10 / 05 / 2024

demirci belediyesi

demirci belediyesi

Yaşamın hareketliliğini devam ettirmek amacı ile önemli bir çalışma gerçekleştiren Manisa Demirci Belediyesi Kültür Merkezi binası yaptırdı...

Manisa Demirci sağlıklı altyapıya kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Demirci’nin Çataloluk Mahallesi’nin içme suyu şebekesini yenilemesinin ardından, mahalleye 5 bin 700 metre uzunluğunda sağlıklı kanalizasyon altyapısı kurmak için de çalışmalarına başladı.

Manisa Demirci'ye kiraz alım merkezi inşa edildi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci ilçesine bağlı Danişmentler ve Kışlak mahallelerine kiraz alım merkezi inşa etti.

Manisa Demirci İtfaiyesi’nin temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 17 ilçede itfaiye amirliği ve müfreze çalışmaları devam ederken, Demirci merkez İtfaiye Amirliği’nin temeli de atıldı. Kısa sürede tamamlanması hedeflenen çalışmanın ardından Demirci İtfaiyesi’nin modern bir görünümle hizmet vereceği belirtildi.

Manisa Demirci Otogarı hizmete açıldı!

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin yaklaşık 1 milyon TL bedelle yenileme çalışmaları başlattığı Demirci Otogarı, bayram öncesi tamamlanarak, Demircililerin kullanımına sunuldu.

Manisa Demirci'nin yolları genişletiliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci ilçesine bağlı Kışlak, Yavaşlar, Elek Mahalleleri tarafından ortak kullanılan ve dar olması nedeniyle trafik açısından tehlike oluşturan yolda yaptığı genişletme çalışmasıyla vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı.

Manisa Demirci yolları yenileniyor!

İL genelinde yoğun bir asfaltlama çalışması yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci ilçesindeki çalışmalarına Kılavuzlar-Çataloluk Mahallesi arasındaki 15 kilometrelik yolla devam etti.

Manisa Demirci'de yollar yenileniyor!

Manisa il genelinde yoğun bir asfaltlama çalışması yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci ilçesindeki çalışmalarına Kılavuzlar-Çataloluk Mahallesi arasındaki 15 kilometrelik yolla devam etti.

TOKİ Manisa Demirci 94 konut başvuruları başlıyor!

TOPLU Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Demirci Belediyesi işbirliği ile Demirci'de emekli vatandaşlar için inşa edilen 94 adet konut için başvuruların 14-31 Mart tarihleri arasında alınacağı bildirildi.

Manisa Demirci'ye Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci ilçesine Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi kazandırmak için çalışmalarına başladı. 20 dönümlük alanda bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı içerisindeki taş binanın yıkılmasının ardından inşaat çalışmaları başlayacak.

Demirci Meydan projesinde son durum ne?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Demirci’ye yapılacak Demirci Meydan ve Yeraltı Otoparkı ile ilgili olarak Demirci Belediyesi’nin 05.11.2015 tarihli Belediye Meclisi toplantısında alınan kararlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Halil Memiş: Demirci Meydan projesi engellenmek isteniyor!

Halil Memiş, Demirci’ye yapılacak Demirci Meydan ve Yeraltı Otoparkı ile ilgili olarak Demirci Belediyesi’nin 05.11.2015 tarihli Belediye Meclisi toplantısında alınan kararlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Etimesgut Belediyesi'nin bütçesi 240 milyon TL oldu!

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirci başkanlığında toplanan meclis 10 günlük bütçe maratonunu tamamladı. Etimesgut Belediyesi'nin 2016 yılı bütçesi geçen yıla göre yüzde 20 artarak 240 milyon TL oldu.

Çayırova Belediyesi arsa satışı hakkında açıklama yaptı!

Çayırova Belediyesi Temmuz ayı Meclis toplantısında tartışmalara neden olan arsa satışıyla ilgili açıklama yaptı. Başkan Demirci tarafından yapılan açıklamada satışın yasalara uygun olduğu kaydedildi.

demirci belediyesi Haberi

demirci belediyesi

Yaşamın hareketliliğini devam ettirmek amacı ile önemli bir çalışma gerçekleştiren Manisa Demirci Belediyesi Kültür Merkezi binası yaptırdı. 2.287.000.00 TL bedel ile yaptırdığı binayı hizmete...