15 / 05 / 2024

Demirtaş Kavşağı açıldı mı

Demirtaş Kavşağı açıldı mı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan Demirtaş Kavşağı ile kent içi ulaşımda önemli bir düğümün daha çözüldüğünü söyledi.

Bursa Demirtaş Kavşağı hizmete açıldı!

35 milyon TL harcanarak yaptırılan Demirtaş Kavşağı hizmete açıldı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kullanıma açılan Demirtaş Kavşağı’yla birlikte kent içi ulaşımda bir kördüğümün daha çözüldüğünü söyledi.

Demirtaş Kavşağı araç trafiğine açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 35 milyon TL harcanarak yaptırılan Demirtaş Kavşağı, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından araç trafiğine açıldı.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Yez Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yez Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ergin Demirtaş tarafından açıldı.

Astaş Emlak Alım-Satım İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Orhanlı Şubesi açıldı!

Astaş Emlak Alım-Satım İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Orhanlı Şubesi Tuzla’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Demirtaş tarafından açıldı.

Antalya Serbest Bölge Kavşağı açıldı! 

Batı Antalya yönüne gidecek misafirlerle Batı Antalya ilçelerinden gelen araçların şehir merkezine giriş yaptığı en önemli geçiş güzergahı olan Serbest Bölge Kavşağı, trafiğe açıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu trafiğe açıldı!

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde bulunan Kurtköy-Liman kavşakları liman bağlantı yolu üzerindeki V07 viyadüğü ve Liman-Sevindikli kavşakları trafiğe açıldı. Yap-işlet-devret modeliyle hayata geçirilen projeyle trafiğin rahatlaması planlanıyor.

Tekfen'in Katar Al Khor Expressway projesi açıldı!

Tekfen İnşaat’ın yapımını üstlendiği Katar Al Khor Expressway’in, ana yol ve 3 kavşağı Katar Başbakanı Abdullah Bin Nasser Bin Khalifa Al Thani tarafından hizmete açıldı...

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açıldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş’ta 15 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açıldı.

Gökalp Proje Müşavirlik Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Gökalp Proje Müşavirlik Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Demirtaş tarafından açıldı. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun bir bölüm daha trafiğe açıldı!

Kuzey Marmara Otoyolu kapsamında, Kurtköy-Liman Kavşağı ile Liman Kavşağı-Demirciler Kavşağı arasındaki bölüm açıldı...

Osmangazi Demirtaş Merkez Cami açıldı!

Osmangazi Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Demirtaş Merkez Camii, düzenlenen törenle açıldı. Yaklaşık 2 bin 500 kişilik camii, özellikle mimarisi ile dikkat çekti.

Mahmutbey Batı Kavşağı uygulama projesi askıda!

Başakşehir ilçesi Mahmutbey Batı Kavşağı Bahçeşehir girişi arası Tem Kuzey Güney Yollarına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli tek yön uygulama projesi bugün askıya çıkarıldı.

Kepez Katlı Kavşak Projesi'nin ilk etabı açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kent ulaşımına büyük katkı sağlayacak olan Kepez Katlı Kavşak Projesi’nin ilk etabı olan Sakarya Kavşağı trafiğe açıldı.

Bursa Demirtaşpaşa İlkokulu için son bina da yıkıldı!

Bursa'da hayata geçirilecek olan Demirtaşpaşa İlkokulu alanında yer alan 4 katlı son binanın da yıkımına başlandı.

Demirtaş Kavşağı açıldı mı Haberi

Demirtaş Kavşağı açıldı mı


Bursa’yı daha ulaşılabilir bir kent haline getirme hedefiyle kent içi ulaşımda düğümleri bir bir çözen Büyükşehir Belediyesi tarafından, Yakın Doğu Çevre Yolu üzerinde inşa edilen ve Bursa’nın en büyük köprülü kavşağı olan Demirtaş Kavşağı, törenle hizmete açıldı. Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin açılışını birlikte yaptığı Demirtaş Kavşağı, 80 bin metrekarelik alanı ve 8 kol ve 4 ana akstan oluşan 5 kilometre uzunluğuyla kent içi ulaşıma nefes aldırıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, törende yaptığı konuşmada, Bursa’nın ulaşımına Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımlarla köklü çözümler üretildiğini söyledi. Yakın Doğu Çevre Yolu’nun Demirtaş sapağında yer alan ışıkların trafiği alt üst ettiğini, çevre yolunu adeta kullanılamaz hale getirdiğini hatırlatan Başkan Altepe, “Bölgede uzun...