04 / 05 / 2024

Demir Ekosan nerede konum bilgisi

Demir Ekosan nerede konum bilgisi

Demir Grup tarafından hayata geçirilen Demir Ekosan nerede? İşte Demir Ekosan nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Samsung AR35 Klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 01 Şubat 2023 fiyat listesi

Havalar ister soğusun ister ısınsın artık her hemen hemen her evde klimalar mevcut. Artık evlerimizin neredeyse demir başı haline gelmiş klimalar için fiyat araştırması yapılıyor. Peki Samsung AR35 Klima en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede?

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Demir Ekosan fiyatları 2021!

Demir Ekosan fiyatları 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Demir Ekosan fiyatları 2021 ve proje detayları...

Demir Ekosan nerede?

Demir Grup tarafından hayata geçirilen Demir Ekosan nerede? İşte Demir Ekosan nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Çorlu Demir Ekosan fiyat listesi!

Demir Grup tarafından Çorlu OSB'de yapılan Demir Ekosan'da inşaat çalışmaları başladı. Sanayi sitesinde yer alan dükkanların 2022'de teslim edilmesi planlanıyor.

Demir Life nerede?

Demir Life nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Demir Life nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Demir İnşaat Demir Romance projesi nerede?

Demir İnşaat imzası taşıyan Demir Romance 776 tane daire, 28 tane villa ve 60 tane ticari birimden meydana geliyor.Peki Demir İnşaat Demir Romance projesi nerede?

Ayışığı Butik Evleri nerede?

Ayışığı Butik Konutları 14 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler sunan proje Demir İnşaat imzası ile yükseliyor. Peki Ayışığı Butik Evleri nerede?

Demir İnşaat Ayışığı Butik nerede?

Ayışığı Butik Evleri'nde teslimlerin 14 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Projede 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Peki Demir İnşaat Ayışığı Butik nerede?

Ayışığı Butik nerede?

Toplamda 110 adet dairenin yer aldığı Ayışığı Butik'te teslimlerin 14 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje Demir İnşaat imzası ile hayata geçirilecek. Peki Ayışığı Butik nerede?

Demir Romance Demir İnşaat nerede?

Daire fiyatları 394 bin TL ile 829 bin TL arasında değişiklik gösteren Demir Romance Rezidans Demir İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Demir Romance Demir İnşaat nerede?

Demir İnşaat Demir Romance nerede?

Havalimanına 15 dakikalık mesafede inşa edilen Demir Romance Beylikdüzü konut projesi 170 bin metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor. Peki Demir İnşaat Demir Romance nerede?

Beylikdüzü Demir Romance Konutları nerede?

Demir Romance projesinde 776 adet daire, 28 adet villa ve 60 adet ticari birim yer alıyor. Projede daire fiyatları minimum 285 bin TL olarak belirlendi. Peki Beylikdüzü Demir Romance Konutları nerede?

Demir Ekosan nerede konum bilgisi Haberi

Demir Ekosan nerede konum bilgisi

Demir Ekosan projesi Çorlu OSB'de Demir Grup tarafından inşa ediliyor. Peki Demir Ekosan nerede? Demir Ekosan nerede sorusunun yanıtından önce proje detayları hakkında bazı bilgiler verelim.

Çorlu Demir Ekosan projesinde inşaat süreci başladı. Yapımı eden sanayi sitesinde dükkan teslimleri 2022 yılında yapılacak.

320 metrekareden 1300 metrekare büyüklüğe kadar dükkanların yer aldığı  Demir Ekosan'da 362 adet imalathane, 62 adet dükkan, 2000 kişil fuar-kongre-balo-toplantı salonu mevcut.

241 bin 845 metrekarelik alanda hayata geçirilen sanayi sitesi 7 bloktan meydana geliyor. 12 metre tavan yüksekliğine sahip projede bloklar arası mesafe de 30 metre olarak planlandı.

Demir Ekosan fiyat
Demir Ekosan fiyat bilgisi kapsamında projede yer alan dükkanların satış fiyatları metrekare bazında 3 bin 900 TL ile 7 bin 500 TL arasında değişiyor.