06 / 05 / 2024

demokrasi meydanı düzenleme çalışmaları

demokrasi meydanı düzenleme çalışmaları

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Kahramanmaraş Kent Meydanı projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor.

Beykoz Çavuşbaşı'nda Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başladı! 

Beykoz Çavuşbaşı’nda düzenli yeşil alanları, çocuk oyun parkı, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla sosyal hayatın merkezi haline gelecek Çiftlik Mahallesi Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başlatıldı...  

Bahçelievler Şirinevler Meydan Düzenleme Projesi imar planı askıda!

Bahçelievler ilçesi, Şirinevler Meydan Düzenleme Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıda...

Şişhane Meydanı düzenlemesi görenleri şaşkına çevirdi!

Şişhane Meydanı’nda bir süredir süren meydan düzenleme çalışması geçtiğimiz aylarda tamamlandı, ortaya çıkan manzara görenleri şaşkına çevirdi.

Odunpazarı Hamamyolu Park ve Meydan Düzenleme projesi tamam!

Eskişehir Hamamyolu Park ve Meydan Düzenleme projesi tamamlandı. Proje Londra'da LEAF ödüllerinde Yılın Kentsel Tasarımı seçilmişti...

Kahramanmaraş Demokrasi Meydanı’nda çalışmalar son aşamada!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Kent Meydanı ve Yakın Çevresi Yolları Trabzon Caddesi Düzenlemesi Yapım İşi projesi kapsamında Demokrasi Meydanı'nda hummalı bir çalışma yapılıyor.

Ağva Meydanı ve Sahil Düzenleme Projesi tamamlanıyor!

Ağva Meydanı ve Sahil Düzenleme Projesi’nde incelemelerde bulunan Başkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ağva yatırımlarına dikkat çekti.

Sakarya Demokrasi Meydanı'nda dönüşüm başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Demokrasi Meydanı’nda başlatılacak dönüşüm projesiyle ilgili açıklamalar yaptı.

Ulus Meydanı ve Çevre Düzenleme Projesi'nde son durum!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Ulus Meydanı ve Çevre Düzenleme Ulaşım Projesi”nin ön hazırlığının yapılması için Belediye Meclisi’nden yetki aldı.

Sakarya Demokrasi Meydanı anketi sonuçlandı!

Sakarya Demokrasi Meydanı’nda başlatılacak dönüşüm çalışmasını içeren anket çalışması sonuçlandı.

Sakarya Demokrasi Meydanı anketi için son gün 24 Şubat!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü yaptığı açıklamada Demokrasi Meydanı için başlatılan anketin 24 Şubat Cuma günü sonra ereceğini duyurdu.

Düzce Konuralp Tarihi Kent Meydanı görücüye çıkıyor!

Düzce Belediyesi AB Proje Ofisi tarafından hazırlanan ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’ndan (MARKA) hibe almaya hak kazanan “Konuralp Tarihi Kent Meydanı Düzenleme ve Restorasyon Projesi” için tanıtım toplantısı yapılacak.

Kabataş İskeleleri ve Meydan Düzenleme projesi için kamulaştırma!

İstanbul Beyoğlu ilçesinde bulunan bazı taşınmazların Beyoğlu Kabataş İskeleleri ve Meydan Düzenleme Projesi kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Sakarya Demokrasi Meydanı dönüşüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilecek dönüşüm çalışmaları ile ilgili olarak son gelişmeleri paylaştı.

demokrasi meydanı düzenleme çalışmaları Haberi

demokrasi meydanı düzenleme çalışmaları


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Kahramanmaraş Kent Meydanı ve Yakın Çevresi Yolları Trabzon Caddesi Düzenlemesi Yapım İşi projesi kapsamında Demokrasi Meydanı’nda çalışmalar tam gaz devam ediyor.


Proje kapsamında Ulucamii önündeki otobüs durakları kaldırılarak Demokrasi Meydanı’ndaki yerlerine monte edilerek vatandaşların hizmetine açıldı.


Proje kapsamında Kıbrıs Meydanı; tarihi yapıların bulunduğu ve Ulucami ile Valilik arasındaki bağlantıyı sağlayan bir koridor niteliğinde bulunuyor. Bu bağlantı üzerinde kentin tarihi yapısını oluşturan ana unsurlardan biri olan tarihi Kapalı Çarşı da yer alıyor.


Kentin tümüne hizmet etmesi beklenen proje kentin tarihi yapısını korumayı ve yayaların konforunu ele alıyor. Araçların ikinci planda kaldığı, kent-insan-kültür bütünlüğünü sağlayacak bir tasarım kararı alındı.


Kapalı Çarşı; Kıbrıs Meydanı ile bir bütün olarak düşünülmüş, Kapalı Çarşının kent ile kopuk olan eski durumunun ortadan kaldırılarak,...