15 / 05 / 2024

Demir İnşaatDemir İnşaat projeleri

Demir İnşaatDemir İnşaat projeleri

Minopolis İstanbul Eğitlence şehrinin ‘İnşaat Merkezi’ne sponsor olan Demir İnşaat, çocukları eğlendirirken inşaat konusunda da eğitiyor. Mayıs ayında açılan Minopolis’i toplamda 21 bin kişi ziyaret etti...

Demir İnşaat'ın acı günü! Hamit Demir'in annesi Hatice Demir vefat etti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek...

Demir Country basın lansmanı 3 Mayıs'a ertelendi!

Demir İnşaat'ın Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirdiği  Demir Country projesi tanıtmak adına düzenleyeceği basın lansmanının tarihi ertelendi. 

Demir Country basın lansmanı 19 Nisan'da!

Demir İnşaat'ın Beylikdüzü Yakuplu'da inşasına başladığı Demir Country projesinin basın lansmanı için tarih belli oldu.

Demir Country basın lansmanı ertelendi!

Demir İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Demir Country projesinin basın lansmanı 22 Kasım Çarşamba günü yapılacaktı, ileri bir tarihe ertelendi. 

Demir Country basın lansmanı 16 Ekim'de!

Demir İnşaat'ın yeni projesi Demir Country projesi basına tanıtılacak. Demir Country basın lansmanı 16 Ekim'de gerçekleşecek.

Demir Country basın lansmanı ertelendi!

Demir İnşaat'ın 5 Ekim'de yapılması planlanan Demir Country projesinin basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Demir Country Konutları'nın metrekaresi 4 bin TL'den başlıyor!

Demir İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirilen Demir Country projesinin lansmanı 16 Ekim'de gerçekleşecek. Projede 12 aydan 60 aya kadar firma bünyesinde vade imkanı sunuluyor...

Hamit Demir 15 Temmuz yıldönümü görüşünü yayınladı!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir 15 Temmuz yıldönümü görüşünü yayınladı.

Demir Country ön satış fiyatları!

Demir İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da hayata geçirilen Demir Country Evleri'nin lansmanı Haziran sonu Temmuz başı gibi yapılacak. Projede ön satış fiyatları 240 bin TL'den başlıyor...

Demir İnşaat'tan Albatros arsasının satışına ilişkin açıklama!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir Büyükçekmece’deki Albatros Parkı olarak bilinen arsanın satışı konusunda çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Ahmet Ender Erol Demir İnşaat’ın Genel Müdürü oldu!

İnşaat sektöründe 30 yılı aşkındır faaliyet gösteren Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne deneyimli bir isim atandı. İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol, Demir İnşaat’ın yeni Genel Müdürü olarak görev yapacak.

Demir İnşaat Anadolu'da kentsel dönüşüme açılıyor!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Anadolu'da kentsel dönüşüm projelerine ağırlık vereceklerini açıkladı.

Hamit Demir: Dönüşüm ada bazlı olmalı!

Deprem riskinin 6.5 milyon çürük yapı stoku bulunan Türkiye'nin önündeki en büyük sorunlardan biri olduğuna dikkat çeken Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, kentsel dönüşümün parsel bazlı değil ada bazlı dönüşüm olduğunu vurguladı.

Demir İnşaatDemir İnşaat projeleri Haberi

Demir İnşaatDemir İnşaat projeleri

İstanbul’un en büyük eğlence merkezlerinden biri olan Marmara Forum AVM içindeki Minopolis İstanbul Eğitlence şehrinin ‘İnşaat Merkezi’ne sponsor olan Demir İnşaat, çocukları eğlendirirken inşaat konusunda da eğitiyor. Mayıs ayında açılan Minopolis’i toplamda 21 bin kişi ziyaret ederken, ‘İnşaat Merkezi’ni 8 bin 334 kişi ziyaret ederek inşaat deneyiminden yararlandı.


İnşaat sektörünün önde gelen markası Demir İnşaat, geleceğimizin mirasçıları olan çocuklara verdiği önemi, Minopolis İstanbul Eğitlence şehrinin ‘İnşaat Merkezi’ne sponsor olarak gösterdi. Minopolis’e gelen 4 yaş ve üzeri çocuklar ile yakınları, 45 m2 alan içinde yer alan ‘İnşaat Merkezi’nde, oyun oynarken inşaat ve dekorasyon yapmanın inceliklerini öğrenip inşaat sektörü hakkında fikir sahibi olabilecekler.


Demir İnşaat Kurumsal İletişim Direktörü Gözde Yıldırım Ansari, Demir İnşaat olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklara dokunmanın öneminden yola çıkarak çocuklara...