26 / 07 / 2024

Demir Şarman anadolu etap

Demir Şarman anadolu etap

Brezilyalı Cutrale ortaklığındaki Anadolu Etap, arazi toplulaştırmayla büyüyecek. Genel Müdür Şarman, "Toplulaştırma Türkiye'yi tarımda zirveye taşır" dedi. Anadolu Etap, 23 bin dekar olan arazi büyüklüğünü 60 bine çıkaracak.

Demir Şarman kimdir? Nereli? Nerelerde çalıştı?

Anadolu Grubu, Holding A.Ş Tarım, Enerji ve Sanayi Grubu Başkanı Demir Şarman kimdir? Demir Şarman daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Demir Şarman'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Demir Şarman'nın hayatına dair merak edilenler.

Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi yıkılıyor!

Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi'nin depreme dayanıksız olduğu tespit edildi. Bu kapsamda okulun yıkılmasına karar verildi. Öğrenciler okul bahçesinde toplanarak bu kararı protesto etti. Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir öğrencilere açıklama yaptı.

Anadolu Grubu tarım, enerji ve gayrimenkul şirketlerini tek bir çatı altında topladı!

Anadolu Grubu'nun perakende, tarım, enerji ve gayrimenkul sektörlerinde hizmet veren şirketlerinin aynı yönetim altında toplanacağı Tarım, Enerji ve Sanayi Grubu Başkanlığına Demir Şarman seçildi.

Anadolu Bulvarı'nda gayrimenkul yatırımı değerleniyor!

CB Network gayrimenkul ve yatırım danışmanı Ümit Demir, Anadolu Bulvarı'na yapılan konut ve ofis projelerinin bölgenin değerini artırdığını söyledi. 

Demirland İnşaat, Anadolu Yakası'nı mesken tuttu!

1960 yılından kurulan Demir Şirketler Grubu, konut projelerindeki çalışmalarını Demirland İnşaat, adı altında inşa ediyor. Demirland İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'nı merceğine aldı .İşte tüm detaylar...

Avrupa Anadolu Demir Çelik Anonim Şirketi kuruldu!

Avrupa Anadolu Demir Çelik Anonim Şirketi Ayhan Demirkıran tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İnşaatta demir fiyatı sorunu yaşanıyor!

Demir fiyatlarının ithalat vergisinin düşürülmesine rağmen isyanı geri döndü emen teslimde 2 bin 500 TL’yi bulduğunu belirten İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Başkanı Tahir Tellioğlu, “Çözüm bulunamazsa, Anadolu’dan gelen iş bırakma çağrısına kulak verilecek” dedi

Muradiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne istinat duvarı!

Eğitime Yüzde Yüz Destek’ kampanyası kapsamında ilçedeki okullara yatırımlarını sürdüren Osmangazi Belediyesi, Muradiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bahçesine istinat duvarı örerken, öğrencilerin güvenliği için de bahçeyi demir ferforje ile kapladı.

Demir İnşaat Anadolu'da kentsel dönüşüme açılıyor!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Anadolu'da kentsel dönüşüm projelerine ağırlık vereceklerini açıkladı.

Tarsus Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatı ne durumda?

TARSUS Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, bölgenin en modern ve iddialı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatının en geç 2 ay içinde tamamlanacağını söyledi.

Demir İnşaat'tan 4 yeni proje!

İstanbul'da hayata geçirdiği projelerle tanınan Demir inşaat, yatırım rotasını Anadolu'ya çevirdi. İzmir ve Yalova'da iki proje geliştiren şirket, İstanbul Yakuplu ve Ukrayna'da planlanan projelerine toplam 1,5 milyar liralık yatırım yapacak.

Demir Romance Ağustos'ta teslim!

İstanbul Anadolu Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen Demir Romance Ağustos'ta teslim edilecek. Atatürk Havalimanı’na da 15 dakika uzaklıkta olan projede 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Demir Romance Konutları iletişim!

Demir Romance Konutları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan daire tiplerinden oluşuyor.

Demir Şarman anadolu etap Haberi

Demir Şarman anadolu etap

Anadolu Grubu, Özgörkey ailesi ve Brezilyalı meyve suyu devi Cutrale'yle 2009'da pazara giren Anadolu Etap, 23 bin dekar olan arazi büyüklüğünü 60 bine çıkaracak. TİGEM'den 30 yıllığına araziler kiralayarak yola çıkan şirket, şahıslardan da alım yaparak büyüdü. Şirketin Genel Müdürü Demir Şarman, tarımın önündeki en büyük engelin miras yoluyla bölünen araziler olduğunu söyledi. Hükümetin arazi toplulaştırma projesiyle önemli bir adım attığını vurgulayan Şarman, bu engel nedeniyle Türkiye'de büyük çaplı endüstriyel tarım deneyiminin eksik olduğunu belirtti. Şarman, "Arazi ölçeklerinin küçük olması nedeniyle işletmeler büyüyemiyor. Bu durum şirketimize de pahalıya patladı" dedi. 


220 MİLYON $ YATIRDI 

2009'dan bu yana 220 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını belirten Demir Şarman, bu rakamı 7 yılda 500 milyona çıkarmayı planladıklarını açıkladı. Bu işe girerken uzman bulmakta zorlandıklarını ve...