17 / 05 / 2024

Demi Moore banyosu

Demi Moore banyosu

Hollywood'un dünyaca ünlü yıldızları arasında olan Demi Moore, yine en çok takip edilen isimlerden biri... Bunun nedeni de banyosunu ofise çevirmesi.

Demi Moore banyosunu neden ofise çevirdi?

Hollywood'un dünyaca ünlü yıldızları arasında olan Demi Moore, yine en çok takip edilen isimlerden biri... Bunun nedeni de banyosunu ofise çevirmesi.

TOKİ İzmir Ödemiş 2019 başvuru tarihleri ve şartları!

TOKİ İzmir Ödemiş 2019 başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 468 adet konut bulunuyor.

Ödemiş Belediyesi'nden iki yeni restorasyon ihalesi!

Ödemiş Belediyesi 2019 yılının ilk meclis toplantısında gündem maddeleri konuşuldu.

İzmir Ödemiş OSB'de ilk inşaat ruhsatı verildi!

İzmir Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi'nde alt yapım çalışmaları tamamlandı. Bölgede ilk inşaat ruhsatı verildi.

Demi Lovato Los Angeles’taki evini 9.45 milyon dolara satıyor!

ABD'li şarkıcı Demi Lovato, Los Angeles'taki lüks malikanesini satışa çıkardı. Şarkıcının evi için 9.45 milyon dolar istediği öğrenildi.

Ödemiş OSB'de kuralar çekildi!

İzmir Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yatırımcıların fabrika kuracakları parsellerin belirlenmesi için kuralar çekildi.

TOKİ Ödemiş konutlarında çalışmalar hızlandı!

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’in girişimleriyle TOKİ tarafından ilçede inşa edilecek konutlar için çalışmalara hız verildi. Ahrandı Tepesi eteklerinde yapılacak 500 konut için şantiye kuruldu.

Ödemiş'e TOKİ müjdesi!

İzmir Ödemiş Belediyesi ve TOKİ tarafından ilçeye 500 yeni konut inşa edilecek. Ahrandı tepesi batı eteklerinde yapılacak proje için şantiye kuruldu.

Demi Lovato Los Angeles’taki evini satıyor!

ABD’li pop şarkıcısı Demi Lovato, Los Angeles’taki malikanesini satışa çıkardı. Tedavi masrafları için evini satan Lovato'nun 9.45 milyon dolar istediği açıklandı.

Ödemiş’e üç yeni müjde!

Ödemiş Belediye Başkanı A. Mahmut Badem, Park Kafe’de vatandaşlarla bayramlaştı, Ankara’dan getirdiği müjdeleri açıkladı.

TOKİ İzmir Ödemiş projesinde ihale aşamasına gelindi!

TOKİ'nin İzmir Ödemiş'te planladığı konut projesinde ÇED süreci tamamlandı. TOKİ İzmir Ödemiş projesinde ihale aşamasına gelindi..

Eski İzmir Ödemiş Devlet Hastanesi'nde dönüşüm başladı!

İzmir Ödemiş'e yeni devlet hastanesi yapılamsıyla eski hastanenin ne olacağı merak konusu olmuştu. Hastanesinin yenilenip yeni diş hastanesine dönüşeceği açıklandı. 

TOKİ İzmir Ödemiş projesinin ÇED süreci başladı!

TOKİ'nin İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde Zeytinlik Mahallesinde planladığı toplu konut projesinde ÇED süreci başladı...

Demi Moore banyosu Haberi

Demi Moore banyosu

Hollywood'un dünyaca ünlü yıldızı Demi Moore, yine en çok merak edilen isimlerden bir tanesi. Bunun nedeni ise banyosunu ofise çevirmesi. Peki Demi Moore banyosunu neden ofise çevirdi?

Milliyet'te yer alan habere göre, Demi Moore’un Instagram hesabından paylaştığı ‘ofis’ pozu, sosyal medyada olay yarattı. Demi Moore’un paylaştığı ‘ofis’ pozunda arkada klozet, önünde de küvet görünüyor. Yani Moore, bildiğimiz banyoyu ofise çevirmiş. Bruce Willis ve Demi Moore çoktan ayrıldı ama son günlerde yine gündemin ilk sıralarına yerleşmeyi başardılar. 

Korona virüs karantinasını birlikte geçirmişler


Eski çift, evliliklerinden dünyaya gelen kızları ve onların erkek arkadaşlarıyla beraber Demi Moore'un Idaho'daki dağ evinde pandemi karantinasını birlikte geçirdi. Bunun sebebi de eski çiftin küçük kızının geçirdiği bir kaza ve doktor kontrolü altında olması gerekliliği. 

Demi Moore'dan açıklama…


Demi Moore'un yaptığı...