30 / 04 / 2024

demir ve demir dışı metallerde alüminyum

demir ve demir dışı metallerde alüminyum

Türkiye'nin ihraç ettiği demir ve demir dışı metaller ürün grubunda alüminyum özellikle Almanya ve Irak gibi ülkelerde başı çekiyor. Her geçen ay miktar ve değerde artış gösteren alüminyum ihracatta şampiyonluğu elden bırakmıyor.

İşeri İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İşeri İnşaat Malzemeleri Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Sönmez İşeri tarafından kuruldu.

Ayaztaş Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayaztaş Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Küçüköner tarafından kuruldu.

Valve İnşaat Demir Çelik iç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Valve İnşaat Demir Çelik iç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Yakup İşbilen tarafından kuruldu.

Arvin Demir İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arvin Demir İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Amir Baghejari tarafından kuruldu.

Güçlüsan Demir Çelik Kalıp Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güçlüsan Demir Çelik Kalıp Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaver Bozduman tarafından kuruldu.

Aslankaya Yapı Malzemeleri İnşaat Demir Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslankaya Yapı Malzemeleri İnşaat Demir Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Aslankaya tarafından kuruldu.

Esem Demir Çelik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esem Demir Çelik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Yegen tarafından kuruldu. 

Özerhan Yapı Malzemeleri Demir Çelik Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu!

Özerhan Yapı Malzemeleri Demir Çelik Sanayi ve Limited Şirketi Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Özer tarafından kuruldu.

Eva Demir Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eva Demir Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Yıldırım tarafından kuruldu.

Tuna Grup Hafriyat Nalburiye Demir Çelik İnşaat Hırdavat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tuna Grup Hafriyat Nalburiye Demir Çelik İnşaat Hırdavat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Tuna tarafından kuruldu.

Demed Demir Çelik Medikal İnşaat Malzemeleri Petrol Ürünleri ve Maden Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demed Demir Çelik Medikal İnşaat Malzemeleri Petrol Ürünleri ve Maden Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 240 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Gündoğdu tarafından kuruldu.

Saten İnşaat Demir Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Şirketi kuruldu!

Saten İnşaat Demir Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Sıvacı tarafından kuruldu.

Sernur Demir Çelik İnşaat ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sernur Demir Çelik İnşaat ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Aktaş tarafından kuruldu. 

demir ve demir dışı metallerde alüminyum Haberi

demir ve demir dışı metallerde alüminyum

2013 yılı toplamı 2,3 milyar dolar!


İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri verilerine göre, demir ve demir dışı metaller sektörü ihracatı, Ocak-Aralık 2013 döneminde 2012 yılının aynı dönemine göre yüzde 5,8'lik bir artışla 6,99 milyar dolar olarak gerçekleşti. Demir ve demir dışı metaller sektörü ihracatının toplam ihracattaki payı Ocak-Aralık 2013 dönemi itibariyle yüzde 4,5 oranında gerçekleşti. 


Ürün grubu bazında bakıldığında Ocak-Aralık 2013 döneminde en çok ihraç edilen ürünlerde; 2,33 milyar dolarla alüminyum ürünler birinci sırada yer alıyor. 


Ocak ayında yaklaşık 200 milyon dolar!


2014 yılının ilk ayında İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği'nin ihracatı 609.4 milyon dolar olarak gerçekleşti. Sektör ihracatı geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 15 artış kaydederken, Türkiye ihracatı içindeki payı yüzde 5 olarak gerçekleşti. Madde grubu bazında...