03 / 05 / 2024

Ödemiş Belediyesi'nden iki yeni restorasyon ihalesi!

Ödemiş Belediyesi'nden iki yeni restorasyon ihalesi!

Ödemiş Belediyesi 2019 yılının ilk meclis toplantısında gündem maddeleri konuşuldu.



Ödemiş Belediyesi 2019 yılının ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem başkanlığında toplanan belediye meclisi 18 maddelik gündemi değerlendirdi.

Ödemiş Belediyesi'nde yer alan habere göre, Belediye Hizmet Binası Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda gündem maddelerinin 10’u ilgili komisyonda görüşülmesi amacıyla havale edilirken tamamı oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 16. Maddesindeki Denetim Komisyonu üyeleri yapılan gizli oyla belirlendi. Denetim Komisyonuna bu sene de Selahattin Kundak, Özlem Katırcı, Serkan Ekrem, Sezer Türkmenoğlu ve Ali Eker seçildi. 


İki Projenin İhalesi Yapıldı

Ödemiş Belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Mahmut Badem, tarihi dokunun korunması için yapılan restorasyon projelerinden ihalesi olanlar hakkında bilgi verdi. Birgi Aydınoğlu Mehmet Bey Hamamı’nın restorasyon projesi, 1.287.000,00 +KDV bedelle gerçekleştirildi. Süre ise 330 gün olarak belirlendi. Diğer bir restorasyon projesi de Tarihi Kentler Birliği’nden ödül alan ve İZKA’nın desteği ile uygulanacak olan Tarihe Yolculuk Ödemiş projesinin de 890.849,00+KDV bedelle ihalesi gerçekleştirildi. Süre ise 300 gün olarak belirlendi.


Geri Dön