19 / 05 / 2024

demiryolu ring sefer

demiryolu ring sefer

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, sağlıklı bir rekabet ortamından hiçbir zaman kaçmadıklarını belirterek, "Her alanda rekabet etmeye hazırız" dedi...

İzmir Aliağa limanları demiryolu ile Anadolu'ya bağlanıyor!

Aliağa'nın Nemrut Körfezi'ndeki liman ve iskelelerini ring hatla Biçerova istasyonundan Menemen-Aliağa demiryolu hattına bağlayacak projede rayların döşenmesine başlandı.

Türkiye'nin ilk demiryolu konseptli OSB'si Sivas'a kuruluyor!

Her parselinden demiryolu hattının geçeceği ve çoğunluğu demiryolu sektöründe üretim yapacak firmaların yer alacağı 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde arsa tahsislerine bu yıl başlanması planlanıyor

2015'te 9 milyar liralık demiryolu altyapısı yatırımı yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, "Geçen yıl 5,4 milyar liralık demiryolu altyapısı için yatırım gerçekleştirdik. 2015'te de 9 milyar liralık yatırım yapacağız" dedi.

Etiyopya'da Hara Gabaya Demiryolu Projesi'nin temeli atıldı!

Etiyopya’da, Türk firması Yapı Merkezi Holding’in inşa edeceği 1.7 milyar dolarlık “Awash Waldia - Hara Gabaya Demiryolu Projesi” için temel atma töreni düzenlendi.

Etiyopya'ya 1.7 milyar dolarlık demiryolu

Yapı Merkezi'nin 2012 yılında Etiyopya'da ihalesini kazandığı 391 km'lik demiryolu projesinin temelleri atıldı. 5 bin işçinin çalışacağı, 1.7 milyar dolarlık proje, 4 yılda tamamlanacak

Yapı Merkezi Holding'in Etiyopya demiryolu projesinin temeli atıldı!

Etiyopya'da, Türk firması Yapı Merkezi Holding'in inşa edeceği 1,7 milyar dolarlık 'Awash Waldia-Hara Gabaya Demiryolu Projesi' için temel atma töreni düzenlendi.

Dünyanın 3. büyük demiryolu fuarı Eurasia Rail 5-7 Mart'ta!

İstanbul Fuar Merkezi’nde 05-07 Mart tarihleri arasında, Türkel Fuarcılık tarafından eş zamanlı konferans ve seminerle organize edilecek olan Eurasia Rail Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı düzenleniyor..

HST Demiryolu Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

HST Demiryolu Sistemleri Limited Şirketi 3 Şubat 2015'te, 250 bin TL sermaye ile, Serkan Tekkeşin Müdür Temsil ve İlzama Tekisi ile, Kadıköy Sahrayı Cedit Mahallesi'nde kuruldu.

Şehir Hatları sefer iptali 1 Şubat 2015!

Şehir Hatları'nın internet sitesinde yer alan açıklamaya göre; Lodos nedeniyle Adalar-Kabataş, Adalar-Bostancı, Kadıköy-Eminönü, Kadıköy-Karaköy, Kadıköy-Beşiktaş ile Anadolu Kavağı-Sarıyer (ring) yönündeki tüm seferlerin iptal edildiği belirtildi.

İDO sefer iptali 1 Şubat 2015!

İDO'dan yapılan açıklamaya göre İstanbul'da etkili olan şiddetli lodos nedeniyle İDO, bu sabah yapılacak bazı seferlerini iptal etti. İşte İDO sefer iptali 1 Şubat 2015...

İDO yarıyıl tatili için sefer sayısını 944'e çıkardı!

İDO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, sömestir tatilinin, bayram tatili yoğunluğunda geçeceğini öngörerek hazırlıklarını tamamlayan İDO, iki hafta boyunca birçok hattında ek sefer yapacak..

İDO yarıyıl tatilinde bazı hatlarda ek sefer yapacak!

İDO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, sömestir tatilinin, bayram tatili yoğunluğunda geçeceğini öngörerek hazırlıklarını tamamlayan İDO, iki hafta boyunca birçok hattında ek sefer yapacak.

Çin'e mermer ihracatında entegre demiryolu formülü!

Arkas Lojistik, Denizli'de alternatif çözümler üretmeye devam ediyor. Forwarding alanında hizmet veren Arkas Lojistik; İzmir'in Alsancak ve Aliağa limanlarına karayoluna alternatif olarak demiryolu ile taşıyor.

demiryolu ring sefer Haberi

demiryolu ring sefer

Bakan Elvan, sağlıklı bir rekabet ortamından hiçbir zaman kaçmadıklarını belirterek, "Her alanda rekabet etmeye hazırız" dedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Türkiye'nin Avrupa Birliği (AB)-ABD arasındaki Transatlantik Ticaret ve Yatırım Ortaklığı'nın (TTIP) içinde olmasının son derece önem arz ettiğini belirterek, "Türkiye olarak biz sağlıklı bir rekabet ortamından hiçbir zaman kaçmayız, her alanda rekabet etmeye hazırız. Birtakım trafik sapması dediğimiz yol ve yöntemleri kullanarak bizimle rekabet etmeye kalkarlarsa biz buna 'hayır' deriz" dedi.


Elvan, Vodafone Türkiye ana sponsorluğunda Capital ve Ekonomist Dergileri öncülüğünde düzenlenen CEO Club Buluşması'nda katılımcıların sorularını yanıtladı.


Hukuki altyapı konusunda bakanlığın çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Elvan, Kamu İhale Kanunu'nun Avrupa Birliği'yle (AB) uyum çerçevesinden yeniden tasarlandığını ancak sektörel alanda yapılan düzenlemelerde bir ilerleme kaydedilemediğini belirterek, söz konusu kanunun...