03 / 05 / 2024

dekoratif koltuk seçenekleri

dekoratif koltuk seçenekleri

Sandalyeci’ nin koltuk çeşitleri, cıvıl cıvıl renkleri ve çiçek desenleriyle sıradanlıktan arınmaya çalışan herkesin ilk seçimi olacak… Sandalyeci birbirinden şık döşeme seçenekleri mekanların enerjisini ikiye katlıyor

Nlogo İstanbul kampanyalı ödeme seçenekleri!

Nlogo İstanbul kampanyalı ödeme seçenekleri arasında 48 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Özyurtlar İnşaat imzası ile yükselen projede 1+0'dan 3+1'lere kadar farklı daire tiplerine yer veriliyor.

DKY İnşaat DKY Kartal ödeme seçenekleri!

DKY İnşaat DKY Kartal ödeme seçenekleri kapsamında peşinatta yüzde 10 indirim uygulanıyor. Toplam 331 adet daireden oluşan proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal-Soğanlık'da yer alıyor.

Marina Ankara Oran ödeme seçenekleri!

Marina Ankara Oran ödeme seçenekleri kapsamında projede yüzde 10 peşinatta, kalan bedel için firma bünyesinde 40 ay vade imkanı sağlanıyor. Toplam 2 bin adet daireden oluşan projede fiyatlar 281 bin 400 TL'den başlıyor.

Soğanlık DKY Kartal ödeme seçenekleri!

Soğanlık DKY Kartal ödeme seçenekleri kapsamında projede yüzde 75'lik kısım için 24 ay vade farksız taksit yapılırken peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projede toplam 331 adet daire bulunuyor.

Çankaya Marina Ankara ödeme seçenekleri!

Çankaya Marina Ankara ödeme seçenekleri olarak lansmana özel yüzde 7 indirim, bahar kampanyasına özel ise yüzde 15 indirim uygulanıyor. Ankara İl'i Çankaya İlçe'si Oran'da yer alan projenin 4, 6 ve 7. blokları satışa sunuluyor.

Vaditepe Göl Evleri ödeme seçenekleri!

Vaditepe Göl Evleri ödeme seçenekleri kapsamında firma bünyesinde kredi veya banka kredisi kullanılabiliyor. Marmaray ve metro hattının yanı başında olan projede daire fiyatları 199 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Vaditepe Gölevleri ödeme seçenekleri!

Vaditepe Gölevleri ödeme seçenekleri kapsamında firma bünyesinde 24 ay 0 faiz uygulanırken, banka kredisi ile yapılan ödemelerde 120 ay banka faiz oranları ile vade yapılabiliyor. Projede toplam 357 adet daire bulunuyor.

Sea Pearl Ataköy ödeme seçenekleri!

Sea Pearl Ataköy ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 2 etap halinde hayata geçirilen projede alanları 88 metrekare ile 398 metrekare arasında farklılık gösteren konutlar bulunuyor.

Kayaşehir TOKİ 19. Bölge ödeme seçenekleri!

Kayaşehir TOKİ 19. Bölge ödeme seçenekleri olarak yüzde 15 peşinatta kalan kısım için 96 ay vadelendirme olarak ilk seçenek sunuluyor. Projede toplam 1.100 daire bulunuyor.

Çekmeköy Metropark ödeme seçenekleri!

Çekmeköy Metropark ödeme seçenekleri kapsamında 0,80 faizle 120 ay taksitlendirme uygulanıyor. Çizmeci Grup tarafından hayata geçirilen proje 4 blok şeklinde yükseliyor. Projede toplam 156 adet daire bulunuyor.

İstanbul 216 ödeme seçenekleri!

İstanbul 216 ödeme seçenekleri kapsamında firma bünyesinde banka kredisi kullanılabiliyor. 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire tiplerine yer verilen proje 24 katlı 3 blok halinde inşa ediliyor.

Nurol Life ödeme seçenekleri!

Nurol Life ödeme seçenekleri kapsamında bir miktar peşin ödeme yapılıyor, kalan kısım teslimde ödeniyor.İstanbul Seyrantepe'de hayata geçirilen projede 502 tane daire ve 50 tane ofis bulunuyor.

Nlogo İstanbul 2. etap ödeme seçenekleri!

Özyurtlar İnşaat imzasıyla yükselen Nlogo İstanbul 2. etap ödeme seçenekleri olarak 48 ay vadelendirmede 0 faiz uygulanıyor. Projede toplam 2 bin 550 adet daire yer alıyor.

dekoratif koltuk seçenekleri Haberi

dekoratif koltuk seçenekleri

‘Evde değişikliğin vakti geldi’ diyorsanız, Sandalyeci’ nin birbirinden dekoratif ve kullanışlı ürünleri arasında yer alan koltuklarıyla evinizin havasını bir anda değiştirebilirsiniz. Tek bir koltukla evinizin tarzını yenilemek ve rüyalarınızdaki konsepti yaratabilmek elinizde…


Sevdiğiniz yıldızların desenleriyle mekanlarınızda değişik bir hava yaratmak istiyorsanız, Sandalyeci ‘nin Win ve Winston modelleri tam size göre!


Doğanın tüm renklerinin hakim olduğu kumaş ve mobilya çeşitleriyle Sandalyeci, sevdiğiniz mekanların tamamlayıcısı olacak! 

Farklı tarz ve trendlerin takipçisi Sandalyeci ile sevdiğiniz mekanlarda kendi stilinizi...