05 / 05 / 2024

Demir fiyatları 2014

Demir fiyatları 2014

Demir cevheri fiyatlarında çöküş sürüyor. Yılbaşından bu yana yüzde 44 düşerek 76 doların altını gören fiyatların 2015’te 60 doların altına ineceği tahmin ediliyor. Bu, fiyatlarda yaklaşık yüzde 25 düşüş demek...

Demir fiyatları yüzde 8.3 düştü!

Çin’in şubat ayında ihracat ve ithalatının gerilemesi, uluslararası piyasada demir ve bakır fiyatlarını keskin şekilde düşürdü. Demirde % 8.3, bakırda da iki günde % 2.6’lık fiyat düşüşü yaşandı.

Demir fiyatlarına gelen indirim inşaat sektöründe deprem etkisi yarattı! Demir çakıldı! 7 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi arasında olan demir fiyatlarına bugün indirim geldi. Gelen indirim haberi inşaat sektöründe deprem etkisi yarattı! Peki demir fiyatları ne kadar? İşte güncel 7 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İnşat demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 5 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına dün 100 lira indirim geldi. Gelen indirim ile birlikte demir fiyatları düşerken bugünkü güncel demir fiyatları merak edilmeye başladı. Peki bugün inşat demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 5 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe indirim yağmuru! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 4 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektöründe bugün indirim yağmuru başladı. Demir fiyatlarına büyük indirim gelmesi ile inşaat demir fiyataları dip rakamlara geriledi. Peki bugün inşaat demir fiyatları ne kadar oldu? İnşaat demir fiyatları kaç lira? 4 Kasım 2022 1 ton demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları 2022 ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira? 3 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli temel yapı  malzemelerinden biri olan demir fiyatlarının güncel fiyatları merak ediliyor. Demir fiyatlarına bu hafta peş peşe indirim geldi. Gelen indirimle birlikte demir fiyatları dibe vurdu. Peki bugün demir fiyatları ne kadar? 

İnşaat demir fiyatları resmen çakıldı! Demire peş peşe indirim geldi! 2 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörü için büyük öneme sahip demir fiyatlarına dün gelen indirimden sonra bugün de indirim geldi. Gelen indirim ile birlikte inşaat demir fiyataları resmen çakıldı. Peki bugün demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Peş peşe indirim geldi! 1 ton demir fiyatı ne kadar? 1 Kasım 2022 demir fiyat listesi

Son dakika demir fiyatlarına indirim geldi. Peş peşe gelen indirimlerden sonra demir fiyatları resmen dibe vurdu. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları ne kadar? İşte 1 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim! Demir fiyatları resmen dibe vurdu! 31 Ekim 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatları haftanın ilk işlem gününde de düşmeye devam ediyor. Demir fiyatlarına bugün 100 lira indirim geldi ve resmen fiyatlar dibe vurdu. Peki bugün demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira?

İnşaat demir fiyatları dibi gördü! 1 ton demir kaç lira? 30 Ekim 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları, bu hafta gelen indirimler ile beraber resmen dibi gördü. Demir fiyatları, peş peşe gelen indirimler ile birlikte en düşük rakamlara düşüt. Peki bugün 1 ton demir kaç lira? İnşaat demir fiyatları kaç Türk Lirası? 30 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları resmen çakıldı! 1 ton demir ne kadar? 29 Ekim 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları, bu hafta gelen indirimlerle birlikte resmen çakıldı. Demir fiyatları, peş peşe gelen indirimlerle beraber en düşük rakamlara geriledi. Peki bugün 1 ton demir ne kadar? İnşaat demir fiyatları kaç lira? 29 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları bugün ne kadar? Demir fiyatları kaç lira oldu? 28 Ekim 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatları haftanın başından itibaren düşmeye devam ediyor. Demir fiyatları üzerindeki dolar baskısı azalmaya başlaması ile demir fiyatlarında art arda düşüşler kaydedildi. Peki demir fiyatları ne kadar? İşte 28 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

Fiyatlar çakıldı! Demir fiyatlarına büyük indirim! 1 ton demir ne kadar? 27 Ekim 2022 demir fiyat listesi

Haftanın başından itibaren demir fiyatlarına indirim gelmeye devam ediyor. Demir fiyatları üzerindeki dolar baskısı azalmaya başlaması ile demir fiyatlarında peş peşe düşüşler kaydedildi. Peki demir fiyatları ne kadar? İşte 27 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe indirim yağmuru başladı! Demir fiyatları çakıldı! 26 Ekim 2022 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına bugün bir indirim daha geldi. Dün gelen indirimin ardından bugünn  tekrar indirim gelirken demir fiyatları resmen çakıldı. Peki 2022 demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? İşte 26 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim! Müteahhitler şokta! İşte 25 Ekim 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli temel yapı malzemesi olan demir fiyatlarına bugün büyük indirim geldi. Gelen indirim İnşaat sektörü temsilcilerini şok ederken güncel demir fiyatları merak ediliyor. Peki demir fiyatları ne kadar oldu? İşte 25 Ekim 2022 demir fiyat listesi.

Demir fiyatları 2014 Haberi

Demir fiyatları 2014


Çeliğin ham maddesi demir cevherinin fiyatı geçtiğimiz beş ayın en büyük düşüşünü kaydetti. Küresel stoklardaki artış ve dünyanın en büyük demir cevheri üreticisi Vale’nin Asya-Pasifik bölgesindeki müşterilerine daha yakın olmak için Malezya’da 1.37 milyar dolar yatırımla ile bir demir cevheri dağıtım merkezi kurması fiyatları sert bir şekilde düşürdü. Analistler, arz artışına dikkat çekerek fiyatların yaklaşık dörtte bir kayba uğrayacağı tahimininde bulunuyor. 


Fiyatlar beş yılın en düşük seviyesinde 


Gösterge Avustralya cevherinin fiyatı geçtiğimiz hafta 76 dolar/ton ile Haziran 2009’dan bu yana en düşük seviyeye indi. Metal Bulletin verilerine göre geçtiğimiz hafta yüzde 62 Fe fiyatı yüzde 4.7 değer kaybetti ve yılbaşından bu yana düşüş yüzde 44’e ulaştı. Brezilya’nın demir cevheri ihracat fiyatı da 2010 yılından bu yana en düşük seviyeye geriledi. Brezilya...