26 / 07 / 2024

Demirtaş Camii kaba inşaatı

Demirtaş Camii kaba inşaatı

Osmangazi Belediyesi’nin desteğiyle inşa edilen Demirtaş Camii, tüm ihtişamıyla ortaya çıkıyor. Modern mimari çizgiler kullanılarak inşa edilen caminin kaba inşaatı tamamlanırken, iç de dış cephe çalışmalarında ise sona gelindi.

Taksim Camii'nin son hali görüntülendi!

Taksim Camii'nin son hali görüntülendi. Caminin kaba inşaatı tamamlandı ve minarelerinin külahları yerine konuldu...

Ordu Hz Bilal Camii'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen, Hz. Bilal Camii'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Osmangazi Demirtaş Merkez Cami açıldı!

Osmangazi Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Demirtaş Merkez Camii, düzenlenen törenle açıldı. Yaklaşık 2 bin 500 kişilik camii, özellikle mimarisi ile dikkat çekti.

Arnavutköy Halid Bin Velid Camii'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Arnavutköy ilçesinin Haraççı Mahallesi’nde yapımı devam eden Halid Bin Velid Camii’nin dış mantolama çalışmalarına geçildi.

Çamlıca Camii'ndeki çalışmalar havadan görüntülendi!

Küçük Çamlıca Tepesi’nde inşa edilen Çamlıca Camii'ndeki son gelişmeler havadan görüntülendi. Havadan çekilen görüntülerde caminin 6 minaresinin kaba inşaat çalışmalarının sona gelindiği görüldü.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Alanya Belediyesi tarafından yapımına başlanan Demirtaş Düğün Salonu ve Kültür Merkezi’nin çalışmaları hızla devam ediyor.

Gebze Arapçeşme Camii'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Vatandaşların çalışmalara ilişkin görüş ve önerilerini de dinleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, devam eden camii inşaatının son durumu hakkında da bilgi aldı.

Üsküdar Çamlıca Camii'nin kaba inşaatı tamamlandı!

6 Ağustos 2013 tarihinde yapımına başlanan Üsküdar Çamlıca Camii'nin kaba inşaatı tamamlandı. Çalışmalar kapsamında camiinin 6 minaresi tamamlandı.

Bursa Müşküle Köyü Camii'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Müşküle Köyü’nde inşaat çalışmalarını inceledi. Başkan Altepe, Müşküle Köyü’ndeki tarihi caminin,inşaat çalışmalarına başlandığını ve kaba inşaatın tamamlandığını söyledi.

Adıyaman Sahabe Camii ve Külliyesi inşaatı devam ediyor!

Vali Mahmut Demirtaş, Vali Yardımcısı Murat Süzen’le birlikte Adıyaman’da manevi bir atmosferin oluşmasına öncülük edecek Sahabe Caminde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, camii şerifin son durumu ve yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Muş 1071 Kümbet Camii'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Malazgirt Derneği ve Malazgirt Camilerini Yapma ve Yaşatma Derneği'nin organizasyonunda başlatılan çalışmalar neticesinde caminin kaba inşaatı bitti. Selçuklu mimarisine uygun olarak yaptırılan 1071 Kümbet Camii iki minareli olarak inşa edildi.

Bursa Timurtaş Paşa Camii'nin minaresi restore edilecek!

Bursa’daki ilginç mimarisi ile dikkat çeken 618 yıllık Timurtaş Paşa Camii ile minaresi arasından yol geçiyor. Demirtaşpaşa Mahallesi Muhtarı İhsan Tozaklı, yazışmalar sonucunda cami minaresinin restore edileceğini belirtiyor.

Çamlıca Camii'nin inşaatından son görüntüler!

Cumhuriyet tarihinin en büyük camisi olacağı belirtilen Çamlıca Camii'nin kaba inşaatının büyük bir bölümü tamamlandı. Caminin mimari özellikleri, mimari şekli vev renkleri de ortaya çıkmaya başladı. İşte caminin inşaatından son görüntüler;

Demirtaş Camii kaba inşaatı Haberi

Demirtaş Camii kaba inşaatı

Osmangazi Belediyesi’nin, Demirtaş Meydan Projesi kapsamında yenisi inşa edilen Demirtaş Merkez Camii, tamamlandığında modern sivil mimari örneklerinden biri olacak. İbadete girmek için gün sayan Demirtaş Merkez Camiinin inşaatını gezerek incelemelerde bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Demirtaş Merkez Camii’nin yetersiz kaldığı ve genişletilmesiyle ilgili vatandaşımızdan talepler geldi. Bizde vatandaşımızın isteklerine kulak vererek, Demirtaş’a sadece Osmangazi’nin değil, Bursa’nın önemli mimari eserlerinden biri olacak modern bir cami kazandırmak için harekete geçtik. İnşaatı büyük ölçüde tamamlanan camimizi ibadete açmak için gün sayıyoruz” dedi.



Demirtaş Camii’nin, özellikle titanyum alaşımlı çinkoyla kaplanan kubbesinin ihtişamıyla öne çıktığını kaydeden Başkan Dündar, “Demirtaş’a günümüz modern mimari çizgilerinin kullanıldığı orijinal bir eser inşa ediyoruz. Çelik ve betonun bir arada kullanıldığı Demirtaş Camii, her açıdan özel bir çalışma oldu. Camimizi...