ta düzenlenmesine karar verildi.

Atakent Mimarlık Yapı Dekorasyon Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atakent Mimarlık Yapı Dekorasyon Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Kaya tarafından kuruldu.

Köse Tadilat Dekorasyon Mobilya İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köse Tadilat Dekorasyon Mobilya İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Köse tarafından kuruldu.

UCK Mimarlık Dekorasyon Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

UCK Mimarlık Dekorasyon Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Caner Küre tarafından kuruldu. 

Mrs Dizayn İnşaat Dekorasyon Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrs Dizayn İnşaat Dekorasyon Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mahsum Ekinci ve Reşat Ekinci tarafından kuruldu.

İMOB Mersin Mobilya Fuarı ziyarete açıldı!

CNR Holding tarafından düzenlenen "İMOB Mersin Mobilya Fuarı" açıldı. Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından desteklenen fuarın 50 binden fazla ziyaretçi ağırlaması bekleniyor.

Berkman İnşaat Dekorasyon Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berkman İnşaat Dekorasyon Mobilya Ticaret Limited Şirketi  Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Noyan Berkman tarafından kuruldu. 

Temmimarlık İnşaat Dekorasyon Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temmimarlık İnşaat Dekorasyon Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sava ve Murat Sava ortaklığında kuruldu. 

Ag Dızayn Studio Dekorasyon Mobilya Gayrimenkul İnşaat Orman Ürünleri İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ag Dızayn Studio Dekorasyon Mobilya Gayrimenkul İnşaat Orman Ürünleri İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Gürsu tarafından kuruldu. 

Kardem Dekorasyon Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardem Dekorasyon Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Karadeniz tarafından kuruldu.

Haktan Dekorasyon Mobilya İnşaat Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haktan Dekorasyon Mobilya İnşaat Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Moltajı Hagh tarafından kuruldu.

İstanbul Mobilya Fuarı 12 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek!

İstanbul Mobilya Fuarı CNR EXPO Yeşilköy’de başladı. İstanbul Mobilya Fuarı 12 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek...

dekorasyon mobilya fuarı 2017 Haberi

dekorasyon mobilya fuarı 2017

TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş, Genel Müdürü Cihat Alagöz, "Türkiye'nin en eski mobilya üretim bölgelerinden biri olan Samsun'da geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiğimiz fuar ile "Samsun Markasını" yukarılara taşıyarak hem yurtiçi satışlarda hem de hedef ülkelere ihracatta rakiplerine karşı büyük avantajlar sağlamıştır. Bu yıl İkincisini gerçekleştireceğimiz fuarda çağdaş ve özgün tasarımların ve yeni teknolojilerin ilgililere tek çatı altında tanıtılmasını ve önemli ticari bağlantılar yapılmasını hedefliyoruz" dedi. 


PROFESYONEL ZİYARETÇİLER BU FUARDA 

Ziyaretçiler hakkında açıklama yapan Alagöz; "Karadeniz Bölgesi geneli ve ülkenin dört bir tarafında yapılan etkin tanıtım, reklam, saha pazarlama ve duyuru faaliyetleri doğrultusunda 40,000'e yakın hedef ziyaretçi kitlesinin fuara gelmesini bekliyoruz. Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nın katılımcı ve ziyaretçileri; ürünlerin gelişimini takip etme, ilerleyen teknolojik gelişmeleri yakından tanıma, yeni ürün ve tasarımlar hakkında...