29 / 04 / 2024

Sena Dekoratif Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Sena Dekoratif Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Guygusuz tarafından kuruldu.



Sena Dekoratif Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Guygusuz tarafından kuruldu.

Sena Dekoratif Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Konut, işyerleri, resmi daireler, hastaneler gibi binaların ses yalıtımı, ısı yalıtımı su yalıtımı işlerini yapmak. Bu konularla ilgili ihalelere girmek. Gerekli malzemelerin üretim, ithalat, ihracat ve ticaretini yapmak. Her türlü mimarlık hizmetleri vermek. Şehir ve imar planları hazırlamak. Her türlü konut işyeri yol, köprü, alt ve üst yapı inşaatları, park bahçe düzenleme, inşaat taahhüt işleri,mimarlık, dizayn, dekorasyon işleri yapmak. Her türlü inşaat malzemeleri ve ses yalıtım malzemelerinin imalatını yapmak. Bu konularda ihalelere girmek. İnşaatlarda kullanılan bilumum dekorasyon ürünlerinin imalat,montaj ve ticaretini, ithalat ve ihracatını yapmak. Üretime konu olan ürünlerin imali için tesis, fabrika inşa etmek, kiralamak, makine, alet edevat, teçhizat, organizasyonkurmak, satış mağazaları açmak. Resmi ve özel müesseselerin ihalelerine iştirak etmek. Bayilikler, acentelikler almak, vermek. Her türlü taşınır ve taşınmaz mal ile taşıt aracı satın alabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir. Şirket konusu ile ilgili olarak kurulmuş ve kurulacak şirketlere iştirak edebilir. Şirket maksat ve konusu ile ilgili olarak şirketin borçlarınıalacaklarını temin için ipotek, rehin, kefalet ve diğer teminatları verebilir. Yukarıda gösterilen işlerden başka ileride şirket için yararlı ve gerekli görülecek başka işlere girmek istendiği takdirde keyfiyet ortaklar kurulunun tasvibine sunulacak ve bu yolda karar alındıktan sonra şirket bu isleri yapabilecektir.


Geri Dön