06 / 05 / 2024

Demir İnşaat yurtdışında kaç konut yapacak

Demir İnşaat yurtdışında kaç konut yapacak

Sektörün önde giden şirketlerinden Demir İnşaat, birçok firmanın yatırımlarını ötelediği 2015 yılında rotasını yurtdışına çevirdi. Firma Ukrayna'da proje geliştirmek üzere planlama çalışmalarına başladı.

Samet Demir İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samet Demir İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Demir tarafından kuruldu.

White Demir İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Demir İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Behrouz Arıafar, Mehmet Demir ve Nader Razavı ortaklığında kuruldu. 

Maf Demir İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Maf Demir İnşaat Limited Şirketi Çekmeköy'de Fuar Demircan ve Miles Adem Demirci ortaklığında kuruldu.

Bünyami Demir İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bünyami Demir İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Bünyami Demir ve Fatih Demir ortaklığında kuruldu.

Emay İnşaat'ın konkordato davasında flaş gelişme!

2008'de kurumlar vergisi Türkiye rekortmenliğinde 62'nci sırada yer alan Emay İnşaat 2018 Kasım'da konkordato ilan etmişti. Emay İnşaat hakkında yeni bir karar alındı...

TACA İnşaat'ın konkordato davasında flaş gelişme!

1988 yılından bu zamana kadar inşaat sektöründe sayısız projeye imza atan TACA İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. TACA İnşaat hakkında yeni bir karar alındı. 

TACA İnşaat'ın konkordato davasında yeni gelişme!

1988 yılından bu zamana kadar inşaat sektöründe sayısız projeler hayata geçiren TACA İnşaat, konkordato talep etmişti. Konkordato talep eden TACA İnşaat hakkında yeni bir karar alındı. 

TACA İnşaat'ın konkordato davasında şok gelişme!

1988 yılından bu zamana kadar inşaat sektöründe sayısız projelere imza atan TACA İnşaat maddi anlamda zor süreçten geçiyor. Konkordato talep eden TACA İnşaat hakkında yeni bir karar verildi.

Sarıkaya Demir İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkaya Demir İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömercan Parlak ve Lokman Parlak ortaklığında kuruldu.

Demir İnşaat'ın acı günü! Hamit Demir'in annesi Hatice Demir vefat etti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek...

Akgün Group yurtdışında büyüyecek!

Bir yapının duvardan çatıya kadar ihtiyaç duyduğu toprağa dayalı sanayinin neredeyse her dalında faaliyet gösteren Akgün Group yurtdışında büyüyecek..

Demir İnşaat'tan 2,5 milyar liralık yatırım!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, konut alanında 2018-2019'da Türkiye ve yurt dışında toplam 2,5 milyar TL yatırım planladıklarını açıkladı. 

Akfen İnşaat yurtdışında projeler inşa edecek!

Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, Türkiye'de artan inşaat maliyetleri nedeniyle yurtdışında proje yapacağını dile getirdi.

Demir İnşaat yurtdışında kaç konut yapacak Haberi

Demir İnşaat yurtdışında kaç konut yapacak

Sektörün önde giden şirketlerinden Demir İnşaat, birçok firmanın yatırımlarını ötelediği 2015 yılında rotasını yurtdışına çevirdi. Firma Ukrayna'da proje geliştirmek üzere planlama çalışmalarına başladı. Demir İnşaat'ın patronu Hamit Demir, "Bölge sakinledi, iş için kolları sıvadık" dedi İstanbul'un önemli markalı şirketlerinden Demir İnşaat, Ayışığı Vadi Evleri, Demir Romance ve Demir La Vida gibi büyük montanlı projeleriyle tanınıyor. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "İzmir ve Yalova şehirlerinde de önümüzdeki dönemde projelerimiz olacak ve şehrin mimarisine değer katan, sosyal donatı alanları ile zenginleştirilmiş gerçek anlamda markalı konut projelerini bu şehirlerde hayata geçireceğiz" dedi. 


İnşaat sektöründe geliştirdiği Ayışığı Vadi Evleri, Demir RoDemir İnşaat, birçok firmanın yatırımlarını ötelediği 2015 yılında rotasını yurt dışına çevirdi. Ukraynada da proje geliştirmek üzere planlama çalışmalarına başlayan şirket, Türkiyedeki...