26 / 07 / 2024

Demir Laboratuvar adres

Demir Laboratuvar adres

Demir Laboratuvar Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şenel, Mustafa Ünal tarafından kuruldu.

Drm Demir Beton Ve Yapı Malzemeleri Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Drm Demir Beton Ve Yapı Malzemeleri Laboratuvarı Limited Şirketi İçerenköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yesevi Delikaya ve Ebru Darman ortaklığında kuruldu. 

Demka İstanbul Yapı Ve Zemin Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Demka İstanbul Yapı Ve Zemin Laboratuvarı Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demir tarafından kuruldu.

Demir Laboratuvar Limited Şirketi kuruldu!

Demir Laboratuvar Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şenel, Mustafa Ünal tarafından kuruldu.

Demir La Vida adres bilgileri!

Demir La Vida Evleri Demir İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Demir La Vida adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de yükseliyor.

Demir Romance Demir İnşaat adres!

Yüzde 5 peşinat ile daire sahibi olunabilen Demir Romance Konutları 776 adet daireden meydana geliyor. Demir Romance Demir İnşaat adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Demir Romance Konutları adres!

Demir Romance projesinde daire bedelinin yüzde 5'lik kısmı peşinat olarak ödendiğinde daire sahibi olunabiliyor. Projede daireler, villalar ve ticari birimler yer alıyor. İşte Demir Romance Konutları adres...

Demir İnşaat Demir Romance adres!

Daire teslimleri Nisan 2018'de yapılacak olan Demir Romance projesinde 1 oda 1 salon daire fiyatları 285 bin TL'den başlıyor. Demir İnşaat Demir Romance adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Demir Romans adres bilgileri!

Demir Romans adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Demir Romance projesi metrobüs'e 5 dakika, E-5'e 5 dakika, AVM'lere 5 dakika, havaalanına 15 dakika, Tem'e 5 dakika, okullara 5 dakika uzaklıkta konumlanıyor...

Demir Romans adres!

Demir Romans adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Demir Romance metrobüs 5 dakika, E-5'e 5 dakika, AVM'lere 5 dakika, havaalanına 15 dakika, Tem'e 5 dakika, okullara 5 dakika mesafede yer alıyor...

Numune İnşaat Demir Çelik Yapı Malzemeleri Test Laboratuvarı Organize Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Numune İnşaat Demir Çelik Yapı Malzemeleri Test Laboratuvarı Eğitim Danışmanlık Yayıncılık ve Organize Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Demir tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Beylikdüzü Demir Romans adres bilgileri!

Ramazan ayına özel 9 bin 500 TL peşinat ile sıfır faizle 36 aya kadar taksitlendirme yapılan Beylikdüzü Demir Romans adres bilgileri şöyle: Adnan Kahveci Bulvarı Erdem Cad. No.3 Beylikdüzü - İstanbul...

Demir La Vida Büyükçekmece adres!

İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece bölgesinde inşa edilen Demir La Vida Büyükçekmece adres bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Demir La Vida fiyatları 248 bin TL' den başlıyor...

Beylikdüzü Demir Romance adres bilgileri!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde konumalndırılan ve 37 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Beylikdüzü Demir Romance adres bilgileri ne göre proje E-5 üzerinde yer alıyor.

Demir Laboratuvar adres Haberi

Demir Laboratuvar adres

Demir Laboratuvar Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şenel, Mustafa Ünal tarafından kuruldu.

Demir Laboratuvar Limited Şirketi konusu:
Laboratuvar a. Yurt içinde ve Yurt dışında her türlü konuda yapı laboratuvar hizmetleri sunmak üzere laboratuvar açmaya, bu konularda deney yapmaya, bu deneylere yönelik rapor vermeye ve bunlara ilişkin iş ve işlemleri gerçekleştirmeye yetkilidir.

Adres: ŞİRİNEVLER MAH.MERİÇ SK.İŞ HANI NO:28 İÇ KAPI NO:44 BAHÇELİEVLER