17 / 05 / 2024

Ödemiş Belediyesi ihaleleri

Ödemiş Belediyesi ihaleleri

Ödemiş Belediyesi 2019 yılının ilk meclis toplantısında gündem maddeleri konuşuldu.

İzmir Ödemiş'te yeni imar planı düzenlemesi için ilk adım atıldı!

Ödemiş Belediyesi tarafından hazırlanan Güney Çevre Yolu 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu askıya çıktı. Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş’in sağlıklı gelişimi adına geniş kapsamlı düşünerek geleceğe ışık tutan imar planı düzenlemelerine imza attıklarını belirtti.

O ilde 2 adet arazi ve 1 zeytin bahçesi satılıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı! 

İzmir Ödemiş Belediyesi, İzmir ili, Ödemiş ilçesi, Seyrekli, Dolaylar ve Kurucuova mahallelerinde yer alan 2 adet arazi ile 1 zeytin bahçesini satıyor. İşte ayrıntılar...

İzmir Ödemiş'te 6 adet arazi satılıyor! 345 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İzmir ili Ödemiş Belediyesi, İzmir ili, Ödemiş ilçesinde yer alan 6 adet araziyi satıyor. Gayrimenkul sahibi olmak isteyenler hemen baksın! İşte ayrıntılar...

Esenler Belediyesi'nin son 8 yıllık ihaleleri hangi firmalara verildi?

Esenler Belediyesi'nin son 8 yıldaki ihaleleri hep tanıdık firmalara verildi. 8 yılda en yüksek miktarda ihale alan firma Ayn Medya oldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi gerekli olanlar dışındaki ihaleleri erteledi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında gerekli olanlar dışındaki bütün ihaleleri ertelediklerini açıkladı.

Tarsus Belediyesi ihaleleri canlı yayınladı!

Tarsus Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ihaleler, şeffaf belediyecilik ilkesine göre canlı yayından duyuruldu. İhalelerdeki 44 gayrimenkulden 22’si ihaleyle kiralandı...

İzmir Ödemiş Lake Otel'in temeli atıldı!

Ödemiş Belediyesi, Gölcük Mahallesi'nde "esaslı tadilat karşılığı uzun süreli kiralama, işletme modeli" ile baştan aşağı yenileyeceği Gölcük Otel'in temelini attı.

Ödemiş Belediyesi'nden iki yeni restorasyon ihalesi!

Ödemiş Belediyesi 2019 yılının ilk meclis toplantısında gündem maddeleri konuşuldu.

Ödemiş'e TOKİ müjdesi!

İzmir Ödemiş Belediyesi ve TOKİ tarafından ilçeye 500 yeni konut inşa edilecek. Ahrandı tepesi batı eteklerinde yapılacak proje için şantiye kuruldu.

Sultangazi Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık 7 dükkan!

Sultangazi Belediyesi, Uğur Mumcu Mahallesi'ndeki 7 eczane dükkanını 10 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihaleleri 4 ayrı tarihte gerçekleşecek..

Gölcük Otel ve Lokantası tadilat ve kiralama ihalesi 20 Haziran'da!

Ödemiş Belediyesi'nden esaslı tadilat yapım karşılığı uzun süreli kiralama, işletme ve mülkiyetin devir işi ihale ediliyor...

İzmir'deki Gölcük Otel ve Lokanta'nın kiralama ihalesi 1 Kasım'da!

Ödemiş Belediyesi tarafından Gölcük Otel ve Lokanta bir bütün halinde turistik tesis olarak düzenlenmesi ve işletilmesi amacıyla ihale ediliyor..

Ödemiş Belediyesi'nden imar bilgilendirme toplantısı!

Ödemiş Belediyesi, yeni hastane yeri ve yatılı lise yeri ile ilgili mal sahiplerine 1/1000 ve 1/5000’lik plan hakkında bilgi vermek amacıyla bir toplantı düzenledi.

Ödemiş Belediyesi ihaleleri Haberi

Ödemiş Belediyesi ihaleleri

Ödemiş Belediyesi 2019 yılının ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem başkanlığında toplanan belediye meclisi 18 maddelik gündemi değerlendirdi.

Ödemiş Belediyesi'nde yer alan habere göre, Belediye Hizmet Binası Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda gündem maddelerinin 10’u ilgili komisyonda görüşülmesi amacıyla havale edilirken tamamı oy birliği ile kabul edildi. Gündemin 16. Maddesindeki Denetim Komisyonu üyeleri yapılan gizli oyla belirlendi. Denetim Komisyonuna bu sene de Selahattin Kundak, Özlem Katırcı, Serkan Ekrem, Sezer Türkmenoğlu ve Ali Eker seçildi. 


İki Projenin İhalesi Yapıldı

Ödemiş Belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Mahmut Badem, tarihi dokunun korunması için yapılan restorasyon projelerinden ihalesi olanlar hakkında bilgi verdi. Birgi Aydınoğlu Mehmet Bey Hamamı’nın restorasyon projesi, 1.287.000,00 +KDV bedelle gerçekleştirildi. Süre ise 330 gün olarak belirlendi. Diğer bir...