05 / 05 / 2024

Demir İnşaattan Büyükçekmece basketbol takımına sponsorluk desteği

Demir İnşaattan Büyükçekmece basketbol takımına sponsorluk desteği

Demir İnşaat isim ve forma sponsoru olduğu Büyükçekmece basketbol takımıyla Avrupa liglerine katılmayı hedefliyor. Hamit Demir, tüm patronları spora destek olmaya çağırıyor.

İstanbul'da Kentsel Dönüşüm: Büyükçekmece'de 12 blok ve 130 bağımsız riskli yapının yıkımı başladı!

İstanbul Büyükçekmece'de olası depremde yıkılma riski olduğu tespit edilen 12 blok ve 130 bağımsız bölümden oluşan binaların yıkım çalışmaları başladı.

Demir Grup'tan Büyükçekmece'ye yeni proje!

Demir Grup, İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde yeni bir projeye başlamak için kolları sıvadı. Toplam 52 bin metrekarelik arazide inşa edilecek proje 821 daire ve 52 dükkândan oluşuyor.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat!

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi fiyat bilgisi ve proje detayları...

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede?

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Demir İnşaat Büyükçekmece projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Demir İnşaat yeni projesini Büyükçekmece'de hayata geçirecek.

Hasan Akgün'den Büyükçekmece TV Kulesi açıklaması!

Büyükçekmece TV Kulesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’ndan destek beklediklerini dile getiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Bu kuleyi hem Türk turizmine hem de Türk haberleşme ve yayın sistemine sokmak milli görevimizdir” dedi.

Yeşil GYO Büyükçekmece gayrimenkulü 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul, Büyükçekmece, 444 ada 2 nolu parselde bulunan şirket hissesine ilişkin KD-GR-1405 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Büyükçekmece kentsel dönüşümde öncülük yapıyor!

Uluslararası alanda ses getiren dev projelere imza atan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece’nin İstanbul’un dünyaya açılan penceresi olduğunu dile getirdi.

Büyükçekmece Kordonboyu Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi, Kordonboyu Sosyal Tesisi'nin inşaatını tamamlıyor.

Büyükçekmece dönüşümle yenileniyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün öncülüğünde ilçede devam ettirilen Kentsel Dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürerken, risk arz eden binalar yerlerini güvenli ve modern binalara bırakıyor.

​Büyükçekmece Celaliye Sosyal Tesisi gün sayıyor!

Büyükçekmece Belediyesi Celaliye Çamlık Sosyal Tesisi'nin kaba inşaatı tamamlandı. Tesis açılış için gün sayıyor.

Büyükçekmece'de dönüşüm kapsamında 56 dairelik 2 blok yıkıldı!

Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm kapsamında yıkım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.Büyükçekmece'de dönüşüm kapsamında 56 dairelik 2 blok yıkıldı. 

Büyükçekmece'nin kentsel dönüşüm projesi Avrupa Konseyi sergisinde!

Büyükçekmece Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesi Franda'da düzenlenen Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi kapsamında açılan sergide yer aldı..

Demir İnşaattan Büyükçekmece basketbol takımına sponsorluk desteği Haberi

Demir İnşaattan Büyükçekmece basketbol takımına sponsorluk desteği

Spor sponsorluğu, inşaat sektörünün de ilgisini çekmeye başladı. Demir İnşaat, bu yıl Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Büyükçekmece Basketbol Takımı’na hem isim hem de forma sponsoru oldu. Avrupa liglerine katılmayı hedefleyen takıma sponsor olmaktan büyük heyecan duyduklarını söyleyen Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir ile basketbol ekonomisini konuştuk.

İnşaat sektörü basketbol ile yeni yeni ilgileniyor. Neden bu sporu seçtiniz?

Büyükçekmece Basketbol, üç yıl önce kurulan ve bu sürede birinci lige çıkan bir takım. Biz de bu başarı hikâyesinin içinde olmak istedik. Ben sadece inşaat sektörüne değil tüm patronlara sesleniyorum. Basketbola destek olalım. Ve basketbolun Türkiye’deki yükselişine katkı sağlayalım.

Sponsorlar genellikle büyük takımları destekliyor. Siz neden yeni bir takımı seçtiniz?

Büyük bir takıma sponsor olup isminizi daha çabuk duyurabilirsiniz. Ancak 3 yılda birinci...