18 / 05 / 2024

Demir Beton İnşaat adres

Demir Beton İnşaat adres

Demir Beton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Kalender tarafından kuruldu. 

Demir, beton, çimento fiyatları uçtu, müteahhitler keyfi zam artışı durdurulsun dedi!

Tekelleşen firmalar, inşaat sektöründe zam fırtınası estiriyor. İnşaat sektörü temsilcileri buna önlem alınması ve sebepsiz zamların ortadan kaldırılması gerektiğine dikkat çekerek, Rekabet Kurumu'nu göreve çağırdı. İşte ayrıntılar...

İnşaat sektöründe bahar fırtınası! Demir fiyatları düştü, çimento ve beton fiyatları resmen fırladı!

İnşaat sektörünün gündeminden düşmeyen zam fırtınası devam ediyor. Çimento ve beton fiyatlarına zam gelirken, inşaat demir fiyatlarında düşüş gerçekleşti. 6 Nisan 2024 demir, çimento ve beton fiyatları...

Maki Demir Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Maki Demir Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Kır tarafından kuruldu.

Drm Demir Beton Ve Yapı Malzemeleri Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Drm Demir Beton Ve Yapı Malzemeleri Laboratuvarı Limited Şirketi İçerenköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yesevi Delikaya ve Ebru Darman ortaklığında kuruldu. 

Mil Beton İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mil Beton İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Falcı tarafından kuruldu.

Heybeli Beton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Heybeli Beton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Işık tarafından kuruldu.

İkizler Hazır Beton İnşaat Emlak Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Hazır Beton İnşaat Emlak Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile M. Emirhan Köstek tarafından kuruldu.

Taşdemir Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşdemir Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selami Taşdemir tarafından kuruldu.

Demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları!

Milyonlarca vatandaş arama motorlarında en çok ''Payas ve İzmir'' demir fiyatlarını merak ediyor. Son zamanlarda zam gelen demir rekor fiyatlara ulaştı. Peki demir fiyatları Payas, İzmir ne kadar? 1 ton demir bugün kaç lira oldu? Güncel demir fiyatları.

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezli Pendik'te yapıldı.

Demir fiyatlarına rekor zam! Demirin ton fiyatı bir yılda 5 bin liradan fazla arttı! 1 ton demir bugün ne kadar?

İnşaat sektörünün en temel yap malzemelerinin başında gelen demir, gelen zam haberleri ile gündemden düşmüyor. Geçen yılın aynı ayına göre 14 bin 500 lira olan demir fiyatları bugün 5 bin liradan fazla yükseldi. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira?

Everest Beton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Everest Beton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Dönmez tarafından kuruldu.

Bluehill Tepeören'de son etap avantajları! 2024 Şubat'ta teslim! 

Mavi Beton İnşaat tarafından hayata geçirilen Blue Hill Tepeören projesinde satışlar devam ediyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Şubat ayında yapılması planlanıyor. 

Demir Beton İnşaat adres Haberi

Demir Beton İnşaat adres

Demir Beton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Kalender tarafından kuruldu. 

Demir Beton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat veihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Demir Beton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Sultaniye Mahallesi 621. Sk. No: 2 -4/27...