05 / 05 / 2024

Demka İlaç İnşaat

Demka İlaç İnşaat

Demka İlaç İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bülent Keklikçi ve Şefik Yılmaz tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Bahçelievler'de kuruldu.

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıla Grup Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Hasbal ve Ali Aşık ortaklığında kuruldu.

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Lab Peyzaj Mimarlık Mühendislik Planlama İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Su Ağca ve Deniz Ağca ortaklığında kuruldu.

GTÜ'den deprem raporu geldi: Hasarın en temel nedeni sıvılaşma gibi zemin problemleri!

Gebze Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü akademisyenleri, Adıyaman'ın Gölbaşı ve Hatay'ın İskenderun ilçelerindeki hasarın temel sebebinin, sıvılaşma gibi zemin problemleri olarak gösterilebileceğine dikkat çekti. 

Konut sektöründe stok sorunu! İnşaat firmaları yeni yıla stoksuz giriyor! Ev fiyatları yükselecek mi? 

TÜİK verileri konut üretiminde düşüşe işaret ederken; konut sektöründe stok sorunu gündeme geldi. İnşaat firmaları yeni yıla stoksuz giriyor! Ev fiyatları yükselecek mi? 

Öz Sıla Madencilik Hafriyat Nakliye İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Sıla Madencilik Hafriyat Nakliye İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Hafize Muşluoğlu tarafından kuruldu.

Kışla Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kışla Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Onur Kışla tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe bayram arifesinde neler oluyor? Çimento, beton, tuğla, bims, laminat parke fiyatları ne kadar?

İnşaat sekötürünün gündeminde bugün inşaat malzemeleri var. İnşaat malzemelerinin kaç lira olduğu merak ediliyor. Peki beton, tuğla, çimento bims ve laminat parke ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi...

İnşaat malzemelerine gelen zamlar inşaat sektörünün belini kırdı! Beton, çimento ve tuğla fiyatları ne kadar?

İnşaat sektöründe dövizdeki yükselişe paralel olarak inşaat malzeme fiyatları arttı. Son zamanlarda özellikle çimento ve betona gelen zamlar gündeme oturdu. Peki çimento, beton ve tuğla fiyatları ne kadar? İşte beton, tuğla ve çimento 2022 fiyat listesi...

İnşaat malzemelerindeki zam yağmuru durmuyor! Çimento, beton, tuğla ve çakıl fiyatları kaç lira?

İnşaat sektöründe maliyetler her geçen gün yükseliyor. Bu yükselişin altında son zamanlarda çimento, beton tuğla ve çakıl fiyatlarına yapılan fahiş zamlar yer alıyor. Peki çimento, tuğla, beton ve çakıl bugün kaç lira? İşte 7 Nisan 2022 inşaat malzemesi fiyatları...

İnşaat sektörüne nisan zammı geldi mi? Çimento, demir, kum ve tuğla fiyatları kaç lira oldu?

İnşaat sektöründe maliyetler gittikçe artıyor. Bu artışın altında son zamanlarda demir, çimento, tuğla ve kuma yapılan zamlar yer alıyor. Peki çimento, tuğla, demir ve kum fiyatları bugün kaç lira? İşte 4 Nisan çimento, demir, tuğla ve kum fiyatları...

İnşaat sektöründe zamlar durmuyor! Çimento, tuğla ve demir fiyatları kaç lira?

İnşaat sektöründe maliyetler gittikçe yükseliyor. Bu yükselişin altında son zamanlarda demir, çimento ve tuğla fiyatlarına yapılan fahiş zamlar yer alıyor. Peki çimento, tuğla ve demir fiyatları bugün kaç lira? İşte 31 Mart 2022 demi, tuğla ve çimento fiyatları...

İnşaat bitmeden tapu alınır mı?

Ev satın almak isteyen kimseler sık sık inşaatı bitmemiş ama satışa sunulmuş konutlarla karşılaşıyor. Peki, bu evlerin satışı nasıl yapılıyor? İnşaat bitmeden tapu alınır mı?

Muğla'da inşaatlar 15 gün süreyle durduruldu!

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu, yükselen çimento fiyatlarını boykot etmek için 24 Eylül tarihinde kadar inşaatları durdurma kararı alan İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON)'a tam destek vereceklerine dikkat çekti. 

Demka İlaç İnşaat Haberi

Demka İlaç İnşaat

Demka İlaç İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bülent Keklikçi ve Şefik Yılmaz tarafından 100 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Bahçelievler'de kuruldu.

Demka İlaç İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve...