05 / 05 / 2024

Demir Romance yaşam coşkusu

Demir Romance yaşam coşkusu

Temmuz ayında erken teslimine başlanan Demir Romance'de gerçekleştirilen açılış organizasyonunda Işın Karaca şarkılarıyla yer aldı ve 2000 kişilik Demir Romance sakinlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Yaşam İstanbul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşam İstanbul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Demir ve Yılmaz Kayma tarafından kuruldu.

Samsun'a yeni yaşam merkezi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı kapanış toplantısında Tekkeköy'de yaşam merkezi inşa edileceğinin müjdesini verdi. 

Kerimoğlu Yaşam Yapı Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kerimoğlu Yaşam Yapı Mimarlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Berivan Demir tarafından kuruldu.

Elazığ'da inşaatta üzerine demir kalıp düşen işçi yaşamını yitirdi!

Elazığ'da, şantiyede çalıştığı sırada üzerine demir kalıp düşen işçi yaşamını yitirdi.

Yapı Yaşam Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapı Yaşam Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Avcı ve Ahmet Demirci ve Salim Demir tarafından kuruldu.

Kartal Park 34 projesinde 60 ay 0 faiz imkanı! Yaşam başladı!

Demir Yapı Organizasyon, Hak Yapı, İsmail Demirtaş Beton tarafından hayata geçirilen Park 34 projesi Kartal'da yükseliyor. 60 ay 0 faiz imkanının sunulduğu projede yaşam başladı.

Demir La Vida’da yaşam başladı!

Demir İnşaat’ın, İstanbul’un sahil kasabası Büyükçekmece’de yükselen projesi Demir La Vida’da yaşam başladı.

Sakarya Erenler Yaşam Merkezi'nin inşaatı ne zaman bitiyor?

Sakarya Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Başkan Yardımcısı Ali Akdeniz ve Meclis Üyesi Arslan Demir ile birlikte Yaşam Merkezinde ki çalışmaları inceledi.

Demir Romance'ta ödemeler 3 ay sonra başlıyor!

Demir İnşaat, İstanbul Beylikdüzü'nde konumlanan Demir Romance'ta, sınırlı sayıdaki son daireler için yeni bir kampanya düzenlendi. "Evinizi Şimdi Alıp Hemen Evinize Taşının, Ödemeye Üç Ay Sonra Başlayın" kampanyası Mayıs 2016'ya kadar geçerli olacak.

Demir Romance'ta ödemeler baharda başlıyor!

Demir İnşaat’ın Temmuz ayında teslimlerini gerçekleştirdiği ve Ağustos ayında yaşamın başladığı Demir Romance projesinde, sınırlı sayıdaki son daireler için “Yeni Yılda Yeni Evinize Taşının, Baharda Ödemeye Başlayın” kampanyası başladı.

Tez Yaşam Yapı Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tez Yaşam Yapı Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Demir tarafından 50 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Maltepe, Fındıklı Mahallesi, Gazi Mustafa Kemal Caddesi'nde kuruldu.

Beylikdüzü Demir Romance'de yaşam başladı!

Demir İnşaat’ın 2013 yılında çalışmalarına başladığı Demir Romance projesinde yaşam başladı. Demir Romance’de gerçekleştirilen açılış organizasyonunda Işın Karaca, şarkılarını 2 bin kişilik Demir Romance sakinlerine söyledi.

Demir Romance'de yaşam başladı!

Demir inşaat'ın 2013 yılında çalışmalarına başladığı Demir Romance projesinde yaşam başladı.Demir inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, erken teslim geleneğine devam ettiklerini ve projeyi zamanında önce teslim etmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

Demir Romance yaşam coşkusu Haberi

Demir Romance yaşam coşkusu

Gecede bir konuşma yapan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Demir İnşaat olarak erken teslim geleneğine devam ettiklerini belirterek, Beylikdüzü'nün ilk ve tek akıllı ev projesinde akıllı bir yatırım yaparak ev sahibi olanlara hoş geldiniz dedi. 



Markalı konutun 31 yıllı köklü markası Demir İnşaat, Demir Romance projesini erken teslim etme başarısını düzenlenen özel gece ile kutladı. Temmuz ayında yapılan erken teslim sonrasında gerçekleştirilen ve 2 bin kişinin katıldığı açılış etkinlikte Türk pop müziğinin önemli vokallerinden Işın Karaca sahne aldı. Sunuculuğunu Vatan Şaşmaz'ın yaptığı gecede proje sakinleri doyasıya eğlenerek Demir Romance'de yaşamın başlamasını kutladılar. 


Düzenlenen gecede bir konuşma yapan Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Demir İnşaat olarak erken teslim geleneğine Demir Romance projesinde de devam ettiklerini ve projeyi zamanında...