29 / 04 / 2024

Demirland GYG

Demirland GYG

William Turner ve Demirland GYG A.Ş.’nin ortak projesi Çengelköy Park Evleri’nde satışlar devam ediyor. Yatırım değeri 250 milyon dolar olan projede, teslimlerin 2016’da...

Çengelköy Park Evleri'nde villa sayısı azaldı, konaklar arttı!

Çengelköy Park Evleri'nde villalar ilgi görmeyince proje değiştirildi. Villalar azalarak bahçe ve çatı dubleksti konaklara dönüştürüldü. Projedeki 27 villa ve 116 dubleksin yüzde 40'ı satıldı.

Çengelköy Park Evleri'nin yatırım değeri 250 milyon dolara ulaşıyor!

William Turner ve Demirland GYG A.Ş.’nin ortak projesi Çengelköy Park Evleri, boğazın tarihi semtlerinden biri olan İstanbul’un incisi Çengelköy’de sakinlerini bekliyor.

Makro Gyg Gayrimenkul İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makro Gyg Gayrimenkul İnşaat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Turgay Çelik tarafından kuruldu.

Alaz Gyg Yapı Ve Limited Şirketi kuruldu!

Alaz Gyg Yapı Ve Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Fatih Çelik ve Sefa Celep ortaklığında kuruldu.

Capital Ticaret Merkezi'nin yüzde 90'ı tamam!

Güler GYG, Mersin kent merkezinde 4 ilçenin kesişim noktasındaki ofis projesi Capital Ticaret Merkezi’nin yüzde 90’ını tamamladı. Şirket bu projesiyle 2018 yılında Türkiye’nin ve Avrupa’nın en iyi ofis projeleri ödüllerini almıştı.

Demirland İnşaat projeleri ulaşım kolaylığı sağlıyor!

Demirland İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'nda proje üretmeye devam ediyor. Projeler Göztepe Tren İstasyonu ve metro istasyonu yanı başında yer alıyor. 

Demirland Korman Apartmanı fiyat listesi!

Demirland Korman Apartmanı fiyat listesi 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor. Projede toplam 39 konuta yer veriliyor...

Demirland Korman Apartmanı fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yükselen Demirland Korman Apartmanı'nda 39 adet daire bulunuyor. Proje 13 katlı tek blok halinde yükseliyor. İşte Demirland Korman Apartmanı fiyatları..

Demirland İnşaat Tayman Apartmanı fiyat!

16 katlı tek blok şeklinde yükselen Tayman Apartmanı 32 adet daireden meydana geliyor. Tayman Apartmanı Fenerbahçe'de yükseliyor.  İşte Demirland İnşaat Tayman Apartmanı fiyat listesi...

Göztepe Dergah Apartmanı fiyat!

60 daireden meydana gelen Dergah Apartmanı, 15 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Proje Demirland İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte Göztepe Dergah Apartmanı fiyat listesi...

Demirland Sefa Apartmanı fiyatları!

1960 yılından kurulan Demir Şirketler Grubu konut projelerini Demirland İnşaat adı altında hayata geçiriyor. Demirland İnşaat'ın İstanbul Anadolu Yakası'nda bir çok projesi bulunuyor. 

Demirland İnşaat, Anadolu Yakası'nı mesken tuttu!

1960 yılından kurulan Demir Şirketler Grubu, konut projelerindeki çalışmalarını Demirland İnşaat, adı altında inşa ediyor. Demirland İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'nı merceğine aldı .İşte tüm detaylar...

İGYG İstanbul Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

İGYG İstanbul Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Danışmanlık ve İnşaat Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi 60 milyon TL sermaye ile bugün açıldı.

Demirland Mühendislik Yapı Teknik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirland Mühendislik Yapı Teknik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Bülent Huvaj imzasıyla kuruldu.

Adana Ziyapaşa Concept projesi 2018'de teslim!

Yamaç Gayrimenkul Yapı Geliştirme (Yamaç GYG), Adana kent merkezinde üç ay önce temelini attığı Ziyapaşa Concept yükselmeye devam ediyor.

Demirland GYG Haberi

Demirland GYG

Yatırım değeri 250 milyon dolar olan projede, teslimlerin 2016’da yapılacağını söyleyen Çengelköy Park Yönetim Kurulu Üyesi ilker Dönmez, “2013 yılının ikinci yarısında temeli atılan projemizdeki rezidansların Ocak 2016’da, villaların ise Ağustos 2016’da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Rezidansın yüzde 60’ının, villa ve konakların yüzde 40’ının satışı da gerçekleştirildi” dedi. 


Çengelköy’de 65 dönüm arazi üzerinde yükselen projede, 27 villa, 116 çatı ve bahçe dubleksi ile 73 rezidans daire ve bir butik Çarşı bulunuyor. Dönmez, Çengelköy Park Evleri ile sokakları, dükkanları ve komşularıyla bütün bir mahalle   oluşturulduğunu belirtirken, “Çengelköy Park Evleri, İstanbul’da yeni bir projenin uygulanabileceği, Boğaz’a bakan en büyük arsa üzerinde inşa ediliyor, komşuluk ilişkilerini geliştirmek isteyenlere hitap eden bir proje” diye...