29 / 04 / 2024

Demir İnşaat Satış Temsilcisi

Demir İnşaat Satış Temsilcisi

Demir İnşaat, İngilizce ve Arapça bilen satış temsilcilerini görevlendirecek

Demir İnşaat'ın acı günü! Hamit Demir'in annesi Hatice Demir vefat etti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek...

Akart Demir İnşaat Malzemeleri Pazarlama Satış Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akart Demir İnşaat Malzemeleri Pazarlama Satış Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe'de Mehmet Metin Tunç tarafından kuruldu.

Demir İnşaat'tan Albatros arsasının satışına ilişkin açıklama!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir Büyükçekmece’deki Albatros Parkı olarak bilinen arsanın satışı konusunda çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Demir İnşaat 2 bin konut inşa edecek!

Türkiye’den ev alan yabancıya vatandaşlık verilmesinin yolu açıldı, satışlara KDV muafiyeti geldi. Kamudan gelen destekle harekete geçen Demir İnşaat yabancılara Türkiye’den ev satmak için yurtdışı atağı başlattı.

Ahmet Ender Erol Demir İnşaat’ın Genel Müdürü oldu!

İnşaat sektöründe 30 yılı aşkındır faaliyet gösteren Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne deneyimli bir isim atandı. İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol, Demir İnşaat’ın yeni Genel Müdürü olarak görev yapacak.

Demir İnşaat Anadolu'da kentsel dönüşüme açılıyor!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Anadolu'da kentsel dönüşüm projelerine ağırlık vereceklerini açıkladı.

Demir İnşaat'ta Babalar Günü kampanyası!

Demir İnşaat, Beylikdüzü’nün en özel lokasyonunda yükselen projesi Demir Romance'ta Babalar Günü’ne özel, ''Yüzde 10 iskontoya ilave olarak 10 bin TL indirim’’ uyguluyor.

Demir İnşaat'ın Türk Şehri projesine Ukraynalılardan yoğun ilgi!

Yurt dışındaki ilk projesini 80 milyon dolarlık yatırımla Ukrayna'da hayata geçiren Demir İnşaat'ın "Türk Şehri" projesine Ukraynalılar yoğun ilgi gösteriyor.Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, proje hakkında bilgi verdi.

Demir İnşaat IPS 2016 Fuarı'ndan 17 satış sözleşmesiyle döndü!

Dubai’de düzenlenen International Property Show (IPS) 2016 fuarına katılan Demir İnşaat, fuarda yoğun ilgi gördü. Demir İnşaat, fuardan 17 satış sözleşmesiyle döndü.

Yakuplu Demir İnşaat Evleri satılık!

Yakuplu Demir İnşaat Evleri satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Çeşitli sosyal yaşam alanlarının yer aldığı proje 800 adet konuttan meydana geliyor.

Demir İnşaat Yakuplu Evleri ne zaman satışta?

İletişime göre telefonunun 444 2 116 olarak belirlendiği proje toplam 500 milyon TL yatırım bedeline sahip. Peki Demir İnşaat Yakuplu Evleri ne zaman satışta?

Demir İnşaat Yakuplu Konutları satış ofisi!

Demir İnşaat Yakuplu Konutları satış ofisi iletişim için 444 2 116 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 800 adet dairenin yer aldığı projede satışların bu yıl Temmuz ayında başlaması öngörülüyor.

Yakuplu Demir İnşaat Projesi!

Yakuplu Demir İnşaat Projesi 6 blok halinde inşa edilecek. Dairelerin 1+1'den 3+1'e kadar farklı tipte tasarlandığı projenin bu yıl Temmuz ayında satışa sunulması planlanıyor.

Demir İnşaat Satış Temsilcisi Haberi

Demir İnşaat Satış Temsilcisi

Demir İnşaat, İngilizce ve Arapça bilen satış temsilcileri alacak. 


Demir İnşaat iletişim bilgileri şöyle;


Fax : 0 212 853 70 72

Adres : Cumhuriyet Mah. Nazım Hikmet Bulvarı No:81 Narçiçeği Sitesi A blok K:1 

Beylikdüzü /...