27 / 04 / 2024

Demir Romance ev fiyat listesi

Demir Romance ev fiyat listesi

Demir İnşaat'ın ağustos ayında teslim etmeye hazırlandığı Demir Romance projesinde sona yaklaşıldı. Teslime beş ay gibi kısa bir zaman kalan projedeki 60 bağımsız bölümden oluşan ticari alanların satışı da devam ediyor.

Demir Romance'ta konut kredi faizleri 0,99'da sabitlendi!

Demir İnşaat, Beylikdüzü’nde Akıllı ev teknolojileriyle öne çıkan projesi Demir Romance’de sınırlı sayıdaki son daireler için kredi faizlerinde 0.99’a demir attı.

Demir Romance Anneler Günü kampanyası!

Demir İnşaat, Anneler Günü’ne özel düzenlediği Anneler Günü kampanyası ile Demir Romance projesinden 09- 10 Mayıs tarihlerinde ev alan müşterilerine İstanbul’un en özel mekanı Çırağan Sarayı’ında bir akşam yemeği armağan ediyor.

Demir Romance'tan Sevgililer Günü kampanyası!

14 Şubat Sevgililer Günü’nde düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen çiftler, Demir Romance’dan alacakları ev karşılığında 4 günlük keyifli bir kış tatilinin tadını doyasıya yaşayacaklar.

Demir İnşaat Demir Romance ev fiyatları!

Demir İnşaat Demir Romance ev fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Demir Romance projesi 776 adet daire, 28 adet villa ve 60 adet ticari birimden oluşuyor...

Demir Romans ev fiyatları!

Demir Romans ev fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Demir Romance 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden oluşuyor...

Demir Romance ev fiyatları!

Demir Romance projesi 37 bin metrekare alan üzerinde, Demir İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. 776 adet daireden oluşan projede satış süreci devam ediyor. İşte Demir Romance ev fiyatları...

Demir Romance konutları Ağustos 2015'te teslim ediliyor!

Demir İnşaat, Beylikdüzü'nde satışları devam eden Demir Romance konut projesini, Ağustos 2015'te teslim edilecek. Projeye yönelik kampanya başlatan Demir İnşaat'ın akıllı ev teknolojisi dikkat çekiyor.

Demir Romance Beylikdüzü ev fiyatları!

Demir Romance projesinde satışa sunulan dairelerin alanları 66 metrekare ile 229 metrekare arasında değişiyor. Proje 7 ay sonra teslim edilecek. İşte Demir Romance Beylikdüzü ev fiyatları...

Demir Romance İstanbul nerede?

2015 yılında tamamlanacak olan İstanbul Demir Romance projesi, akıllı ev sistemine dair her türlü teknolojik olanağı kullanıyor. Projenin satış süreci devam ediyor. Peki, Demir Romance İstanbul nerede?

Demir Romance'ta yüzde 5 peşinatla!

Demir İnşaat, Demir Romance projesine özel düzenlediği kampanyasında yüzde 5, yüzde 15, yüzde 20 peşinatla ev sahibi yapıyor. Projede yer alan dairelerin alanları 223 metrekare ile 318 metrekare arasında değişiyor.

Demir Romance projesinde 270 bin TL'ye 1+1!

Demir İnşaat, Demir Romance projesine özel düzenlediği kampanyasında yüzde 5, yüzde 15, yüzde 20 peşinatla ev sahibi yapıyor. Projede yer alan dairelerin alanları 223 metrekare ile 318 metrekare arasında değişiyor.

Demir Romance projesinde yüzde 5 peşinatla!

Demir Romance'tan daire sahibi olmak isteyenleri düşük peşinatla ev sahibi yapan Demir İnşaat, düzenlenen kampanya kapsamında yüzde 5, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinat imkanı sağlıyor.

Demir Romance’tan düşük peşinatlı avantajlı kampanya!

Demir İnşaat, Beylikdüzü’nde akıllı ev teknolojisiyle geliştirdiği Demir Romance’ta yüzde 5, yüzde 15, yüzde 20 peşinat avantajı sunan kampanya kapsamında düşük peşinatlarda daire sahibi olmak mümkün.

Demir Romance ev fiyat listesi Haberi

Demir Romance ev fiyat listesi
Demir İnşaat'ın ağustos ayında teslim etmeye hazırlandığı Demir Romance projesinde sona yaklaşıldı. Teslime beş ay gibi kısa bir zaman kalan projedeki 60 bağımsız bölümden oluşan ticari alanların satışı da devam ediyor. Beylikdüzü'nde akıllı ev teknolojisine sahip Demir Romance'ta 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1 gibi 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği bulunuyor. Projede aydınlatma, ısıtma ve soğutma sistemi kontrol altına alınarak yüksek oranda enerji tasarrufu da sağlanıyor. Şehrin içinde 170 bin metrekare brüt inşaat alanında 22 bin metrekare özel peyzaj alanlı Demir Romance'ta, 60 işyeri, sosyal alanlar, açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, basketbol sahası, squash alanı, dans eğitim merkezi, diyetisyen hizmeti, , bay-bayan güzellik merkezi, koşu ve bisiklet parkurları, kreş, servis bekleme alanı, çocuk oyun alanları, spor...