24 / 07 / 2024

Deltaray Elektromekanik ve Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi

Deltaray Elektromekanik ve Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi

Deltaray Elektromekanik ve Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Yamak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Eylül'de Kartal, Petroliş Mahallesi'nde kuruldu.

Hd Elektromekanik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hd Elektromekanik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Doğa Yiğit tarafından kuruldu.

Megel Elektromekanik Mühendislik Proje Ve Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megel Elektromekanik Mühendislik Proje Ve Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Emre Petek tarafından kuruldu.

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kangüleç, Ceyhun Aracı, Mehmet Murat Sarısözen ve Serdar Taştan ortaklığında kuruldu.

Enerji Ns Elektromekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enerji Ns Elektromekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Hamdi Sarıalioğlu ve Ümit Nuhoğlu ortaklığında kuruldu.

Öner Elektromekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Öner Elektromekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Bahattin Öner tarafından kuruldu.

Element Elektromekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Element Elektromekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 50  bin TL sermaye bedeli  Ahmet Samet Özdemir, Bilal Kuş  ve Emine Kuş tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinde yeni gelişme!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda çalışmalar kesintisiz devam ediyor. Proje dahilinde dış cephe elektromekanik ve ince imalatları devam ediyor. 

Er Elektromekanik İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Elektromekanik İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Günay tarafından kuruldu.

Hbf Yapı İnşaat Elektromekanik Gıda Turizm Danışmanlık Sosyal Hizmet İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Hbf Yapı İnşaat Elektromekanik Gıda Turizm Danışmanlık Sosyal Hizmet İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahadur Punar ve Faruk Çelik ortaklığında kuruldu.

Ekura Elektromekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekura Elektromekanik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Sarı ve Sezer Kartal ortaklığında kuruldu.

Dekare Elektromekanik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Dekare Elektromekanik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Ercan tarafından kuruldu. 

Akceylanlar İnşaat Elektromekanik Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akceylanlar İnşaat Elektromekanik Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Ceylan ve Ali Kemal Yalçın ortaklığında kuruldu. 

Genıus Elektromekanik Proje Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genıus Elektromekanik Proje Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oktay Anıl Yargıç ve Yaşar Cansoy ortaklığında kuruldu. 

Deltaray Elektromekanik ve Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Deltaray Elektromekanik ve Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi

Deltaray Elektromekanik ve Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Yamak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Eylül'de kuruldu. 


Deltaray Elektromekanik ve Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-       Yurtiçi ve yurt dışında her türlü inşaat, elektrik, elektronik ve mekanik,endüstriyel  tesis.Raylı sistem sivil ve askeriprojelere ait, a)İnşaat,elektrik, elektronik ve mekanik sistemlerin proje ve koordinasyon ve taahhütişlerini yapmak, yaptırmak, ihalelere girmek almak devretmek,  b)İnşaat,elektrik, elektronik ve mekanik sistemlerin projelendirilmesi, malzemetemini  ve montajı alımı, satımı ithali,ihracı siparişi üretimi için gerekli her türlü ekipman ve tesislerin kurulmasıve işletilmesi, ve yine inşaat, elektrik, elektronik ve mekanik sistemlerde tasarım imalatı, pazarlaması ve mevcut sistemlerin bakım onarımının gerçekleştirmek   c)İnşaat,elektrik, elektronik ve mekanik sistemler için her türlü inşaat yapmak,yaptırmak, inşaat...