18 / 07 / 2024

Demir İnşaat Dünya Windsurf Şampiyonası

Demir İnşaat Dünya Windsurf Şampiyonası

Beylikdüzü’nün en köklü inşaat firmalarından biri olan Demir İnşaat, spora ve sporcuya destek vermeye devam ediyor. Hamit Demir, "Kalbimiz ve gönlümüz Türk sporcu kardeşlerimizle birlikte" dedi

A101'den iPhone 13'e ''Aldın aldın'' ve Dünya A101 Günü kapsamında indirim yaptı! Çabuk koşun treni kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden biri olarak bilinen milyonlarca A101'e müjde. A101, Apple'ın en yeni akıllı telefonlarından biri olan iPhone 13'e ''Aldın aldın'' ve Dünya A101 Günü kapsamında indirim yaptı. İşte 11 Nisan 2023 iPhone 13 fiyat listesi ve özellikleri...

Sude Tekne Ve Yatçılık Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sude Tekne Ve Yatçılık Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Derya Demir tarafından kuruldu.

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nınetynıne İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Farrukh Munır Khan ve Zubaır Ahmed Khan ortaklığında kuruldu.

Kentsel dönüşümde dünya rekoru Türkiye'nin!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın kentsel dönüşüm kredisini 200 bin TL'ye yükseltmeye hazırlanması inşaat sektörünü umutlandırdı. Sektör temsilcileri, dönüşümü hızlandırmak için düşük faizli ve uzun vadeli kredileri tavsiye ediyor.

Demir İnşaat'ın acı günü! Hamit Demir'in annesi Hatice Demir vefat etti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek...

Güdül Demir İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güdül Demir İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün  Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Başoğlu tarafından kuruldu.

Arvin Demir İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arvin Demir İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Amir Baghejari tarafından kuruldu.

Demir İnşaat'ta 0.98 faiz oranı devam ediyor!

Demir İnşaat,Ulusal Kampanya’ya verdiği desteği, başlattığı “Evde fırsat dönemi” ile sürdürüyor. Şirket, yatırımcıları yüzde 20 indirim yüzde 0.98 faiz oranıyla ev sahibi yapmaya devam edecek. 

Dülger İnşaat, Uluslararası Yapı Ödülünü aldı!

Dülger İnşaat, Dünya çapında 95 ülkede 7 bin 500’den fazla üyesi olan Kürel Ticaretin Liderleri Kulübü tarafından sektörün oskarı olarak kabul edilen Uluslararası Yapı Ödülünün sahibi oldu. 

Demir İnşaat'tan 2,5 milyar liralık yatırım!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, konut alanında 2018-2019'da Türkiye ve yurt dışında toplam 2,5 milyar TL yatırım planladıklarını açıkladı. 

Cengiz İnşaat dünya devleri arasında!

Samsun'da SAMGAZ, Aksa Tarım, Eti Bakır ve Çevrim Enerji Santrali yatırımlarıyla dikkat çeken Cengiz İnşaat ile Enerji Sektörünün öne çıkan markası Çalık Enerji "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde yer aldı.

Demir İnşaat'tan Albatros arsasının satışına ilişkin açıklama!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir Büyükçekmece’deki Albatros Parkı olarak bilinen arsanın satışı konusunda çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Türk inşaat şirketleri gözünü Katar Dünya Kupası'na çevirdi!

Türk inşaat şirketleri, şimdilerde gözünü 5 yıl sonra yapılacak Dünya Kupası’na çevrildi.

Demir İnşaat Dünya Windsurf Şampiyonası Haberi

Demir İnşaat Dünya Windsurf Şampiyonası

Hamit Demir: ‘Spora ve sporculara destek vermeye devam edeceğiz’



Beylikdüzü Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen ve dünya üzerindeki en elit 60 sporcunun katılımı ile Beylikdüzü Sörf Kulübü’nde gerçekleştirilen uluslararası RS: One World Windsorfing Championsip’e en büyük desteği Demir İnşaat veriyor. 


‘Spora destek vermeye devam edeceğiz’

13-17 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen dünyaca ünlü sörf sporculara kucak açan şampiyona ile ilgili konuşan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, sporun her dalını desteklenmesi gerektiğini ve böylece Türkiye’nin adının başarılı bir şekilde duyurulması gerektiğini söyledi. Hamit Demir, “ Bizler Demir İnşaat olarak, sadece konut üretip satmıyoruz, aynı zamanda belediyelerimizin ve şirketlerinin düzenlemiş oldukları uluslararası organizasyonlara da destek veriyoruz. Şimdiye kadar birçok belediyeyle işbirliği yaptık. Şimdi ise Beylikdüzü Belediyesi ve Beylikdüzü Sörf Kulübü’nün birlikte düzenlediği uluslararası RS: One...