04 / 05 / 2024

demirli bostancı

demirli bostancı

Geçtiğimiz günlerde sizlere Kadıköy'ün mahallelerinden Göztepe'de satışa çıkacak projelerden bahsetmiştik. Fikirtepe projelerinden de önümüzdeki günlerde bahsedeceğiz. Şimdilik Kadıköy'ün geri kalan mahallelerinde durum nedir, haberimizde yer verdik

Akiş GYO Bostancı Ak Apartmanı'ndan daire aldı!

Akiş Gayrimenkul Ytaırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bostancı Ak Apartmanı' ndan daire aldı

Seam Demirli İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Seam Demirli İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Fuat Dindar Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 19 Eylül 2014 tarihinde kuruldu.

Demirli Yapı Twinstar'da 2 bin 300 TL'den başlayan taksitlerle!

Demirli Yapı Twinstar projesinde yer alan dairelerin taksitleri 2 bin 300 TL'den başlangıç gösteriyor. Demirli Yapı Twinstar'da 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konut seçenekleri bulunuyor.

Demirli Yapı Twinstar Yakacık projesi!

İçinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinin ulunduğu ve konut büyüklüklerinin 84 ile 251 metrekare arasında değiştiği Demirli Yapı Twinstar Yakacık projesi detayları...

Demirli Mesken İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demirli Mesken İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Şeref İbrahim Demirli Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL'lik sermaye ile 4 Eylül'de Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi'nde kuruldu.

Akiş GYO Bostancı Arsa Değerleme Raporu'nu yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Bostancı Arsa Değerleme Raporu'nu yayınladı.

1942 yılında Kadıköy Bostancı'da 56 metrekare arsa 256 liraya satılacakmış!

İstanbul Defterdarlığı'nın 1942 yılında verdiği ilanda Kadıköy Bostancı Yazmacı Sokak'ta 6 parça arsa satılacakmış. 52 metrekare arsa 152 liraya, 56 metrekare arsa ise 256 liradan satışa çıkarılmış.

Kadıköy Bostancı'ya otel geliyor, imar planı askıda!

Kadıköy Bostancı Mahallesi'nde Bostancı Kayıkçı Limanı ve Bostancı Plajı'nın arkasında yer alan alan turizm tesis alanının 1/1000 ölçekli imar planı bugün Kadıköy Belediyesi'nde askıya çıkarıldı. İşte o imar planı...

Lavazza Bostancı şubesi kapandı!

Bağdat Caddesi Bostancı yakınlarındaki Lavazza kahve şubesine gitmek isteyenler girişte şok oldular. Şubeye girişte, 'Tadilat yok. Taşınmıyoruz da… Battık!' yazısı yazıyordu.Lavazza Bostancı şubesi kapandı.

Kılıçoğlu Group Pendik ve Bostancı'da dönüşüme başlıyor!

Kılıçoğlu Group, kentsel dönüşüm projelerine için düğmeye bastı. ilk etapta Bostancı ve Pendik'i seçen Kılıçoğlu, Kozyatağı, Levent ve Ümraniye'de yeni arsalar için görüşmeye başladı.

Kılıçoğlu, Pendik ve Bostancı'da dönüşüme başlıyor!

Kılıçoğlu, kentsel dönüşüm projelerine başlıyor, ilk etapta Bostancı ve Pendik'i seçen Kılıçoğlu; Kozyatağı, Levent ve Ümraniye'de yeni arsalar için görüşüyor. Projede toplam 30 bin metrekare inşaat alanı olacak.

Eskidji Bostancı Şubesi'nden beyaz eşya kampanyası!

Gayrimenkul alım satımında daha önce benzerine rastlanmamış bir kampanya. 1 Temmuz 2014 tarihi itibariyle hizmet vermeye başlayan Eskidji Bostancı Şubesi' nde özel bir kampanya uygulanıyor...

Dudullu - Ataşehir - Bostancı Metro Hattı imar planı askıda!

İstanbul'un Anadolu yakasında hayata geçirilecek Dudullu-Ataşehir-Bostancı-Metro Hattı'na ilişkin 1/5000 ölçekli imar plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı. İşte Dudullu - Ataşehir - Bostancı Metro Hattı'nın detayları...

demirli bostancı Haberi

demirli bostancı


1-) Demirli Bostancı yakında satışta!


Demirli Bostancı projesi, Kadıköy Bostancı'da yer alıyor. Demirli Yapı'nın yakında satışa çıkaracağı projede 16 daire ile 7 dükkan yer alıyor.


Demirli Bostancı projesinde yer alan 3+1 konutlar 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor. Minibüs yolundaki projede teslimleri Şubat 2015'te yapılacak.  


Demirli Bostancı görsel:




Demirli Bostancı iletişim

Telefon: 444 36 75 

Web Adresi: www.demirliyapi.com.tr


2-) DKY İnşaat'tan kentsel dönüşüm projesi!


DKY İnşaat'ın satışa çıkaracağı Kadıköy projesi ise Suadiye Bölgesi'nde yer alıyor. Yeniden Suadiye projesi, kentsel dönüşüm kapsamında yükselecek. 


Yeniden Suadiye görsel