08 / 05 / 2024

Demirler Hafriyat Nakliyecilik İnşaat iletişim

Demirler Hafriyat Nakliyecilik İnşaat iletişim

Demirler Hafriyat Nakliyecilik İnşaat Madencilik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahsun Demir tarafından kuruldu.

Demirler Hafriyat Nakliyecilik İnşaat Madencilik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirler Hafriyat Nakliyecilik İnşaat Madencilik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahsun Demir tarafından kuruldu.

Demirler Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Demirler Hafriyat İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 80 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Demir ve Volkan Demir ortaklığında kuruldu.

Yağızsan İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağızsan İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Yağız tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da Başakşehir, Şahintepe Mahallesi, Türker Caddesi'nde kuruldu.

Söz Mühendislik İnşaat Taahhüt Nakliyat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söz Mühendislik İnşaat Taahhüt Nakliyat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Öztürk, İlker Açıkalın tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da kuruldu.

Kocaeli Alikahya Stadı'nın hafriyat çalışmaları tamamlandı!

TOKİ tarafından Alikahya'ya yapılacak olan yeni stadyumla ilgili 4 ay süren hafriyat çalışmaları sona erdi. Kısa bir süre içerisinde inşaata başlanacak. bu arada resmi temel atma töreni için de hazırlık yapılıyor.

Başarı Hafriyat Nakliyat İnşaat Turizm ve Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Hafriyat Nakliyat İnşaat Turizm ve Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Metin Ordu, Cemal Ordu tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da Bağcılar'da kuruldu.

B.İ.K.O.M.T.İnşaat Hafriyat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B.İ.K.O.M.T.İnşaat Hafriyat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Evrim Günal tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Haziran'da Başakşehir'de kuruldu.

Aslider İnşaat Malzemeleri ve Hafriyat Nakliyat Temizlik Maddeleri Plastik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslider İnşaat Malzemeleri ve Hafriyat Nakliyat Temizlik Maddeleri Plastik Hammadde Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erkan Mültefit tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 18 Haziran'da kuruldu.

Minaz Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Metal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minaz Yapı İnşaat Hafriyat Nakliyat Metal Ticaret Limited Şirketi, Coşkun Minaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da Bağcılar, Çınar Mahallesi, 13. Sokak'ta kuruldu.

Sun Hafriyat Nakliyat İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sun Hafriyat Nakliyat İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şükrullah Sun tarafından 750 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Haziran'da Pendik, Velibaba Mahallesi'nde kuruldu.

Sevgi Konuk Beykoz'da kaçak hafriyat dökenlere karşı mücadele ediyor!

Beykoz' daki evinin karşısına hafriyat ve moloz getirip döken plakasız kamyonları tek tek not ederek suç duyurusunda bulunan Sevgi Konuk tehditlere rağmen boyun eğmediğini söyledi...

Global Hafriyat İnşaat Kimya Elektrik Metal Ürünleri Tekstil Sanayi İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Hafriyat İnşaat Kimya Elektrik Metal Ürünleri ve Tekstil Sanayi İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Şengül tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Ekkur Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekkur Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tülay Ekmek, Hüseyin Kuralay tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Haziran'da Beylikdüzü, Gürpınar Mahallesi'nde kuruldu.

Demirler Hafriyat Nakliyecilik İnşaat iletişim Haberi

Demirler Hafriyat Nakliyecilik İnşaat iletişim

Demirler Hafriyat Nakliyecilik İnşaat Madencilik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahsun Demir tarafından kuruldu.

Demirler Hafriyat Nakliyecilik İnşaat Madencilik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
DEMİR - ÇELİK a. Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç,külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. b. Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatını yapmak. HAFRİYAT a-Her nevi dekapaj hafriyat işerinin yapılması yüklenmesi ve nakliyesinin yapılması NAKLİYAT a. Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu yapmak. b. Şirket faaliyeti ile...