04 / 05 / 2024

Demiryolu Taşımacılığı Derneği Genel Sekreteri jan devrim

Demiryolu Taşımacılığı Derneği Genel Sekreteri jan devrim

Alışan Lojistik,sorumluluklarına bir yenisini daha ekledi. Alışan Lojistik Operasyonlar Koordinatörü Jan Devrim 05 Nisan 2014 tarihinde düzenlenen Demiryolu Taşımacılığı Derneği Genel Kurul toplantısında, Yönetim Kurulu Genel Sekreteri seçildi...

Halman Turizm Personel Ve Okul Taşımacılığı İç Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Halman Turizm Personel Ve Okul Taşımacılığı İç Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdullah Abdullahoğlu tarafından kuruldu.

Tubam İnşaat Plastik Elektrik Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Tubam İnşaat Plastik Elektrik Oto Yedek Parça Petrol Ürünleri Taşımacılık Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Arzuhan Eker tarafından kuruldu.

Kor Taahhüt Enerji Turizm Taşımacılık İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kor Taahhüt Enerji Turizm Taşımacılık İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Kamer Günay tarafından kuruldu.

Küresel kargo taşımacılığında düşüş sürüyor!

Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA), 2023 yılı Nisan ayı global hava kargo piyasalarına yönelik verileri yayınladı. IATA, 2022’nin talep performansına göre daha yavaş olmakla beraber düşüşün sürdüğünü paylaştı.

Taşımacılık ve Lojistik alanında iş birliği! İmzalar atıldı bile

TÜRKLİM ev organizatörlüğünde gerçekleştirilen  ve aralarındaDemiryolu Taşımacılığı Derneği (DTD)'nin de olduğu iş birliği protokolü imzalandı.

Şehzadem Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Taşımacılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehzadem Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Taşımacılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Yavuz tarafından kuruldu.

Koz Gemicilik Geri Dönüşüm Petrolcülük Tanker Taşımacılığı Loj.İnş.Tur.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Koz Gemicilik Geri Dönüşüm Petrolcülük Tanker Taşımacılığı Loj.İnş.Tur.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Kadıköy'de Abdullah Yıldırım tarafından kuruldu.

Berfin Devrim İç Mimarlık İnşaat Turizm Otelcilik Ve Taşımacılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Berfin Devrim İç Mimarlık İnşaat Turizm Otelcilik Ve Taşımacılık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berfin Devrim tarafından kuruldu.

Vp Turizm İnşaat Taşımacılık İşletme İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Vp Turizm İnşaat Taşımacılık İşletme İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Natalia Drumea, Nurıya Temel, Oksana Taylan ve Oxana Prıtoulenko ortaklığında kuruldu.

Sw Turizm Taşımacılık İnşaat Ve İşletmecilik  Limited Şirketi kuruldu!

Sw Turizm Taşımacılık İnşaat Ve İşletmecilik  Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL  sermaye bedeli ile Maryna Karasu tarafından kuruldu.

Venn Seyahat Turizm Taşımacılık İnşaat Nakliyat Tic.Ve San Ltd Şti İstanbul Şubesi açıldı!

Venn Seyahat Turizm Taşımacılık İnşaat Nakliyat Petrol Ürünleri Tic.Ve San Ltd Şti İstanbul Şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Medeni  Doğmuş  tarafından açıldı.

Cvka Turizm Seyahat Otelcilik Taşımacılık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. İstanbul Şubesi açıldı!

Cvka Turizm Seyahat Otelcilik Taşımacılık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi  Maltepe’de10 bin TL bedelle Jan Brınkmann tarafından açıldı.

Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası'ndan özelleştirme kararları için dava!

Geçtiğimiz günlerde TCDD Fenerbahçe Eğitim ve Dinlenme Tesisleri için özelleştirme kararı çıkmıştı. Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası, kararın iptali için dava açıyor.

Demiryolu Taşımacılığı Derneği Genel Sekreteri jan devrim Haberi

Demiryolu Taşımacılığı Derneği Genel Sekreteri jan devrim


Türkiye’de verdiği hizmetler ve geliştirdiği çözümler ile lojistik sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Alışan, sorumluluklarına bir yenisini daha ekledi.


Bu doğrultuda Alışan Lojistik Operasyonlar Koordinatörü Sn. Jan Devrim 05 Nisan 2014 tarihinde düzenlenen Demiryolu Taşımacılığı Derneği Genel Kurul toplantısında, Yönetim Kurulu Genel Sekreteri seçildi. 


Sürdürülebilir bir taşımacılık türü olan demiryolu taşımacılığını çağın ve ülkenin gerekleri doğrultusunda geliştirmek ve demiryolunun ülkenin toplam taşımacılığı içindeki payını yükseltmek amacıyla kurulan Demiryolu Taşımacılığı Derneği; 05 Nisan 2014 tarihinde gerçekleştirmiş olduğu 5. Olağan Genel Kurulu’nda derneği iki yıl boyunca yönetecek yeni yönetim kurulunu belirledi. Uzman kadrosu ile global pazarda faaliyetlerini sürdüren Alışan Lojistik’in Operasyonlar Koordinatörü Sn. Jan Devrim; 5. Olağan Genel Kurul kapsamında alınan karar ile DTD Yönetim Kurulu Genel Sekreterliği’ne seçildi.


Müşteri ilişkilerini stratejik...