02 / 05 / 2024

Demirdöven Barajı bakım onarım işi

Demirdöven Barajı bakım onarım işi

DSİ 8. Bölge Müdürlüğü, Demirdöven Barajı'nın bakım ve onarım işini 29 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor. Söz konusu bakım onarım işi 40 gün sürecek.

Has Güven İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Has Güven İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Soner Özcan tarafından kuruldu.

Erzurum Demirdöven DAP projesi için acele kamulaştırma!

Demirdöven Projesi (DAP) Kapsamındaki Pasinler Tımar Regülatör Sulaması İşinin Yapımı Amacıyla Bazı Taşınmazların acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kocaeli'de modern bakım merkezi inşa edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra ’da modern bir hayvan rehabilitasyon ve bakım merkezi oluşturdu. Sokaklarda yaralanan ve hasta olan hayvanlar bu merkezde iyileştirilerek tekrar sokağa salınıyor.

Asansör bakımında neler yapılır?

Asansör için garanti süresi boyunca aylık bakım ve servis hizmetlerinin asansörü monte eden veya onun yetkili servisi tarafından yapılması gerekiyor. Peki, asansör bakımında neler yapılır? İşte asansör bakımında dikkat edilmesi gerekenler..

Asansör bakımını kim öder?

Bir binada asansör bulunması halinde, yıllık olarak bakım ve onarımlarının yapılması gerekiyor. Peki, asansör bakım yönetmeliği gereğince asansör bakımını kim öder? Asansör bakım bedelinin ödenmesi ile ilgili esaslar...

Asansör bakımı ne kadar sürede yapılmalı?

Asansör Yönetmeliği kapsamında monte edilmiş asansörleri ve aynı Yönetmeliğin yürürlüğe girmesinden önce monte edilmiş ve halen faal olan asansörleri kapsayan asansör bakımı ve işletmesi yönetmeliği gereğince, asansör bakımı ne kadar sürede yapılmalı?

Asansör bakım sözleşmesi örneği!

Asansör bakım sözleşmesi, asansörün bakımı için apartman yöneticisi ve yüklenici firma arasında imzalanan sözleşme olarak karşımıza çıkıyor. Peki, asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır? Asansör bakım sözleşmesi örneği..

Asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır?

Asansör bakım yönetmeliği gereğince, asansörü monte eden veya onun yetkili servisi, monte edilen asansör için garanti süresi boyunca aylık bakım ve servis hizmetlerini vermek zorunda oluyor. Peki, asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır?

Ulaşlı Mezarlık alanında bakım çalışması gerçekleştirildi!

Gölcük Belediyesi Mezarlık işleri Müdürlüğü ekipleri bir süre önce başlattıkları genel bakım ve temizlik çalışmalarını başarıyla sürdürüyor. Bu yönde yapılan çalışmaların bir yenisi Gölcük Belediyesi Ulaşlı Mezarlığında gerçekleştirildi.

Demirdöven Barajı'nın onarım işi 29 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

DSİ 8. Bölge Müdürlüğü, Demirdöven Barajı'nın bakım ve onarım işini 29 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor. Söz konusu bakım onarım işi 40 gün sürecek.

Boğaziçi Yönetim Site Müdürleri asansör bakımı gündemi ile toplandı!

Marmara Bölgesinde yönetim hizmeti sunulan tüm sitelerim her ay mali ve idari işlerinin görüşüldüğü site müdürler toplantısında bu ay Asansör Bakımı ve Kontrolleri masaya yatırıldı.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki sahaların bakım ihalesi 26 Eylül'de!

İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu; Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki ana saha, ek stadyum ve antrenman sahalarındaki 14 bin 500 metrekarelik alandaki bakım işini ihaleye çıkarıyor.

Sulhi Dönmezer Eğitim Merkezi bakım onarım işi ihaleye çıkıyor!

İKN Ceza İnfaz Kurumları Sulhi Dönmezer Eğitim Merkezi'nde tadilat ve bakım onarım işi projelerinin hazırlanması işini 22 Eylül 2014 tarihinde saat 09.00'da ihaleye çıkarıyor.

Demirdöven Barajı bakım onarım işi Haberi

Demirdöven Barajı bakım onarım işi

DSİ 8. Bölge Müdürlüğü, Demirdöven Barajı'nın bakım ve onarım işini ihaleye çıkarıyor. Söz konusu bakım onarım işi 40 gün sürecek. 


İhalesi; 29 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00'da Orgeneral Demircioğlu Caddesi DSİ 8.Bölge Müdürlüğü Yakutiye'de yapılacak. 



İHALE İLANI:


DEMİRDÖVEN BARAJ BAKIMI DSİ 8.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 578928


DEMİRDÖVEN BARAJI BAKIM ONARIM İNŞAATI


DSİ 8. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ERZURUM


Demirdöven Barajı Bakım Onarım İnşaatı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.


İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


İhale Kayıt Numarası :2014/118033


1- İdarenin


a) Adresi :K. Karabekir Mah. Org. Demircioğlu Cad. 25100 YAKUTİYE/ERZURUM


b) Telefon ve faks numarası :4422331505 - 4422336422


c) Elektronik Posta Adresi :[email protected]


ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi :https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/


2- İhale konusu yapım işinin


a) Niteliği, türü ve miktarı :Yapım İşi...