01 / 05 / 2024

demir romance kiralık

demir romance kiralık

Demir İnşaat'ın Beylikdüzü'nde inşa ettiği Demir Romance projesindeki Demir Romance Çarşı'da satışlar metrekaresi 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla yapılıyor.

Beylikdüzü Demir Romance ödeme seçenekleri!

Havalimanına 15 dakika uzaklıkta bulunan Beylikdüzü Demir Romance ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 50 peşin ödeme yapılıyor, kalan bedel 20 ay vadelendiriliyor. Proje Demir İnşaat imzası taşıyor.

Demir İnşaat Demir Romance'ın ticari alanları satışta!

DEMİR İnşaat, İstanbul'un son yıllarda öne çıkan bölgesi Beylikdüzü'nde konumlanan Demir Romance projesinde yer alan ve sadece 60 bağımsız bölümden oluşan ticari alanları satısa çıkardı.

Demir Romance projesinde ticari alanlar satışa çıktı!

Demir İnşaat, ağustos ayında teslim etmeye hazırlandığı Demir Romance projesinde yer alan ve 60 bağımsız bölümden oluşan ticari alanları satışa çıkardı.

Demir Romance Konutları fiyat listesi!

Beylikdüzü Demir Romance 'ta yüzde 25 peşin ödeme yapılması durumunda, kalan bedel banka kredisi ile ödenebiliyor. Projede 776 adet konut yer alıyor. İşte Demir Romance Konutları fiyat listesi...

Demir Romance Demir İnşaat adres!

Yüzde 5 peşinat ile daire sahibi olunabilen Demir Romance Konutları 776 adet daireden meydana geliyor. Demir Romance Demir İnşaat adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Demir Romance'ta yüzde 5 peşinat veren Ağustos'ta taşınacak!

Demir İnşaat, Ağustos 2015'te teslim etmeye hazırlandığı Demir Romance'ta "Yüzde 5 peşin, Ağustosta taşın" kampanyasını 2 hafta uzattı. Kampanya bu ayın 2. haftasında sona erecek.

Beylikdüzü Demir Romance Rezidans!

Beylikdüzü Demir Romance Rezidans projesi 37 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Demir İnşaat imzası ile yükselen projede daire teslimleri 7 ay sonra başlayacak.

Demir İnşaat Demir Romance Evleri!

Demir İnşaat Demir Romance Evleri 'nin ödeme planı kapsamında yüzde 5-10-15 peşinat ödeniyor. Demir İnşaat imzası ile yükselen projede yüzde 50 peşinat ödendiğinde ise yüzde 3 indirim uygulanıyor.

Demir Romance konut fiyatları!

Daire teslimlerinin 7 ay sonra gerçekleşmesi planlanan Demir Romance Evleri'nde yer alan dairelerin alanları 66 ile 229 metrekare arasında değişiyor. İşte Demir Romance konut fiyatları...

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında son dakika müjdesi! Ev alacaklar dikkat: Fiyatlar düşecek mi? 

Yeni ev almak isteyen milyonlarca kişi, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Gayrimenkul Uzmanı Esat Demir, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki satılık ve kiralık konut fiyatları düşecek mi?

Demir Romance ve Demir La Vida'da sonbahar kampanyası!

Demir İnşaat, Demir Romance ile Demir La Vida projelerine özel sonbahar kampanyası başlattı.Demir İnşaat, Beylikdüzü'nde yer alan Demir Romance ve Büyükçekmece'de bulunan Demir La Vida projelerinde sonbahara özel fırsatlar sunuyor.

Demir Romance Sitesi satılık daire fiyatları!

Demir Romance Sitesi satılık daire fiyatları 480 bin TL'den başlıyor. Demir Romance Beylikdüzü'nde yüzde 1,09 faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Demir Romance satılık daire fiyatları!

Demir İnşaat imzası taşıyan Demir Romance Evleri'nde 1+1 dairelerin satışı tamamlandı. Demir Romance satılık daire fiyatları ise haberimizin içinde yer alıyor.

Murat Demir: Günlük kiralık evler büyük tehlike!

Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Murat Demir, Türkiye genelinde sayıları her geçen gün artan günlük kiralık evlerin devleti büyük bir ekonomik kayba uğrattığını belirtti.

Demir Romance'ta ilk teslimler 5 ay sonra başlıyor!

DEMİR İnşaat'ın ağustos ayında teslim etmeye hazırlandığı Demir Romance projesinde sona yaklaşıldı.Teslime beş ay gibi kısa bir zaman kalan projedeki 60 bağımsız bölümden oluşan ticari alanların satışı devam ediyor.

Demir Romance'ın 22 bin metrekaresi peyzaja ayrıldı!

Demir İnşaat'ın ağustos ayında teslim etmeye hazırlandığı Demir Romance projesinde sona yaklaşıldı. Teslime beş ay gibi kısa bir zaman kalan projedeki 60 bağımsız bölümden oluşan ticari alanların satışı da devam ediyor.

Demir Romance satış ofisi telefon!

Demir Romance satış ofisi telefon numarası 444 2 116 olarak belirlendi. Yüzde 25 peşinatta yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullanılabilen proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Demir Romance'tan Sevgililer Günü kampanyası!

14 Şubat Sevgililer Günü’nde düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen çiftler, Demir Romance’dan alacakları ev karşılığında 4 günlük keyifli bir kış tatilinin tadını doyasıya yaşayacaklar.

Demir Romance satılık villa!

Demir İnşaat tarafından inşa edilen Demir Romance Evleri Kasım 2015 tarihinde teslim edilecek. Projede yer alan satılık villa konutlar haberimizde bulunuyor.

Demir Romance'ta 1+1 daireler 279 bin 716 TL!

Demir Romance Konutları Beylikdüzü'nde E-5'e ve AVM'lere 5 dakikalık yürüme mesafesinde inşa ediliyor. Demir Romance'ta 1+1 daireler 279 bin 716 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Demir Romance Evleri ulaşım bilgileri!

Demir Romance Evleri ulaşım bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. Daire teslimlerinin 2015 yılı Ağustos ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan proje E-5'e 5 dakikalık yürüme mesafesinde yükseliyor.

Demir Romance Konutları adres!

Demir Romance projesinde daire bedelinin yüzde 5'lik kısmı peşinat olarak ödendiğinde daire sahibi olunabiliyor. Projede daireler, villalar ve ticari birimler yer alıyor. İşte Demir Romance Konutları adres...

demir romance kiralık Haberi

demir romance kiralık




Demir İnşaat'ın Beylikdüzü'nde inşa ettiği Demir Romance projesindeki Demir Romance Çarşı'da satışlar metrekaresi 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla yapılıyor. Demir Romance'ta 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4.5+1 gibi 14 farklı daire ve 28 villa seçeneği sunuluyor. Projede ihtiyaçları karşılayacak 60 işyeri, yüzme havuzları, tenis kortu, basketbol sahası gibi hizmetler de...