30 / 04 / 2024

demir inşaat yatırım atağı

demir inşaat yatırım atağı

2015'i yatırım yılı ilan eden Demir İnşaat'ın, bu yıl yurtiçi ve yurtdışındaki projelerine 1 milyar 500 milyon TL yatırım yapacağı öğrenildi.

Quadro Ferro İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quadro Ferro İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün ÜSküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Fatih Demir tarafından kuruldu.

Sg Manolya Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Sg Manolya Gayrimenkul İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Gençoğlu tarafından kuruldu.

Redart Mimarlık İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Redart Mimarlık İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurdeniz Eldeniz Çılğasıt tarafından kuruldu.

Rania İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rania İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Sarwar Khan tarafından kuruldu.

Noura Diamond İnşaat Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noura Diamond İnşaat Yatırım Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Onut, Mostafa Parıdar, Pourıa Parıdar ve Seyed M. Sadralsadat ortaklığında kuruldu.

Safe Glocal İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Safe Glocal İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Karaaslan tarafından kuruldu.

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Palvan, Mehmet Kerem Gül ve Yusuf Akyol ortaklığında kuruldu.

Aslanoğulları İnşaat Yatırım Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aslanoğulları İnşaat Yatırım Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Levent Nurettin Aslan tarafından kuruldu.

Gökada Th İnşaat Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökada Th İnşaat Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Türel tarafından kuruldu.

Vadi 2020 Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vadi 2020 Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akcan tarafından kuruldu.

Silivri İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Silivri İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Şenoğlu Türkyılmaz tarafından kuruldu.

Bema Turizm Tekstil İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bema Turizm Tekstil İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Öksüz tarafından kuruldu.

Yenizirve Gayrimenkul İnşaat Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenizirve Gayrimenkul İnşaat Yatırım Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Maasfeh tarafından kuruldu.

demir inşaat yatırım atağı Haberi

demir inşaat yatırım atağı

Ayışığı Vadi Evleri, Demir Romance, Demir La Vida gibi projeleri geliştiren Demir İnşaat, 2015'i yatırım yılı ilan etti. İzmir, Yalova, İstanbul Yakuplu ve Ukrayna'da proje yatırımlarına başlayan Demir İnşaat'ın bu yıl yurtiçi ve yurtdışındaki projelerine 1 milyar 500 milyon TL yatırım yapacağı öğrenildi. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "2015 bizim için yatırım yılı oldu. Yurtiçi ve yurtdışında dört yeni projemizin daha planlamasını yaptık."...