05 / 05 / 2024

Demir Romance Beyliküdüzü

Demir Romance Beyliküdüzü

İstanbul’un son dönemdeki cazibe merkezleri arasında yer alan Beylikdüzü’nde yükselen Demir Romance projesinde, banka kredisi kullanabiliyor. Lansmanı gerçekleştirilen Demir Romance fiyatları 179 bin 400 liradan başlıyor...

Demir Romance'ta ödemeler 3 ay sonra başlıyor!

Demir İnşaat, İstanbul Beylikdüzü'nde konumlanan Demir Romance'ta, sınırlı sayıdaki son daireler için yeni bir kampanya düzenlendi. "Evinizi Şimdi Alıp Hemen Evinize Taşının, Ödemeye Üç Ay Sonra Başlayın" kampanyası Mayıs 2016'ya kadar geçerli olacak.

Demir Romance Beylikdüzü satış fiyatları!

Daire teslimlerinin hemen gerçekleştiği Demir Romance Evleri 776 tane daireden meydana geliyor. Demir Romance Beylikdüzü satış fiyatları 510 bin TL'den başlıyor.

Demir Romance Çarşı'da dükkanlar satışa sunuldu!

Demir İnşaat'ın Beylikdüzü'ndeki Demir Romance projesinde yaşam ağustos ayında başlayacak. Projede bulunan Romance Çarşı'daki dükkânlar satışa çıktı.

Demir Romance'ta metrekaresi 6 bin liraya dükkân!

Demir İnşaat'ın Beylikdüzü'ndeki Demir Romance projesinde yaşam ağustos ayında başlayacak. Projede bulunan Romance Çarşı'daki dükkânlar satışa çıktı. Ticari alanların metrekare fiyatı 6 bin liradan başlıyor.

Beylikdüzü Demir Romance'ta 60 dükkan satışta!

Beylikdüzü'ndeki Demir Romance konut projesinde yaşam ağustos ayında başlıyor. Projede ticari alanlarını oluşturan Romance Çarşı'nın satışları da devam ediyor. Dükkanların metrekare satış fiyatı 6 bin liradan başlıyor.

Beylikdüzü Demir Romance ödeme seçenekleri!

Havalimanına 15 dakika uzaklıkta bulunan Beylikdüzü Demir Romance ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 50 peşin ödeme yapılıyor, kalan bedel 20 ay vadelendiriliyor. Proje Demir İnşaat imzası taşıyor.

Demir Romance dükkan fiyatları!

Demir İnşaat tarafından inşa edilen Demir Romance projesinde 47 metrekareden, 730 metrekareye kadar dükkan tipleri bulunuyor. Proje 776 daire, 60 ticari dükkandan meydana geliyor.

Demir Romance'ta 1+1 daireler 279 bin 716 TL!

Demir Romance Konutları Beylikdüzü'nde E-5'e ve AVM'lere 5 dakikalık yürüme mesafesinde inşa ediliyor. Demir Romance'ta 1+1 daireler 279 bin 716 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Beylikdüzü Demir Romance villa fiyatları!

Demir İnşaat tarafından inşa edilen Demir Romance Evleri 776 daire, 28 villa, 58 dükkan ve 1 market ile hayata geçiyor. Projede yer alan villa fiyatları haberimizde bulunuyor.

Demir Romance teslim tarihi Kasım 2015!

Demir Romance Konutları 776 daire, 28 villa, 58 dükkan ve 1 market ile Beylikdüzü'nde hayata geçiyor. Projede yer alan dairelerin teslim tarihi 30 Kasım 2015 olarak belirlendi.

Beylikdüzü Demir Romance satış ofisi iletişim!

Daire fiyatları 394 bin TL'den başlangıç gösteren Demir Romance Evleri'nde yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında, kalan bedel banka kredisi ile ödenebiliyor. İşte Beylikdüzü Demir Romance satış ofisi iletişim bilgileri...

Beylikdüzü Demir Romance Evleri'nin teslimleri Ağustos'ta gerçekleşecek!

Demir İnşaat imzasıyla İstanbul Beylikdüzü'nde yükselen Demir Romance Beylikdüzü, 776 rezidans konut, 28 adet villa ve 60 ticari birimle 37 bin metrekarelik alana inşa ediliyor.

Demir Romance Beylikdüzü'nde yüzde 5 peşinat kampanyası!

1 oda 1 salon'dan 4 oda 1 salona daire tipleriyle 37 bin metrekarelik alana inşa edilen 776 daireden oluşan Demir Romance, İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükseliyor.

Demir Romance Beyliküdüzü Haberi

Demir Romance Beyliküdüzü



Her projesi ile bir önceki projesinin bir adım önüne geçmeyi hedefleyen Demir İnşaat, Beylikdüzü’nün “Akıllı Ev” teknolojisine sahip ilk projesi Demir Romance ile bölgeye yepyeni bir değer katıyor. Projedeki her konut birimine uygulanacak sistem ile konut sahipleri; evlerindeki tüm aydınlatma, ısıtma/soğutma gibi sistemlerinin kontrolünü tek bir tuşla sağlayabilecek. Bunların yanı sıra akıllı ev bina otomasyon sistemi ile trafiği takip edebilirken, spada yer ayırtabilecek, faturalarını yatırabilecek ve hatta taksi çağırabilecek. Dahili kamera sistemi ile ise oyun alanlarında oynayan çocuklarını, otoparktaki araçlarını kontrol edebilecek. Demir Romance “akıllı ev”lerinde yaşamda karşılaşılabilecek tüm sorun, ihtiyaç ve olası beklentilerin cevabını bulabilmek mümkün olacak.


35 bin metrekare alanda inşa edilen projenin, 22 bin metrekaresi yeşil alana ayrılıyor. Toplam 7 blok üzerinde yükselecek Demir Romance’de, 1+1’den 4,5+1’e...