13 / 05 / 2024

dekoratif karolar

dekoratif karolar

Milyonlarca yıllık bir geçmişi olan kıymetli taşlardan oluşan Gemstone dekoratif karolar, duvarlar ve yerler için alternatif dekorasyon seçenekleri sunuyor. Taşların, kendilerine özgü enerjisi ise, insan ruhunu canlandırma özelliğiyle ön plana çıkıyor..

Evinize şömine keyfi katın! Hem yazlık hem kışlık dekoratif Şömine ne kadar? İşte 4 Şubat 2023 Bauhaus fiyat listesi…

Evinize şömine keyfi katmak için harekete geçin. Dlc 1500W ayaklı dekoratif şömine indirimde! Dlc 1500W Ayaklı Dekoratif Şömine ne kadara satılıyor? İşte şöminelerin 4 Şubat 2023 Bauhaus fiyat listesi…

Safran Dekoratif Yapı Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Safran Dekoratif Yapı Sistemleri Limited Şirketi Kağıthane'de Gökhan Korkulmaz tarafından kuruldu.

İtalyan Dekoratif Boya Limited Şirketi kuruldu!

İtalyan Dekoratif Boya Limited Şirketi Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Baranlıoğlu tarafından kuruldu.

Ondu Yapı Dış Cephe Dekoratif Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ondu Yapı Dış Cephe Dekoratif Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Öndü ve Halil Bulut ortaklığında kuruldu.

Eksen Dekoratif Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksen Dekoratif Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aydın tarafından kuruldu.

Ans Taş Group Dekoratif İnşaat Malzemeleri Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ans Taş Group Dekoratif İnşaat Malzemeleri Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Samaneh Karımpourgharakheili ve Soroush Gandomi tarafından kuruldu.

Y S Metal Dekoratif Yapı Sistemleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Y S Metal Dekoratif Yapı Sistemleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Özer ve Yücel Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Sena Dekoratif Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sena Dekoratif Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Guygusuz tarafından kuruldu.

Tımestone Dekoratif Fiber Panel Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tımestone Dekoratif Fiber Panel Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Cafer Kebabcı, Tuersong Paheerdıng ve Aılı Zıyawudong ortaklığında kuruldu.

Can Dekoratif Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Dekoratif Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Osman Can tarafından kuruldu.

Bien Seramik’in yeni trend banyo karoları!

Bien Seramik’in yeni trend banyolar için tasarladığı 40X120cm ebadındaki duvar karoları mekanın tasarım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor.

Quasar İstanbul, Termo Teknik dekoratif radyatör serisini tercih etti!

Mecidiyeköy’ün çehresini değiştiren, “Dünyanın en iyi rezidansı” ödülüne sahip Quasar İstanbul’da, projenin tasarımına uygun stili ve verimi ile dikkat çeken Termo Teknik dekoratif radyatör serisi kullanılıyor.

VitrA karolarına 2 yeni ödül

VitrA'nın karoları, mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF Design Award 2017 tarafından 2 ödüle layık görüldü.

dekoratif karolar Haberi

dekoratif karolar

Uran Holding bünyesinde faaliyet gösteren Aray Dış Ticaret tarafından Almanya’dan ithal edilen Gemstone marka dekoratif taş karoları, dekorasyonda farklılık arayanların ve bulundukları yere değer katmak isteyenlerin tercihi oluyor. Milyonlarca yıllık bir geçmişi olan kıymetli taşların çok özel bir teknikle kesilmesinden ve özel kalıplar sayesinde birleştirilmesinden oluşan Gemstone karolar, entegre ışıklandırma sistemi sayesinde asıldığı duvarlarda fark yaratıyor, çevresine büyüleyici bir ışıltı saçıyor.

Dekorasyon amaçlı zemin malzemesi olarak da tercih edilen Gemstone, kristal yapıları nedeniyle sadece maddenin en yüksek formunu temsil etmekle kalmayıp, insan vücudu tarafından emilebilen kendilerine has enerjiyi yansıtan motiflere de sahip. Bu sayede, insan vücudunun kendi enerji motiflerini olumlu bir hizaya getirmesine de yardımcı oluyor, biyoritme denge ve ahenk veriyor. Hissedebileceğiniz enerji titreşimleri; ruhunuza canlılık verirken, bulunduğu ortama da...