07 / 05 / 2024

Dekorasyonda kış renkleri

Dekorasyonda kış renkleri

EvimiTasarla.net‘in kurucuları Ebru Tamer ve Banu Hatipoğlu, 2018/2019 sonbahar ve kış dekorasyonunda öne çıkan 5 rengi açıkladı. 

İkinci el araçlarda 135 bin liralık ‘muamma’

İkinci el araba satışlarına getirilen 6 ay 6 bin km sınırlamasının ardından aynı fabrikada aynı yıl üretilen, modelleri, aksesuar paketleri renkleri, hatta hasarsızlık durumları bile aynı olan araçlar arasında 135 bin liralık fiyat farkı dikkat topladı.

2. el araçlarda 6 ay şartı sonrası büyük muamma! 135.000 liralık fark çıktı!

Aynı fabrikada aynı yıl üretilen, modelleri, aksesuar paketleri renkleri, hatta hasarsızlık durumları bile aynı olan araçlar arasında 135 bin liralık fiyat farkı dikkat çekti. Vatandaşlar ise aradaki bu farkın nedenini fırsatçılara bağlıyor.

Gölcük'teki Taraftar Evleri, renklerin kardeşliğini sergiliyor!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yer alan sitenin binalarının dış cephe boyası milli takım, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ve Kocaelispor'un renkleri ile kaplı olması çevredekilerin yoğun ilgisini topluyor…

1915 Çanakkale Köprüsü'nde kule blokları yükseliyor!

Tamamlandığında "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü" unvanını alacak, renkleri, figürleri ve diğer özellikleriyle "simgelerin köprüsü" olacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nün kule bloklarının köprü ayaklarına montajı başladı.

Dekorasyonda kış aylarına damgasını vuracak 5 renk!

EvimiTasarla.net‘in kurucuları Ebru Tamer ve Banu Hatipoğlu, 2018/2019 sonbahar ve kış dekorasyonunda öne çıkan 5 rengi açıkladı. 

Dekorasyonda yeni trend: Samimiyet ve doğallık!

Evlerimizi dekore ederken nelere dikkat etmeliyiz? Gösterişli mobilya mı yoksa sade mobilya mı tercih edilmeli? Dekorasyonda son trend nedir? İşte tüm soruların cevapları, haberimizde yer alıyor...

Loda Mobilya, Libero Köşe Koltuğu ile fark yaratıyor!

Dekorasyonda renk seçiminin önemi yadsınamaz. Tercih ettiğiniz renk ve tonlar ile yaşam stilinizi yansıttığınız alanlar yaratmanız mümkün. Loda Mobilya, Libero Köşe Koltuğu ile yaşam alanlarında fark yaratmaya devam ediyor.

Ham:m’dan zamansız sandık serisi!

İç Mimar Muhammet Taşlı tarafından komodin, TV ünitesi, dresuar ve büfe gibi farklı fonksiyon alternatifleriyle tasarlanan, Ham:m üretimi “Sandık” serisi mobilyalar, mekana ve kişiye özel yorumlanabilen detaylarıyla dekorasyonda esnek ve zamansız bir tasa

Bölgelere göre dekorasyonda trend renkler!

Dekorasyonun belirleyici öğelerinden biri olan renk faktörü üzerine devamlı konuşuyoruz. Renkleri, trendleri tartışıp duruyoruz ama her seferinde tartışılmaz olduğunu da görüyoruz. İnsanlar dekorasyonda kendi trendlerini kendileri yaratıyor.

Dekorasyonda 2016 vintage yılı olacak!

Tureks Stone yöneticisi Yüksek İç Mimar Gökçen Anlı, 2016 yılının vintage yılı olacağı belirterek, dekorasyonda doğal taşları tercih edenlerin vintage koleksiyonlar arasından seçim yapmakta zorlanacakları söylüyor.

Yurtbay Seramik Mojo ile evinizde doğallık!

Son yıllarda dekorasyonda trend haline gelen doğallık… Taşın doğal havasını evinize taşıyan ise Mojo. Yeni yıl da evinize doğallık ve tazeliği Mojo ile davet edin.

Monestt Mimarlık kalite ve fonksiyonelliği lüks tasarımlarla birleştiriyor!

Tasarım ve mimari danışmanlık hizmetinde fark yaratan, fonksiyonel çalışmalarıyla öne çıkan Monestt Mimarlık, ses getiren projeleriyle çalışmalarına devam ediyor. İşte 2015 dekorasyon trendleri ve renkleri...

Risk değerlendirmesi renkleri!

Risk değerlendirmesi, bir kişi bile olsa işçi çalıştıran tüm işyerlerinde yapılması gereken bir analiz olarak karşımıza çıkıyor. Peki risk rengi nedir? İşte risk değerlendirmesi renkleri...

Dekorasyonda kış renkleri Haberi

Dekorasyonda kış renkleri

EvimiTasarla.net‘in kurucuları Ebru Tamer ve Banu Hatipoğlu, 2018/2019 sonbahar ve kış dekorasyonunda 5 rengin öne çıktığını söyledi. Renklerin dengesine dikkat etmek, mekanları sıkıcı hale getirmemek için renk kombinasyonlarını akıllı bir denge içinde kurgulamak gerektiğini söyleyen Tamer ve Hatipoğlu, ev tekstillerinin konu hakkında yardım sağlayacağını ifade etti.

1- Z kuşağı sarısı

Z kuşağı sarısının son zamanlarda ev dekorasyonunda hakim olduğunu ifade eden Tamer ve Hatipoğlu, “Dikkat çekici canlı bir renk olan Z kuşağı sarısı, duvar boyalarında, yağlı boya ahşap objelerde, battaniye ve yastık gibi ev tekstillerinde hatta kanepelerde bile yerini alarak mekanlara enerji katıyor“ diye konuştu.

2- Ördek başı yeşili

Ördek başı yeşilinin bulunduğu ortamı güçlendirdiğini kaydeden Tamer ve Hatipoğlu, şu açıklamalarda bulundu: “Baskın ve karakterli olan bu yeşil tonu özellikle kanepe seçimlerinde önde...