02 / 05 / 2024

Demir fiyatlarına çözüm

Demir fiyatlarına çözüm

İnşaat demir fiyatlarının yüksek olmasında dolayı müteahhitler fiyatlar düşmezse 9 Haziran'da iş bırakma eylemi yapacaklarını bildirmişlerdi. Müteahhitlere kimin işini bırakıyorsunuz diye seslenen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, demirdeki gümrük vergisinde hatırı sayılır düşüş olacağını belirtti.

1952'de inşaat demir fiyatlarına yüzde 50 zam! 6 milimetrelik demir 75 kuruşa yükselmiş!

1952 yılında demir fiyatlarındaki yükseliş yüzde 50'yi buldu. Demir fiyatlarına daha ne kadar zam geleceği ise bilinmezken, 6 milimetrelik demir 75 kuruşa yükselmiş.

Demire Çin baskısı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 1 ton demir ne kadar? 26 Şubat 2024 demir fiyat listesi

Demir cevheri fiyatları Çin'deki talep görünümüyle geriledi. Bu durum yurt içi piyasalarda demir fiyatlarını da etkiledi ve inşaat demir fiyatlarına indirim geldi. 1 ton indirim demir fiyatları ne kadar? 26 Şubat 2024 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına rekor zam geldi! Fiyatlar resmen fırladı! 1 ton demir ne kadar oldu? 24 Şubat 2024 demir fiyatları

Demir fiyatları haftayı rekor zamla kapattı. Demir fiyatlarına peş peşe zam gelmeye devam ediyor. Demir fiyatları zamlar sonrası resmen fırladı. 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 24 Şubat 2024 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 20 Şubat 2024 demir fiyatları

İnşaat sektörünün temel yapı malzemelerinden biri olan demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton inşaat demirini fiyatı resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 20 Şubat 2024 demir fiyatları kaç lira? 

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı!

Bugün inşaat demir fiyatlarına zam geldi. İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 2 Şubat 2024 demir fiyat listesi. 

Demir fiyatlarına Çin etkisi! İnşaat demir fiyatlarına 200 TL zam geldi! 1 ton inşaat demiri kaç TL 2024?

Dünyanın en çok demir üreticisi Çin'de en büyük gayrimenkul üretim şirketinin tasfiyesine karar verilmesiyle fiyatlar artmaya başladı. Yurt içi piyasalarda inşaat demir fiyatlarına 200 TL zam geldi. 1 ton inşaat demiri kaç TL 2024?

Dolar fırladı, inşaat demir fiyatları uçtu! Demir fiyatlarına zam geldi!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar kuru zirveyi test etti. Dolardaki yükseliş piyasalara yansımaya başladı. En büyük örneği ise inşaat demirinde görüldü. Demir fiyatlarına zam geldi. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları.

İnşaat demir fiyatlarına dev zam! Fiyatlar fırladı! Müteahhitler hazır olun...

Gelen indirimler sonrası düşüşe geçen demir fiyatlarına bugün dev zam geldi. İnşaat demir fiyatları gelen zamlar karşısında adeta fırlarken, güncel demir fiyat listesi merak ediliyor. İşte 27 Kasım 2023 demir fiyatları.

Çimento ve beton fiyatlarından sonra sıra demire geldi! İnşaat demir fiyatlarına indirim geldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan çimento ve hazır beton sektöründeki dengesiz fiyat artışlarının yakın takibe alındığını açıklamıştı. Bu alanda yapılan denetimler ve yaptırımlar fiyatları geri çekerken gözler demir fiyatlarına çevrildi. Bugün demir fiyatlarına indirim geldi. İşte güncel demir fiyatları...

İnşaat sektörünün gözü demir fiyatlarında! İstanbul, Ankara, İzmir ve Payas güncel inşaat demir fiyatları belli oldu! 

İnşaat sektöründeki malzeme fiyatlarına yönelik Ticaret Bakanlığı'nın çalışmaları devam ediyor. Bakanlık fahiş fiyatların önüne geçebilmek için yaptırım uygulamaya başladı. İnşaat sektörünün gözü şimdi de demir fiyatlarında. Demir fiyatlarına zam geldi mi?

Kiracılar fahiş zamlara karşı çözüm için Ankara’ya yürüyüş başlattı! 

Antalya Kiracılar Platformu’nun toplam 14 üyesinin, Antalya başta olacak şekilde birçok kentte gerçekleşen fahiş kira artışları, tahliye taahhütnameleri ile asgari ücret seviyesindeki kira fiyatlarına çözüm bulunması için Ankara’ya yürüyüş başlattığı bildirildi.

Demir fiyatlarına rekor zam geldi! 1 ton demir fiyatı resmen fırladı! 3 Kasım 2023 demir fiyat listesi 

İnşaat demir fiyatlarına zam gelmeye devam ediyor. Bugün demir fiyatlarına rekor zam geldi. Gelen zamların etkisi ile 1 ton demirin fiyatı resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? İnşaat demir fiyatları kaç lira? 3 Kasım 2023 demir fiyat listesi. 

İnşaat demir fiyatlarına 200 TL zam! Fiyatlar yerinde durmuyor! 1 ton demir ne kadar oldu?

İnşaat demir fiyatlarına bugün 200 TL zam geldi. Son zamanlarda yükselişe geçen demir fiyatları inşaat sektörünün gündeminden düşmüyor. Son zammın ardından 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? 1 Kasım 2023 demir fiyat listesi. 

Demir fiyatlarına çözüm Haberi

Demir fiyatlarına çözüm

İnşaat sektöründeki demir krizini çözmek için ithalat çözümü devreye giriyor. Müteahhitler yüksek fiyat ve yetersiz arz nedeniyle demir-çelik sektörünü suçlarken, üreticiler de talebin bir anda yığıldığını savunuyor. Müteahhitler 9 Haziran’a kadar çözüm bulunamazsa iş bırakma eylemi yapacaklarını açıkladı.


Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, geçtiğimiz günlerde sözünü ettiği demirde tedbirin detaylarını açıkladı. Bakan Zeybekci, demirdeki gümrük vergisinde hatırı sayılır düşüş olacağını belirterek, “Demirde yaptığımız bir düzenlemeyle fiyatta yukarı gidişleri keseceğiz. Amaç yukarı doğru hareketlenme olduğunda ithalatın devreye girmesi” dedi.


Yurt içi üretimi artıracak adımların da atılacağını belirten Zeybekci, “Dünyada demir-çelikle ilgili bütün maliyetler belli. Onun dışında gümrük duvarını biraz yukarıya kaldırarak içeriyi koruyoruz. O duvarda içeriye de zarar vermeyecek şekilde bir ayarlama yapacağız” diye konuştu. Düzenlemenin etkisini kısa sürede göstermesini beklediklerini belirten Zeybekci,...